יש לי היום אורחים בשעה 17:00

bell2002

New member
יש לי היום אורחים בשעה 17:00

הוריי, הוריו, אחותו ואחיו. אני מארחת טובה לרוב, היום יהיה בורקסים, לחמים שאפיתי לבד, סלט חסה וסלט עגבניות, גבינות, זייתים ועוגות. לכבוד יום הולדתו ה-8 של בני, ויום ההולדת שלי. להיום נשכח את כל הכעסים, נארח יפה ונתנשק - ממחר יום חדש - זמן להתפתחויות חדשות. אני כבר יודעת שאף אחד לא יעיז לומר כלום, לא תהייה שום ביקורת, ויהיה נחמד מאוד. לאחר שנים רבות כל-כך, כולנו מכירים היטב את התפקיד, וכל אחד ישחק אותו ברוב כשרון. חוויות - מחר.

bell2002

New member
רוצים לשמוע חוויות?

אז ככה, היו הוריי והוריו ,אחותו ובעלה, אחיו וחברתו ,דודתו ובנה ואנחנו 5 כלומר בחישוב פשוט 15 אנשים. אחותו לימון חמוץ בהריון הגיעה התיישבה לקחה לה קצת אוכל וליטפה את כרסה. הוריו התיישבו לידה והסתכלו בעיניי עגל בפלא והחמיאו לה איך היא נראית (האמת היא נראית פיגוז - גם אני אמרתי לה) אחיו וחברתו - מסכנה החברה הרגישה קצת כמו דג מחוץ למיים - כנראה במשפחה שלה לא מבטלים ומבקרים את כולם כל כך הרבה, אז ניגשתי אליה והזמנתי אותה לאכול וניסיתי להצחיק אותה קצת עם סיפוריי מימי הטכניון הרחוקים שלי, דודתו חזרה לא מזמן מחו"ל כך שמאוד התעניינתי בחוויות שלה וחקרתי אותה קצת על הטיול. בנה (האחיין של בעלי ואחיו) חמוד לאללה לא החליף מילה עם אף אחד אחר חוץ ממני (גם אף אחד אחר לא חשב לשאול סטודנט מה שלומו ואיך הוא מתקדם, ומה הוא לומד), ואז בנותיי השתלטו עליו והוא בשמחה הלך לחדרן ושיחק איתן. הוא חמוד אמיתי - אני מאוד אוהבת אותו. לאחר שגמרנו לאכול, הגשתי עוגות ושתייה חמה והתנהלה שיחה על ענייני דיומא, עד כמה חמותי יודעת הכל ואי אפשר לסדר אותה ועד כמה אנשים טיפשים בשלב הזה אני נאלמת דום ומרגישה כמו העציץ ההוא בפינה - לי אין מה להוסיף לשיחה כזו. הוריי יושבים לידי ומחליפים מבטים בינם לעצמם. היה טוב, והעיקר טוב שהיה. קמים והולכים כל אחד בזמנו החופשי.

נשמע שעבר יחסית בשלום לא?!

טפו טפו טפו
אולי נשלח את חמותך לדבר עם חמותי....נראה מי תצליח למצוא את המציאה הכי גדולה.... תמיד אצלנו זה נשמע ככה: הם: "....קנית עגבניות לשבת?..." אני: "...כן...." הם: "...כמה שילמת?..." אני: "...2.5 ש"ח לקילו..." הם: "...מה באמת?!...אנחנו קנינו ב2.49..." (וברור שאם קניתי ב2.49 הם קנו ב2.48 וכן הלאה....וגם ההפרש היה גדול יותר, אז מה?.... כמה אני קונה קילו?... וגם אם הייתי קונה טון... הם משלמים?....) הם אלופים בלמצוא "מציאות".... מה שלא תקנה, הם יקנו בשקל פחות...הם יסעו שעתיים לחפש מציאות בחורים נידחים וישכחו לחשב את הזמן והדלק...העיקר שהם קנו יותר בזול...

bell2002

New member
עבר לחלוטין בשלום,

גם לא ציפיתי למשהו אחר. לפני 4 שנים היה משבר ענק שבעקבותיו הרגשתי שאם הייתי יכולה להתגרש מהם ולהשאר רק עם בעלי - זה מה שהייתי עושה. אבל אי אפשר. ועדיין הם ההורים שלו והוא אהבת חיי ויש לנו 3 ילדים נהדרים ביחד וחיים מקסימים. אז לאחר סערות גדולות - אני משתדלת לשמור על יחסים קורקטיים איתם - לא מספרת על עצמי או ילדיי ולא שואלת הרבה שאלות. לא דורשת שיתנו לי וגם לא נותנת בחזרה. נתניהו אמר את אחד המשפטים היחידים שאני יכולה להזדהות איתו "יתנו יקבלו, לא יתנו לא יקבלו". זה המוטו שלי.

למעלה