יש לי המון ספרים!!!!!

royasoolin

New member
יש לי המון ספרים!!!!!

אני מחפש מישהו להחליף איתו...!!! יש הרבה ספרים שהייתי מעוניין בהם ואני לא קטנוני במיוחד... אני רק רוצה להחליף... בקיצור! צרו איתי קשר איך שהוא!! אימייל: [email protected] איסיקיו: 42797882

royasoolin

New member
נתחיל בזה שאני בן...

נמשיך שיש לי פנטזיה. אבל אני מעדיף להחליף ולא למכור. איך תצרי איתי קשר?

siv30

New member
אני לא היתי ככה מפרסמת את המייל שלי

אלא מייל באחד מהאתרים כמו יאהו או הוטמייל. אם תרצה אני אמחק את ההודעה ותוכל לשים אחת חדשה עם דואר מתאים.

friend9

New member
מדוע?

האם גם במדריך הטלפונים את לא מופיעה, או כן מופיעה אבל בלי מספר טלפון?

Wing Chan

New member
חח

מצחיק אותי כול פעם מחדש האנשים שחושבים שלפרסם פרטים קטנים כאלה זה יפגע מיד. לא כול העולם רוצה לפגוע בכם, אתם יודעים.. וסתם שתדעו, בכדי לפגוע, הוא לא חייב ת'אימייל. =) לא משהו אישי, כן?

Rivendell

New member
אין שום קשר לפגיעה

אבל יש חברות רבות שמחפשות כתובות אימייל בפורומים כדי להציף בדואר זבל, וזה לא ממש נעים. לכן לא מומלץ לתת אימייל בצורה כזו.

Wing Chan

New member
לא ממש ככה..

אותן חברות לא הולכות לאתרים\פורומים ופשוט מחפשות כתובות אימייל. זה בדר"כ קורה כשאת ממלאת טופס כלשהו (Form), כשאת נירשמת לאתר כלשהו או משהו דומה, יכול להיות שאותו אתר הוא גם בבעלות של חברה (כגון Gator למשל, שזה במקרה של קאזאא ודיואקס, או סתם דואר ספאם). בכול מקרה לא חסרות תוכנות שמוכנות בכיף להסיר את אותן מטרדים מהמחשב. ואם זה רק באימייל - מחיקה וחסימה\Unsucscribe. ברוב הדואר זבל קיימת אפשרות של Unsubscribe מאותה מיילינג ליסט. אם לא, מחיקה וחסימה. לא בעיה לחסום כתובת ושום דואר לא יגיע ממנה יותר.

סמיאגול

New member
תוכל לצרף רשימה של הספרים?

קצת קשה לדעת אם יש על מה לדבר לפני שיודעים באילו ספרים מדובר

royasoolin

New member
אני מצטער, אין רשימה.. אבל...

אני יכול להגיד שבין הספרים יש את "כל השמות"\סאראמאגו על העוורן\ סאראמאגו העבד הזקן והים ועוד. אם תביא רשימה של ספרים שאתה רוצה אני אגיד לך אם יש או אין.

סמיאגול

New member
רשימה של ספרים שאני מחפש

1. מצעד האיוולת - ברברה טוכמן 2. קלאודיוס האל- רוברט גרייבס 3. הקומדיה האלוהית- דאנטה 4. כל הסידרה של "המשחק של אנדר" באנגלית 5. כל הסידרה של נארניה באנגלית 6. שלושה לבבות ושלושה אריות - פול אנדרסן 7. קרבות מופת- כתריאל בן ארי 8. תולדות מלחמות חניבעל עם הרומאים- אליעזר לאוני 9. ההיסטוריה מתחילה בשומר- קרמר 10. דברי ימי בבל- סאגס 11. עיקרון השרידות- אורי מילשטיין

eyoko

New member
את המשחק של אנדר וסדרתו

ממש אבל ממש לא קשה למצוא לא באנגלית ולא בעיברית אין צורך לרוץ אחריו אלא אם אתה בחיפוש אחר הוצאה מסוימת...

למעלה