יש לי היום יום הולדת 16!!!!
• •SeXy GiRl• New member 5/9/04 #2 מזל טובבבבבבבב../images/Emo65.gif../images/Emo77.gif המון המון מזל טוב שתיהיה מאושרת ושלא יחסר לך כלום בחיים ד"א באיי סי היה כתוב לי שאתמול היה לך מומולדת .... המון המון נשיקותתת
מזל טובבבבבבבב../images/Emo65.gif../images/Emo77.gif המון המון מזל טוב שתיהיה מאושרת ושלא יחסר לך כלום בחיים ד"א באיי סי היה כתוב לי שאתמול היה לך מומולדת .... המון המון נשיקותתת
N necky New member 6/9/04 #9 מזל טובבבבב מזל טוב עד 120 שיהיה לך המון אושר בריאות אהבה ועושר ושכל מה שתרצי יתגשם במהרה
H hen 5 New member 6/9/04 #10 ../images/Emo65.gifמזל טובבבב../images/Emo77.gif../images/Emo65.gif../images/Emo77.gif המון המון מזל טוב... איזה כיף לך את כבר בת 16...
../images/Emo65.gifמזל טובבבב../images/Emo77.gif../images/Emo65.gif../images/Emo77.gif המון המון מזל טוב... איזה כיף לך את כבר בת 16...
J jt fan New member 6/9/04 #11 ספיר מתוקתי../images/Emo70.gif ספירררררררררררר! המונמוןמזל טוב, נות, ים,אושר ,עושר ,בריאות והצלחה . והכי הכי הכי חשוב... א ה ה ב ה
ספיר מתוקתי../images/Emo70.gif ספירררררררררררר! המונמוןמזל טוב, נות, ים,אושר ,עושר ,בריאות והצלחה . והכי הכי הכי חשוב... א ה ה ב ה