יש לי הצעה קטנה (עיקר למנהל הפורום)

lior297

New member
יש לי הצעה קטנה (עיקר למנהל הפורום)

טוב אז ככה, אני רואה שהגלריה די דלילה... ולדעתי כדאי להחיות אותה. אני מציעה שתפתח גלריה חדשה בשם "אין\אאוט (תכתוב איך שבא 'לך...) בקיצור זה דבר שצריך להיות מעודכן כל הזמן בגלל שדברים כאלה משתנים מהר, עיקר הגלריה הוא לשים תמונות "אין ואאוט" בנושא מסויים. למשל כמו בדוגמא שהוספתי (אל תייחסו לה חשיבות, סתם התמונות הראשונות שראיתי...) שזה זמרים אין ואאוט בקיצור, תחשוב על זה... ובינתיים כל מי שקורא שיחשוב על איך לעשות תמונות "אין ואאוט" משהו בסגנון, לא צריך להיות יותר מידי מושקע. אמממ... מי שיש לו מצלמה דיגיטלית יכול לצלם בגדים שאין ובגדים שאאוט וכדומה. כל מה שעולה בראשכם! מקווה שתיקח את ההצעה ותנסה ליישם אותה... לכל פניה טענה מענה ובקשה אפשר לפנות אליי במסרים.

lior297

New member
אממ... אולי עכשיו בגרסה הלא מצונזרת

lior297

New member
התחלת דרכי בתור צלמת פאפרצ'י

אגב... צלמי פאפרצ'י: אין או אאוט? אין
אאוט

O Boy

New member
בעניין גלריה חדשה

הרעיון נחמד, הקטע של אין ואאוט בזמרים לא מתאים כי כל אחד אוהב מוזיקה שונה. הקמת גלריה חדשה אינה ברת ביצוע, מכיוון שאם אתם כבר יודעים או לא, אני עם גבס על היד, ודרושה לי המון מנוחה כרגע. אני משתדל לכתוב בפורום לעיתים קרובות, למרות הקושי בזה. קבלו את זה כמחמאה, אני לא יכול לעזוב אתכם

lior297

New member
זאת הייתה רק דוגמא...

מה שעלה לי לראש... (אני ממש לא אוהבת את צביקה פיק אבל הוא הופיע אצלנו היום העצמאות ובדיוק הייתה לי תמונה שלו...) בכל מקרה זה לא צריך להיות לאו דווקא זמרים, זה יכול להיות הכל. דבר שני בכל דבר יש משהו שהוא לטעמם של אנשים מסויימים וממש לא לטעמם של אחרים, תמיד יש את היוצאי דופן, ככה זה הפלורליזם והרב גוניות (סתם מושפעת מהמבחן באזרחות אז אל תתייחסו!!!) בכל אופן גם בקטע של הגדים יש את מה ש"אין" ומה ש"אאוט" ולא כולם יסכימו. אבל שטויות, סתם רעיון... תשים לב גם לשעה שכתבתי וזה יסביר אם היו שם שטויות. בכל אופן אפשר להוציא את זה לפועל גם אחרי שתבריא (תיהיה בריא, אגב זה מצחיק שגבס מגביל כל כך כי אצלנו מישהו ז*** בגבס אבל לא חשוב) טוב, סיימתי.....

מאיה1983

New member
נראה לי שצביקה הזה...

לא מעניין מישהו בארץ... אולי זה אומר שהוא אאוט. ובטח לא תמונות פאפרצי שלו...איכס

lior297

New member
חיחיחי... גם אני לא מתה עליו...

סתם מגעיל, מזיע כמו לא יודעת מה... הוא העלה איזה 20 בנות לבמה (ילדות בנות 13 בערך...) והם "נמרחו" עליו ממש... איכסה הוא ממש מגעיל וגדלה לו חתיכת כרס. בקיצור... בכסף ששילמו לו יכלו להביא מישהו יותר שווה.

O Boy

New member
ביום העצמאות...

שילמו לו 11,000 דולר להופעה. לא הייתי משלם שקל, אפילו בחינם הייתי מוותר
.

lior297

New member
נכון, השמועות גם אומרות

ששילמו לו 14. ואפשר לחשוב מה הוא עשה... בקושי 40 דקות. מאיפה אתה יודע כמה שילמו לו? איכסה הוא היה מזעזע. לא סובלת אותו!!! כל ה"אירוע" התחיל ב8 וחצי בערך.. היו על הבמה כל מיני להקות מקומיות (עאלק) הזיקוקים היו מעאפנים...... אולי 3 דקות (פעמיים) וזה לא 3 דקות מלאות.. זה כל כמה שניות מעיפים זיקוק ברגע שהקודם שלו נגמר. ביקצור נגמר כל הסיפור ב10 וחצי. יום עצמאות מבאס לאללה. הייתי מעדיפה ללכת לקרית אתא .....

O Boy

New member
היתה כתבה...

על זה בידיעות אחרונות. באמת בקרית אתא היה פיצוץ, הביאו את כל הזמרים השווים באמת היום

lior297

New member
כל שנה הייתי הולכת לשם......

השנה נתקעתי עם צביקה. אגב איפה הוא הופיע היה כתוב?

למעלה