יש לי המלצה על ביגוד בשני מקומות שביקרתי היום

קשכפית

New member
יש לי המלצה על ביגוד בשני מקומות שביקרתי היום

הייתי היום בשתי מכירות קטנות האחת מכירה ביתית של בגדי וינטג' - מעצבת רוני קנטור שנות השישיםחמישים, וגם חגורות באותה רוח. המכירה הייתה היום וגם מחר בין עשר לתשע זה לא מתאים לכל אחת אלא למי שאוהבת וינטג' נשי ולא מסמורטט כמו כן נמכרים שם תכשיטים, נעלים ותיקים. יש כיבוד ושתייה, מקום נחמד אוירה טובה בלי לחץ. בסוקולוב 38 דירה 7 תל אביב (אזור ז'בוטנסקי, בזל) כדי לא להתאכזב אני מציינת שהמכירים לא זולים, שמלות עולות 250 ש"ח חגורות 120 ש"ח המקום השני סגנון שונה לגמרי רחוב יהודה הימית 57 יפו - על הגג, עוגות, תכשיטים, קרמיקה וציורים ובגדים אני נמשכתי לדוכן של מעצבת בשם קארן, אהבתי את הטעם שלה בבדים ובגיזרות מחמיאות והיא עושה סוג של סייל של שמלות קיץ משנה שעברה ב 150 ש"ח לשימלה יש לה פריטים גם במאה ובחמישים ש"ח, קניתי 2 שמלות יפיפיות ומיוחדות. זה כדאי לטעמי כיוון ששמלות מהסוג הזה נמכרות בשוקי מעצבים כגון דיזנגוף סנטר במחירים של 350-500 ש"ח אם יש כאן בנות שמחפשות משהוא מיוחד (לא רואים כאלה בכל מקום כי זה עיצוב בכמויות קטנות) כדאי לכן, אני לא מצטערת שהלכתי לשם היום למרות המצב הכלכלי ולעובדה שלא בא לי לבזבז כסף הדברים שלה עשו לי את זה. בכל מקרה גם מחר תימשך שם המכירה מ 10-16 גם שם אוירה נעימה, בלי לחץ רוצים קונים לא רוצים שלום שלום. שבת שלום

שאפולי

New member
המכירה הראשונה נשמעת מעולה

מה קורה מבחינת מידות? אוף,למה כל הדברים האלה רק בתל אביב? זה פרויקט בשבילי!#@$#

קשכפית

New member
טוב, עכשיו זה נראה לי כבר אבוד...

היו כל מיני מידות ולמה תל אביב... כי כאן הכל מתרחש...

Fun Fair

New member
דווקא באשדוד אני פחות מכירה../images/Emo4.gif

אבל! למה שלא תקחי יוזמה ותארחי אצלך מכירה כזו (או אצל חברה)? יש המון מעצבים צעירים (בגדים, תיקים, תכשיטים) שרק מחפשים היכן ניתן לארח מכירה כזו...

למעלה