יש לי היום יום-הולדת

Dimaya

New member
יש לי היום יום-הולדת

28 אביבים. לפני שנה עוד לא היה לי מושג, שהיום במקום להכין ארוחה חגיגית של 20 מנות כמנהגי - אני אנסה במשך 3 שעות לאפות עוגה אחת מסכנה, כי מה לעשות - כל פעם שאני מנסה להוסיף עוד משהו לקערה - גברת קטנה מחליטה שהיא חייבת את תשומת לבי. ומקבלת. לפני שנה עוד לא ידעתי שמישהי החליטה להתביית אצלי בבטן ולהפוך אותי לאמא. לפני שנה רק יכולתי לתאר לעצמי כמה נחמד זה יכול להיות - לראות חיוך של תינוקת על הבוקר. ואף תיאור שלי לא יכול היה להתקרב להתמוגגות הטוטאלית שלי למראה חיוכה של בתי ולעיניה הכחולות, ולקשקושיאדה שהיא משמיעה ללא הרף (אני ממש משוכנעת, ש"אאאא-ג-י" זה אמא. ושמישהו יעיז להתווכח איתי - ועוד ביום הולדת!) לפני שנה לא חשבתי שאמצא את עצמי בגיל 28 עם שני תארים ובלי שום יכולת ממשית ליישם אותם. שלראשונה בחיים שלי אני אעזוב עבודה מבלי שיש לי עבודה אחרת. שהרצון הכל-כך מובן מאליו שלי לקריירה מצליחה ולמימוש עצמי פתאום יתנגש כל-כך עם הרצון שלי להיות זאת שמחליפה טיטול לילדתי בבוקר, בצהריים ובערב. זאת הייתה שנה מאוד מעניינת, שהביאה אותי למקומות בלתי צפויים. כשהייתי בת 7 ושאלו אותי מה אני אעשה בשנת 2000 - ספרתי שאני אהיה בת 23 ונחרדתי מהמחשבה, שבנאדם יכול לחיות כל-כך הרבה שנים. היום אני בת 28 ועדיין לא מבינה, איך הזמן טס כל-כך מהר. יש לי היום יום-הולדת. HAPPY BIRTHDAY TO ME

isidora

New member
../images/Emo65.gifהמון מזל טוב|בלון

הצלחת לקלוע בול לתחושות שלי ביום ההולדת האחרון שלי מי היה מאמין שכל מה שחשבנו שאנחנו יודעות על העולם ועל עצמנו יכול להשתנות מן הקצה אל הקצה למשמע מימול "אמא" מפי הגוזלים (אין ספק בכלל ש"אאאא-ג-י" זה אמא
) ריגשת אותי. מאחלת לך המון מזל טובים, שנים של פריחה, יצירה, אושר, עושר, אהבה, בריאות והגשמת כל משאלות ה-
מזל טוב

יו מזלטוב!

דימאיה - בכל פעם מחדש אני נדהמת לגלות את הדמיון בנינו. מילא בין הבנות שלנו שנולדו יחד אבל גם בנינו? (אני בשבת בת 27 ולגבי תוכן ההודעה שלך, הכי קל יהיה לי לעשות CTRL C - CTRL V כדי לתאר את השנה האחרונה בחיי ואת ההכנות הבלתי אפשריות ליומולדת השנה). אז שתהיה שנה חדשה נפלאה בחייך, שנה ראשונה שלך בתור אמא ובטח תגלי עוד המון דברים חדשים על עצמך ועל חייך - שלא יכולת בכלל להאמין לפני כן.

ו שתי

New member
יום הולדת שמח! ../images/Emo65.gif

מאחלת לך שנה נוספת, לא פחות מענינת מקודמתה.

משוש30

New member
מזל טוב ליום הולדת../images/Emo65.gif

נראה שאת חיה חיים מאד שלמים. וסחטיין על ההספק בגיל 28. שרק ימשיך טוב, גם אם צא תמיד צפוי...

אור100

New member
מזל טוב../images/Emo65.gif

מאחלת לך עוד המון שנים של אושר ועשיה גם לעבודה ולקריירה תמצאי בסוף זמן...

אפרת12

New member
../images/Emo49.gif ../images/Emo13.gif../images/Emo65.gif

איזה יופי כתבת... מה שהאימהות עושה לנו, איך שהתוכניות פתאום משתנות - ואפשר אפילו לגלות שזה טוב

למעלה