יש לי היום יומולדת! ואפ'חד פה לא זכר אני בן 15!!
• •••SeXy BoY••• New member 7/10/06 #1 יש לי היום יומולדת!../images/Emo3.gif../images/Emo87.gif ואפ'חד פה לא זכר אני בן 15!!
J JULI4561 New member 7/10/06 #2 תוםםם רק 12 בבוקר מאיפה אתה יודע עם מישהו לא תכנן לפתוח לך שרשור יותר מאוחר ..?? בכל אופן מזל טוב מותק
תוםםם רק 12 בבוקר מאיפה אתה יודע עם מישהו לא תכנן לפתוח לך שרשור יותר מאוחר ..?? בכל אופן מזל טוב מותק
F Fergie7 New member 7/10/06 #3 מזל טוב../images/Emo70.gif המון אושר, עושר ובריאות, בהצלחה בהכל, ושהתגמשו כל חלומותייך. אוהבת, דרינה.
מזל טוב../images/Emo70.gif המון אושר, עושר ובריאות, בהצלחה בהכל, ושהתגמשו כל חלומותייך. אוהבת, דרינה.
נ נקודונת New member 7/10/06 #4 מזל טוב! ../images/Emo140.gif המון בריאות, אושר, שמחה, צחוק, הצלחה והמון המון תותים!
M mikmikonet New member 7/10/06 #5 תום תום ../images/Emo23.gif המון המון מזל טוב!!! יום הולדת שמח ומאושר... עם חברים, משפחה ואנשים אהובים שהשנה תהיה לך שנה נפלאה אוהבת מיכל
תום תום ../images/Emo23.gif המון המון מזל טוב!!! יום הולדת שמח ומאושר... עם חברים, משפחה ואנשים אהובים שהשנה תהיה לך שנה נפלאה אוהבת מיכל
R randu New member 7/10/06 #6 מה אתה מפגר? אוו איזה קרציה אתה תום. נשבע לך ביקר לי שכבר שבוע אני מתכנן פתוח לך! אז תום, הרבה הרבה מזל טוב, אושר ועושר, בריאות, הצלחה בכל מה שתרצה תישאר כמו שאתה. מי ייתן ותהייה שחקן ענק! מאחל מכל הלב, רן.
מה אתה מפגר? אוו איזה קרציה אתה תום. נשבע לך ביקר לי שכבר שבוע אני מתכנן פתוח לך! אז תום, הרבה הרבה מזל טוב, אושר ועושר, בריאות, הצלחה בכל מה שתרצה תישאר כמו שאתה. מי ייתן ותהייה שחקן ענק! מאחל מכל הלב, רן.
L L U Z I A New member 7/10/06 #7 יא אני כן אמרתי מזל טוב../images/Emo10.gif../images/Emo15.gif יומולדת מאושר
P purple rain2 New member 8/10/06 #8 ../images/Emo205.gif../images/Emo49.gif../images/Emo65.gif../images/Emo77.gif../images/Emo212.gif../images/Emo213.gif
../images/Emo205.gif../images/Emo49.gif../images/Emo65.gif../images/Emo77.gif../images/Emo212.gif../images/Emo213.gif