רק אם יש אופציה לקיצור (נגיד ל-20 יום).אני אביא לכם בכל יום 100.000 שקל ואתם תתנו לי אגורה אחת. למחרת 2 אגורות, ביום אחרי 4... וכן הלאה. מי לוקח?
כמובן יש אופציה להארכה
למה?אבל יש לך ראשרק אם יש אופציה לקיצור (נגיד ל-20 יום).
כי יש לי ראשלמה?
מה מסתתר מאחורי ההצעה?אני אביא לכם בכל יום 100.000 שקל ואתם תתנו לי אגורה אחת. למחרת 2 אגורות, ביום אחרי 4... וכן הלאה. מי לוקח?
כמובן יש אופציה להארכה
לא. שרלה MA BA לא מספיק חכמה לעשות כסף. היא גם לא צריכה.מה מסתתר מאחורי ההצעה?
היא לא צריכה? למה מאשימים אותה בקבלת מתנות?לא. שרלה MA BA לא מספיק חכמה לעשות כסף. היא גם לא צריכה.
נכון היא לא מספיק חכמה ולא צריכה לעשות כסף. היא מקבלת שוחד בלי להתאמץ.היא לא צריכה? למה מאשימים אותה בקבלת מתנות?
טעות בידך. גם היא וגם בעלה סופר חכמים, מקבלים בלי להחזיר ולו אגורה אחת ליוםלא. שרלה MA BA לא מספיק חכמה לעשות כסף. היא גם לא צריכה.
כל מי שלמד שח בילדותו, שמע את סיפור המלך והאורזאני אביא לכם בכל יום 100.000 שקל ואתם תתנו לי אגורה אחת. למחרת 2 אגורות, ביום אחרי 4... וכן הלאה. מי לוקח?
כמובן יש אופציה להארכה
סיפור עם פרסיכל מי שלמד שח בילדותו, שמע את סיפור המלך והאורז
הודיסיפור עם פרסי
אכן אלה רוב הדעות ברשת. הסיפור ההודי מספר על שח פרסי. ראיתי ציטות של פרופ" אומן על איש שלימד שחמט מלך סיני ואז הציע למלך סיני בלי ששח הוזכר.הודי
מעל 18 ביליון ביליונים:סיפור עם פרסי
Copyright©1996-2021,Tapuz Media Ltd. Forum software by XenForo® © 2010-2020 XenForo Ltd.