אלא בעצם המתנחלים
אנאלפבית...ראיתי אותך כותב למישהו "אנאלפביתי", יא אידיוט. אתה לא יודע לכתוב, לא מסוגל להתבטא, וכל זאת בנוסף להיותך מאותגר אינטלקטואלית קשות. חתיכת ילד מפגר ומטומטם - לך. לך מכאן, מהפורום הזה, מהמדינה הזו. חתיכת בוגד מסריח ונאלח, אתה האיום הגדול ביותר שקיים על מדינת ישראל. את ההורים שלך צריך לכלוא על שגידלו אותך, ובנוסף להקצות להם מס´ מכובד של מלקות, בדיוק כמו שעושים במדינות שאתה כל כך אוהד. את המורים שלך צריך להעיף ממערכת החינוך על סעיף חוסר יכולת, ואותך - אותך צריך לשלוח במשלוח אקספרס ספיישל לערב הסעודית, לשוק של מכה, כדי לקדם את "היוזמה הסעודית". אני בטוח ששם בשוק של מכה תמצא אתגר אינטלקטואלי מספק. צריך להוקיע אותך ושכמותך מהחברה הישראלית, שבה אתם לא יותר מטפילים ומזיקים. בהודעה חריפה ונוראה זו, אני מודע לכך שאני עשוי להחסם ועשויה להיאסר כניסתי לפורום זה בעתיד. אני מקבל זאת בהבנה, מכיוון שההודעה הזו ראוייה להיחסם ואף להמחק. אך אני מקווה שהקורבן שלי לא יהיה לחינם - יחד עם החרמתי מהפורום, אני מבקש ממנהל הפורום להחרים גם את המשתמש הנ"ל, וממשתתפי הפורום להתעלם ולהחרים אותו. ברור שגם אם יועף מהפורום, הוא יחזור לכאן בשם אחר. אנשים כמוהו מתאפיינים בחוסר חיים משווע, אין להם מה לעשות ולכן הם תמיד יחפשו מקום לשטוח בו את כל מה שיש להם לומר - אף אחד לא מדבר איתם בחיים האמיתיים. אך אפילו כשיחזור, לא יהיה פה מי שיענה לו. זוהי תקוותי. רבותי הנכבדים, הכל תלוי בכם. הכל בידיים שלנו!