יש לי הצעה "למשחק" - ברונים..ניסוי

יש לי הצעה "למשחק" - ברונים..ניסוי

שאני משתעשעת עימו לעצמי..מדי פעם... (האמת שגם כשהייתי בקטע של קריאה בקפה..) נשאל שאלה בלבנו שתהא שאלה אישית.. ונפתח שתי פתיחות רוניות של שלושה תגים רונים בהקשר זה. האם הרונים יצו זהים? האם יהיו שונים? האם יש קשר ביין השניים? שרשרו לכאן 2-3 פתיחות עם שאלה..לפי הסדר ונבדוק... אח"כ אספר למה ומה אני חשבתי בנדון. תמי.

אוקי אני ראשונה.

השאלה .האים חברתי רינה חושבת עלי ומעונינת בקשר איתי? פתיחה ראשונה. וונגו גרה סווילו פתיחה נוספת אהואז תוריסאז גבו

לפי הבנתי המועטה

שתי הפתיחות מדברות על הלדבר השמש כלומר יש להן מכנה משותף .אך לא הבנתי איך אפשר למשל לדעת מה היא חושבת על הקשר בינינו שכרגע מוקפא?

rogali

New member
O.K שאלה?../images/Emo4.gif

שאלה: למה אני לא מצליחה לשכוח מישהו שלא מתפתח איתו כלום? פתיחה 1: גבו תוריאז האגאלאז פתיחה 2: איההואז אלגיז אותילה

ובכן ../images/Emo203.gif

סיכום הניסוי...מבחינת הרצפים את מסקנותיכם לאור הפתיחות על המשתמע מכך אשמח לקרוא פה להלן תמי

ראשית תודה .ובכן אני חושבת שבעצם

אנחנו זורקים את מחשבותינו .לכן גם אם נפרוס עוד ועוד פריסות לגבי שאלה מסוימת זה ימשיך לספר לנו על הבעיה ששאלנו .לכן התשובות של הרונים זהים וממשיכים לדבר על השאלה ששאלנו.כי אילו הם המחשבות שלנו .כך זה נראה לי.כמו למשל על השאלה שלי האים חברתי חושבת עלי .זה קשר של חברות ילדות שנעצר.והרונים נותנים תשובה אחת שכן תשובה שניה ממשיכה לדבר עלי .ואני מאמינה שתשובות נוספות ימשיכו לספר על אותו סיפור.אני גם חושבת שאים הייתי פורסת עוד עשר פריסות אז זה כבר היה חוזר על עצמו.

מחכה לעוד שאלות ואענה להכל..כי

אחרת זה הורס את הפואנטה....נראה לי מה שלא תהיה תוצאת הניסוי אנא רישמו שאלות עם 2 פתיחות

מיקרה מעניין שקרה לי בעניין...

שמתי לב שאנשים נוטים למשוך בפריסות שונות את אותם הסמלים, גם אחרי זמן... ביום השנה למוות של מישהי שהיתה מאוד יקרה לי, כל שנה אני מושכת את אותו הקלף בקלפי זן-טארוט (זה היה לפני שפגשתי את הרונים) - קלף האומץ...

הי עומר

זה לא שיש לי את כל התשובות פה.. אני מאמינה שיהיה דימיון בין המענים ו/או קשר, אך שימי לב שאין כמעט זהות עד כה בכל שניה המציאות משתנה?! האמת ניתנ לתאור מכמה זוויות?! יש הרבה מה לחשוב על זה..משתיווסף עוד תשובה או שתיים אענה וגם אערוך טבלה..והשוואה.. אודות הקשר את מוזמנת לרשום שאלה.. אם בא לך. (האמת חשבתי להוסיף משלי, אבל, נגמרו לי השאלות כשניסיתי...מוזר)
.

האמת משתנה?

אף פעם לא. האמת היא רגעית, וגם אינסופית, וקבועה, ומכילת כל. בגלל זה היא לא צריכה להשתנות, כדי להכיל את כל המציאויות והתיאורים שאת מעלה על הדעת. אני יכולה לשאול את אותה שאלה, אבל אחרת - איך זה שכשאני מלמדת הילינג, ומתאמנים בראיית הילות, אובתקשור על שאלה ספציפית, התשובות מתקבלות אחרת מכל אחד? זה בגלל שברוב הפעמים, כל התשובות מוכלות במציאות. למשל, אם היינו מבקשים פריסה של רון אחד בנוגע לשאלה, והיינו פותחים שלוש פעמים שונות ומקבלים שלושה רונים שונים, האם זה אותו דבר כמו לפתוח פעם אחת שלושה רונים? האם ייתכן שבכל פעם שעשיתי פריסה חשבתי טיפונת אחרת על אותה שאלה ובגלל זה השוני בתשובה? האם "אי אפשר להיכנס לאותו הנהר פעמיים", כלומר אמנם השאלה היא אותה שאלה, אבל השואל הוא כבר אדם אחר, כי ברגע אחד אנחנו מתפתחים ומשתנים? עם זאת, אני מוכרחה להגיד, שאני מרגישה שיש משהו מן החוסר אמונה בלפתוח פעמיים. אמנם, כתרגיל זה בעיני בחינה מלאת יצירתיות ומרתקת, אבל כדרך חיים יש בה איזה שידור של חוסק אמונה, וזה להבנתי קצת מתערב בתוצאות... אז זהו. להבנתי, אין מצב שפעמיים מתקבלות שתי תשובות שונות ככה שאחת לא רלוונטית. זו הבנתי. תיכף אני תופסת שאלה אחת ועונה עליה, כדוגמה.

זה לא נובע אצלי משאלה של אמונה

אלא ממקום של בדיקה משום שהקשר שעולה מכך מעניין בעיני... חכי רק התחלתי להעלות על טבלה ומסרו לי לחכות עם הניסוי וסיכומו אבל אני התייעצתי במדריך הרוני שלי נאודין.. והוא חשב שזה עשוי לעורר עיניין להערכתי בקרוב תצטייר איזשהי מפה....

אורית502

New member
שאלה

האם לקבל את הצעת העבודה לספטמבר ? הטלה ראשונה : ראיד'ו נאוד'יז האגאלאז הטלה שניה : אייהוואז סווילו בקארנה הטלה שלישית : אות'ילה פהו סווילו .

בלי להכנס פה "לניתוח הגופה"

שמאוד יהיה מעלף אני מבטיחה ועוד ניסוי ממש מעניין ומחכים בכתב רונים מובטח למשתתפים בו..בלי ריח נפטלין... התשובה היא כן תלכי על זה..טונה של רונים של אור ורונים של יציאה לדרך פה..לא רציתי שתפקששי!!! ההסבר והפרוט יבוא... מחכה לעוד איזה תשובה או שתיים פשוט,

רחלי 1233

New member
../images/Emo9.gifההטלה שלי

האם תחום המשפטים ( מה שאני לומדת כרגע ) מתאים לי ת'וריסאז אנסוז אלגיז ווירד האגאלז ת'וריסז נ.ב. יש לציין שעשיתי בחיי שינוי של 360 מעלות וזה מתקרשר לי קצת לרונים שמדברים על הרס הקיים ויצירת משהו חדש האם צדקתי?

מ י ק א

New member
רעיון ניפלא

השאלה : האם הגעתי להתפתחות רוחנית כז שאוכל להשתמש בה כדי להעביר לאחרים? (במצעות לימוד ו/ או טיפול) הטלה ראשונה: פרת'רו ת'יוואז סווילו הטלה שניה: פרת'רו אורוז וונג'ו שלישית: קנאז אייהוואז ת'יוואז. יום טוב.

אוקי, זו כדוגמה לתשובה אחת בשלוש הטלות

קודם כל, מיקא, נעים להכיר
, והתשובה היא כן. הטלה ראשונה המסר: זה הייעוד שלך. רק תנסי להתמודד עם השיעור שיש לך, ולכולנו, מול האגו. הטלה שניה: (ליאו, שימי לב שאפילו שאלה רונים קצת שונים, יש פה בול אותו מבנה - קודם כל אומרים שזה הייעוד, אחר כך מציינים קושי, שהוא גם ממקום של קונפליקט, אגו, והצורך להוכיח את עצמי, ואחר כך אומרים לה - שימי לב לזה, ותהיי מאושרת. שמה לב?
) זה הייעוד שלך. תתמודדי בכוונה, בהתמסרות, ובסבלנות עם השיעור שלך, עם האגו (את זה אני מבינה מהפריסה הקודמת, וכאן הוא מתואר כמו המקום ה"חייתי" שבך), ותגיעי לשימחה דרך הייעוד הזה. הטלה שלישית - הפעם המבנה שונה. פה הייתי מהמרת שהמחשבה כבר היתה לא מרוכזת. האם יכול להיות? בכל אופן, שוב אומרים לך כאן, תני לקודם, ל"חייתי" שבך, לעזוב, הרפי מההרגלים הקודמים. אל תשתמשי בכוח כדי להצמד למה שכבר לא משרת אותך... אני חושבת שהשלוש הטלות האלה זה רעיון גדול. אני שומעת כל כך הרבה על האדם , יותר מאשר בפריסת שלושת הרונים הרגילה... תרגיל מעניין, שאפו לליאו!

מ י ק א

New member
תודה, עומר וליאונרדו - התרגיל אכן מעניין

אחרי שמבינים את המשמעות העמוקה של קריאת הרונים. וגם הניסיון מעניין ונותן תוקף - לפי הפירוש של עומר . שמחה בכול מקרה על הקריאה. תודה .

למעלה