יש לי הזמנה למזללה למחר ולא אוכל ללכת, מישהו רוצה ? ההזמנה היא ל 21:30 זוג על הבר.
A amirline New member 30/11/16 #1 יש לי הזמנה למזללה למחר ולא אוכל ללכת, מישהו רוצה ? ההזמנה היא ל 21:30 זוג על הבר.
ש שעון שויצרי New member 1/12/16 #2 תשמח שאינך יכול ללכת היינו לפני כשבוע. 4 אנשים מנוסים וכבר סעדנו במזללה מסר פעמים. כולנו הסכמנו שהיה ממש בינוני ומטה. אולי אוירת סוף קורס? לא נראה לי שנתגעגע.
תשמח שאינך יכול ללכת היינו לפני כשבוע. 4 אנשים מנוסים וכבר סעדנו במזללה מסר פעמים. כולנו הסכמנו שהיה ממש בינוני ומטה. אולי אוירת סוף קורס? לא נראה לי שנתגעגע.
G gastro101 New member 1/12/16 #4 גם אני הייתי לפני שבועים בעיסקית צהרים והתאכזבתי נחמץ לי הלב שלא יצאתי וחשבתי כמה חבל שלא אוכל לחזור ....
גם אני הייתי לפני שבועים בעיסקית צהרים והתאכזבתי נחמץ לי הלב שלא יצאתי וחשבתי כמה חבל שלא אוכל לחזור ....
ס סבתא רותרות New member 1/12/16 #5 הם כנראה הורידו את הרמה כדי שלא ייחמץ לך הלב שאינך יכולה לחזור והנה יצא הפוך על הפוך...הספיקו לי פעמיים אצל אדוני בשביל להבין שהיעדרו לא יחמיץ לי את הלב.
הם כנראה הורידו את הרמה כדי שלא ייחמץ לך הלב שאינך יכולה לחזור והנה יצא הפוך על הפוך...הספיקו לי פעמיים אצל אדוני בשביל להבין שהיעדרו לא יחמיץ לי את הלב.
G gastro101 New member 1/12/16 #7 אני דוקא אכלתי הרבה פעמים בכתית , דוקא בכפר רות לא נהניתי , במשכן התלמוד אכלתי עיסקיות רבות מצוינות וגם ארוחות בהן התארחו שפים שהיו מצוינות , ארוחה טבעונית מיוחדת וגם במיזללה- תמיד עיסקיות - תמיד יצאתי עם חשק לחזור עד הארוחה האחרונה
אני דוקא אכלתי הרבה פעמים בכתית , דוקא בכפר רות לא נהניתי , במשכן התלמוד אכלתי עיסקיות רבות מצוינות וגם ארוחות בהן התארחו שפים שהיו מצוינות , ארוחה טבעונית מיוחדת וגם במיזללה- תמיד עיסקיות - תמיד יצאתי עם חשק לחזור עד הארוחה האחרונה