יש לי הצעה מעניינת לתותחים פה של הסי-אנד-גו

Shpirer84

New member
יש לי הצעה מעניינת לתותחים פה של הסי-אנד-גו

בעיקר ל"המרפא2" shaywn alextoon1 וכו... אם אני מבין נכון הסאטלייט למיין-איבנט של ה-200+16 81 איש עובד ככה: 9 שולחנות של 9 שחקנים. מכל שולחן עולה 1 לשולחן האחרון גם של 9 שחקנים ומי שנשאר אחרון לוקח חבילה למיין-איבנט ומקום שני 4200 דולר? אם כן - קודם כל אני לא מבין איך כל התותחים פה שמנתחים ידיים וכו לא לקחו כבר חבילה... ולעניין - אני מוכן להשתתף בעלות כניסה לסאטלייט הזה יחד עם עוד 3 שחקנים - כל אחד יפקיד לחשבון של מי שנבחר שישחק עבור הקבוצה 216 דולר. הוא מקבל סה"כ 4 אפשרויות כניסה לסאטלייט כדי לקחת חבילה או 4200 דולר. והקבוצה של ה-4 שחקנים מתחלקים ברווחים של ה4200 דולר או בחבילה.....מה אתם אומרים?

Shpirer84

New member
נראה לי שזה בהחלט אפשרי

שמתוך 4 הזדמנויות לנצח 2 שולחנות או 18 איש - יש למי שנקבתי בשמו יתרון גדול.

מדוהר על לנצח 9 שולחנות ו-81 איש

ומי שנרשם לטורניר של 200$ הוא לא פראייר...

Shpirer84

New member
קודם כל ברור שמי

שנרשם לטורניר הזה לא פראייר. ולפי מה שהבנתי ותקן אותי אם אני טועה - אתה לא צריך לנצח 9 שולחנות כי זה shoutout מכל שולחן עפים אנשים עד שנשאר אחד אחרון והוא עולה לשולחן הגמר. אז אתה מתמודד סה"כ נגד 18 - שולחן הפתיחה שלך ושולחן הגמר (השאר עפים בדרך). זה ככה לא?

b.o.b

New member
נכון זה טורניר שוטאווט ז"א 2 שולחן ראשון+גמר

כפי שכבר אמרו הטורניר הזה ברמה מאוד גבוהה, יש כמה דונקס שפשוט מתלהבים מהרעיון של לזכות בחבילה והם ברמה מצחיקה אבל השאר הם שחקנים מוכשרים מאוד, קח טורנירים אחד כזה ותסתכל על הנתונים של השחקנים שניצחו\הגיעו לפיינל, הם שחקנים עם 50K+++ ברווחים (מינימום) בROI של מעל 50% , זה פילד מאוד מאוד קשה. אני דווקא די אוהב טורנירים שווטאוט ויש לי כמה כרטיסים של 216 דולר(שעדיין לא השתמשתי בהם) והאמת שלא שקלתי אפילו לנסות, פשוט די ראיתי מה הולך שם.

2המרפא

New member
סורי ידידי אני BUSTO כרגע ולא ממש בא לי לשחק

אבל אני מאחל לכם בהצלחה. ואגב הצב צודק מי שמשחק בזה הם לרוב חברה עם רולים יותר גדולים משל כולנו ביחד בתקופות הטובות שלנו (קשה להיות עם פחות רול ממה שיש לי כרגע
) והם הרבה יותר טובים מכל אחד פה.

alextoon1

New member
הצעה מעניינת

האמת שאני יכול להרשות לעצמי אבל זה טורניר ממש קשה, במיוחד בגלל שזה שוטאאוט. ואני בטוח שאני לא אשחק חופשי כמו בשוטאאוט של 10-20$, יש לי קצת ניסיון בטורנירים האלה והעניין בהם שאתה חייב להיות אגרסיבי מאוד בשולחן ה-1 כי אתה משחק רק על המקום הראשון, אני לא יכול להתחרות מבחינת אגרסיביות בשחקנים של 50K+ רול מהסיבה הפשוטה ש200$ בשבילם זה כמו 20$ בשבילי או אפילו פחות... אם אני מקבל 4 ניסיונות למשל אז הם מנסים אולי 20 פעם...

shaywh

New member
לנתח ידיים זה הרבה יותר קל מלשחק...

צריך להיות חכם בדיעבד, לא בזמן אמת. האמת ששיחקתי אתמול סטפ1 וקיבלתי כרטיס לשני אבל אני לא בונה על רצף מטורף של הצלחות. SNG לא התחום שלי.

AdAmD1

New member
אם רק היה לי זמן לבנות את הרול :(

זה מצחיק שאם אני לוקח את הסיפור ברצינות אני יכול לעשות בסשן של SNGים יותר מהמשכורת החודשית שלי (356 :p)

Shpirer84

New member
אוקיי..קודם כל תודה על ההיענות..

לגבי ראסטה2 - אתה סגור בעניין? alextoon1 + shaywn - אני מבין ויודע שזה טורניר קשה בגלל זה אני לא עושה אותו בעצמי..... השאלה אם אתם מוכנים להיכנס לעניין הזה - תיזכרו שמי שלא מנסה לא מצליח....אפשר גם להיפגש ולדסקס על הפרטים ועל האסטרטגיה שמי שישחק יפעל על פיה......מה אתם אומרים?

Shpirer84

New member
אם אתם מכירים אפשר לשאול גם חברה

מהפורום השני - shipit blackwinterday וכו שהבנתי שהם גם חזקים מאוד....

זונע

New member
חח אתה יכול לשכוח מזה

הם לא צריכים אותך בשביל דבר כזה...

2המרפא

New member
אני מכיר אותם אישית ואנחנו לא מעניינים אותם

הם שחקנים רציניים והם בטוח שלא צריכים חתיכות ב800$

alextoon1

New member
lol

שני אלה יכולים להרשות לעצמם BUY IN ישירות למיין איבנט.

shaywh

New member
מצטער, אבל זה סכומים גבוהים ולא נראה לי שזה

פשוט כמו שנדמה לך. סנג של 216$ זה עסק רציני. גם מאז שאיגור קיבל סטייק ואמר אח"כ שהרמה השפיעה עליו אני לא חושב שזה עניין אלמנטרי. גם להציג את זה כ'צריך לנצח 18 איש' זאת הצגה קצת מטעה. אם 81 נכנסים אז זאת הכמות שצריך לנצח, לא משנה מה הפורמט המדויק. גם בטורניר רגיל לא משחקים כולם מול כולם. המנצח יהיה אחד מתוך 81 ובגלל שזה סטאלייט רשימת הכסף תהיה יותר מצומצמת מהרגיל ויהיה יותר קשה להגיע לשם. חוץ מזה שאת הטילט האחרון שלי העברתי ב2-4$. נו לימיט. ידרש פה זמן התאוששות רציני.

2המרפא

New member
צודק לחלוטין

לשחק עם אנשים עם 50K ברול כשאתה משחק על חצי רול זה לא כיף. אתה הרבה פעמים תקפל דברים שהם גבוליים כי אתה מפחד על הכסף ואלא אם אתה בפרי רול בגלל שקיבלת סטייק מלא זה תמיד ישב לך בראש מאחורה. ואתה לא תוכל לשחק טבעי

למעלה