יש לי הזדמנות לקנות 9110 בזול

יש לי הזדמנות לקנות 9110 בזול

ממש זול כדאי? אין לי פאלם ואמרו לי שעדיף לי כבר לקנות פאלם כיום יש לי 6210 אם מישהו יכול למליף לי על ה9110 אני אשמח :) צ´או

התשובה תלוייה במחיר?

אני לא אוגר זבל טוב לפעמים כן אבל שאלה כללית האם פאלם 5 יותר טוב מנוקיה 9110? האם כדאי לקנות 9110? 9210 אני לא מתכוון לקנות לפחות לא בזמן הקרוב שבו הוא יעלה כ 500 דולר

geostant

New member
יש הבדל גדול בין...

500 ל-1000 1000 זה פי 2 מ-500 (אני לא מגלה פה משהוא חדש). פשוט 9110 חדש עולה 990 שקל (מסלול עסקי) ככה שב-1000 זה כבר לא ממש שווה. אבל יש התחייבות ל-3 שנים. מצד שני אם מציעים לך ב-1000 בלי התחייבות אז זה עדיף השאלה גם מה מצב המכשיר ואם יש לו עברית או לא.

התכוונתי....

לרק מכשיר אני לא צריך עוד קו בלי התחייבות יענו 6210 ב 500 שקל זהגם זול לא? דרך אגב עכשיו שאני בודק רשת כבר לא מופיע לי הג´וואל הזה אולי הם ראו מה כתבתי עליהם קודם מופיע לי עם IL 02 אבל אין לי גישת התחברות לשם

geostant

New member
לי עדיין רשום 3 חברות GSM...

גם JAWWAL וגם IL 02 אולי זה משהו מאוד מקומי. 500 שקל ל-9110 מאוד זול בלי התחייבות השאלה גם מה מצבו של המכשיר.

חדש מהחברה

אני לא יודע פרטים נוספים ולא סגור על המחיר אבל זה אמור להוית משמעותית יותר זול וחדש מהחברה כדאי?

מעניין אם יש הסכם ROAMING עם ירדן

כי אז בעצם אם אתה גר באילת ויש לך אורנג האם יש מצב שהטלפון במצב חיפוש אוטומתי יחליט פתאום שהוא נכנס לרשת של ירדן? ואז חשבון הטלפון שלך יגדל פתאום ואין לך מושג למה....

geostant

New member
גם אם כן...

יש ROAMING ויש בירדן GSM... זה לא ממש צריכה להיות בעיה. פשוט שמים על ידני ובוחרים את או*נג´ ואז לא צריכה להיות שום בעיה.

מ ס ט י ק

New member
ככה....

הגדרות
הגדרות טלפון
בחירת רשת
ידנית המלצה שלי.. תחזיר את זה א"כ לאוטומטית אם אני לא טועה הקיצור הוא: 6242 בשביל ידנית ו- 6421 בשביל אוטומטית

למעלה