יש לי היום יום הורים

יש לי היום יום הורים../images/Emo7.gif

לא סובלת ימי הורים! יש לי בשלוש ורבע!!! אוףףףףףףףףףףףף וגם הציונים שלי אתם יודעים ממוצעים, אבל יש כמה נפילות! והערות והמחמאות הכי מעצבנות, כי היא מורה מעצבנת! באהבה -

crazy4tc

New member
גם לך????????

גם לי!!! אבל אני לא הולכת!! שההורים ילכו לבד...
אבל אצלי זה יותר נורא, אומרים להורים שלי לכמה יחידות במתמטיקה אני הולכת...
אז אם אני לא אכנס לפה כמה ימים זה בגלל שאני נעולה בחדר חורשת על הספרים של בני גורן המ****!
דרך אגב- מישהו מצטרף אליי לביצוע לינץ' בבן אדם הנ"ל??

Chandler Rulz

New member
כל הארץ בימי הורים?! גם לי יש..

אהל כבר נתנו לנו ת'הערכות בחופש ואמא שלי כבר חתמה ואין חדש תחת השמש אז היא רק מרימה טלפון למחנכת שאני לא זייפתי ת'חתימה וכאלה.. ובקשר ללינץ', דיברנו כבר באסק...

ט ל i i ש

New member
אם כבר לינץ אז...../images/Emo10.gif

אתם יכולים לעשות אותו עליי ולהרוג אוותי פליז?!

גל GS

New member
יואוו אני מזה מרחמת עליכם:-../images/Emo110.gif(

משתתפת בצערכם

crazy4tc

New member
מה החלטנו בסוף?

כי אני רק זוכרת שזה הדרדר לירידות על מורות למתמטיקה...
אז אפשר גם לרצוח כמה מורות למתמטיקה בדרך...

איי יש לי שאלה!

זאת אני אוראל, בשם של חברה שלי! הייתי כבר ביום הורים....... היה לא משו...... מ-ש-ע-מ-ם! 75 בספרות! דרך אגב! מה זה לינץ?????????????????????????????????????????????????? באהבה מרובה.... אוראל, חולת הסרטים המושבעת!!!! וגם ג'ושי המושלם!!(הארטנט)

crazy4tc

New member
לינץ' זה...

לא ממש יודעת איך להסביר אבל בואי נקרא לזה רצח בעינויים...

שוב פעם אני אוראל....

מה זאת אומרת.... זה שאתם יורדים על מישהו הרבה פעמים?! אבל בכתב?! באהבה רבה רבה רבה רבה - אוראל, חולת סרטים מושבעת, ולא לדבר גם על מוזיקה (דה קולינג) וטי.וי!

יאללה לא משנה

נמאס לי להתקע על הניסיון לפרש את הלינץ' הזה..... זאת הפעם האחרונה שאני (אוראל) משתמשת בשם הזה. בפעם הבאה זו תהיה חברה שלי!!!! באהבה - אוראל

taltal girl

New member
ככה: ../images/Emo25.gif

לינץ' זה שמלא אנשים מתנפלים על מישהו, תוקעים לו מכות רצח והורגים אותו. קאפיש?

crazy4tc

New member
אוראל תקשיבי,

כשעושים במישהו לינץ' זה אומר שמענים אותו עד שהוא מת (פיסית)! יענו קבוצה של אנשים רוצחת מישהו... אי אפשר לעשות דבר כזה בכתב... אנחנו רק מתכתבים על לעשות את זה למורי מתמטיקה... אל תדאגי זה הכל בצחוק... (בעצם... תלוי... ההורים שלי עוד לא חזרו מהשיחות הורים... :))

טוב, סוף סוף הבנתי מה זה לינץ'!

מסכנה! את צריכה להשלים חומר בחופש?!?!?!??!!? כל החופש הלך לך!!! מישהו פה צובע את השיער????? באהבה -

Magical me

New member
אתה רציני?!../images/Emo68.gif../images/Emo29.gif

אני מקווה שלא. למה להרוס את השיער שלך ככה??

crazy4tc

New member
אני פעם

עשיתי פס סגול ועכשיו אני רוצה לעשות הרבה פסים סגולים דקים בשיער...

זה חימצון?!

כי אם כן, אחרי זה הופך לפסים כתומים צהובים ושרופים כאלו... יאקקק.. כשזה לא דוהה זה ממש יפה!

למעלה