יש לי היום יום הולדת

אביסון

New member
תחגוג

את זה עם החברים שלך ברשות הפלשתינאית, יריות באויר, יהיה לך סבבה. אוי, מה זה נעלבת, אה? עשה טובה, אל תגיב כמו ילדון בכיין.

שמאלני

New member
ברור שאני אחגוג...

אבל אני לא אחגוג כמוך וכמו החברים הקיצונים והמשוגעים שלך,שאלא בעצם המתנחלים.

אלא בעצם המתנחלים

אנאלפבית...ראיתי אותך כותב למישהו "אנאלפביתי", יא אידיוט. אתה לא יודע לכתוב, לא מסוגל להתבטא, וכל זאת בנוסף להיותך מאותגר אינטלקטואלית קשות. חתיכת ילד מפגר ומטומטם - לך. לך מכאן, מהפורום הזה, מהמדינה הזו. חתיכת בוגד מסריח ונאלח, אתה האיום הגדול ביותר שקיים על מדינת ישראל. את ההורים שלך צריך לכלוא על שגידלו אותך, ובנוסף להקצות להם מס´ מכובד של מלקות, בדיוק כמו שעושים במדינות שאתה כל כך אוהד. את המורים שלך צריך להעיף ממערכת החינוך על סעיף חוסר יכולת, ואותך - אותך צריך לשלוח במשלוח אקספרס ספיישל לערב הסעודית, לשוק של מכה, כדי לקדם את "היוזמה הסעודית". אני בטוח ששם בשוק של מכה תמצא אתגר אינטלקטואלי מספק. צריך להוקיע אותך ושכמותך מהחברה הישראלית, שבה אתם לא יותר מטפילים ומזיקים. בהודעה חריפה ונוראה זו, אני מודע לכך שאני עשוי להחסם ועשויה להיאסר כניסתי לפורום זה בעתיד. אני מקבל זאת בהבנה, מכיוון שההודעה הזו ראוייה להיחסם ואף להמחק. אך אני מקווה שהקורבן שלי לא יהיה לחינם - יחד עם החרמתי מהפורום, אני מבקש ממנהל הפורום להחרים גם את המשתמש הנ"ל, וממשתתפי הפורום להתעלם ולהחרים אותו. ברור שגם אם יועף מהפורום, הוא יחזור לכאן בשם אחר. אנשים כמוהו מתאפיינים בחוסר חיים משווע, אין להם מה לעשות ולכן הם תמיד יחפשו מקום לשטוח בו את כל מה שיש להם לומר - אף אחד לא מדבר איתם בחיים האמיתיים. אך אפילו כשיחזור, לא יהיה פה מי שיענה לו. זוהי תקוותי. רבותי הנכבדים, הכל תלוי בכם. הכל בידיים שלנו!

דווקא לא

ההודעה לא תימחק ואתה לא תיחסם. לתשומת ליבו של מר "המוסד", שהתלונן נורא על כך שמישהו הכפיש את שמו בפורום... האם גם ההודעה הנ"ל של ידידנו גרינברג היתה צריכה להימחק לפי דעתו? האם גם כשהגידופים לא היו נגדו היה נזעק כפי שנזעק? אני משער שלא, ועובדה שכבר היו כאן גידופים כלפי אחרים והוא לא פצה פה. לסיכום: הצביעות תהיה הרחק מהפורום הזה, חופש הביטוי יהיה אחד מיסודותיו.

Ergil

New member
ועוד איך ההודעה הזו הייתה צריכה

להימחק, ולו גם כי היא גררה באופן בלתי נמנע את תגובתו של שמאלני.

maayan98

New member
למחוק או לא למחוק..

לפי דעתי ההודעות עם הקללות לא צריך למחוק, בכל זאת, זאת הדרך היחידה שהאנשים האלה מסוגלים להתבטא, מסתבר. אבל צריך לרחם עליהם שהם לא יודעים ולא מסוגלים לבטא את עצמם בדרכים אחרות. צריך אפילו לרחם עליהם על שהם לא בקיאים באומנות הויכוח ורמת העיברית שלהם ירודה. אני במקומם הייתי מתביישת לכתוב משהו בפורום כאשר רוב המילון שלי ותורת הויכוח שלי מורכבת מקללות. אבל אני מניחה שזה היתרון או החיסרון שיש באנונימיות בפורומים.

שמאלני

New member
אורי צבי גרינברג...

חתיכת מפגר חסר חיים,קודם כל תלמד לכתוב יא אידיוט מטומטם,אחר כך תעביר ביקורת עלי. חתיכת מחבל מסריח,עוף מהארץ שלנו אתה בוגד יא זבל. תלך קיבינימט מהארץ,כמה שפחות חרא יהיו בארץ הזאת זה הכי טוב. אין לך חיים אתה סתם ילד מסכן שאין חיים ובא להוציא את כל החרא שלו פה בפורום. מי צריך חרא כמוך בארץ הזאת,תגיד לי? אתה סתם אפס מסכן,לך חפש חיים יא אומלל. מסכנים ההורים שלך שנולד להם בן כזה משוגע שצריך כדורים ולא לוקח,אני בטוח שהיית קטן שמו אותך במוסד לחולי נפש. איך משחררים חולי נפש כמוך שיסתובב חופשי בארץ,טוב מה אני מצפה. יש בשטחים כמה חולי נפש כמוך שנקראים מתנחלים.

אולי, אבל...

אתה ממש מסכן, נכון? לא לימדו אותך להיות לפחות קצת מקורי יא אדיוט טיפש? למה אתה כותב בדיוק את מה שאני כתבתי? זה די מטומטם, לידיעתך: קראתי לך אנאלפבית, אמרת לי שאני לא יודע לכתוב. קראתי לך לעזוב את הארץ, אמרת לי "תלך קיבינימט מהארץ". אמרתי לך שאתה ילד חסר חיים מסכן - קראת לי אותו הדבר. אמרתי לך שצריך לכלוא את ההורים שלך על שגידלו אותך - תקפת את ההורים שלי בחזרה. למה פשוט לא העתקת את ההודעה שלי, והוספת את המילה "חרא" כל חצי שורה? חלאה.

שמאלני

New member
אורי צבי,שם של זונה...

תקשיב ילד מסכן,אני לא קללתי אותך סתם אני פשוט כותב לך את המציאות. ועובדה שזאת המציאות כי אתה מתעצבן,אם זאת לא הייתה המציאות לא היית מתעצבן. אז בסדר ההורים שלך סובלים ממך כי אתה ילד משוגע שצריך להתאשפז,אבל למה להעביר לפה את כל השגעונות שלך? תשמור את זה להורים המסכנים שלך שיש להם ילד מסכן חסר חיים. אז מה אתה מקנא בי שיש לי חיים? כנראה,טוב תחפש את החיים שלך ותמשיך לקנא בי.

שמאלני

New member
שם של מסכן :D

מה לעשות תמשיך לקנא בי יצור מחליא שכמוך,תראה איזה אפס אתה. במקום להעיר לו אתה מעיר לי,תתביש לך.

למעלה