יש לי הצעה!

יש לי הצעה!../images/Emo140.gif

אולי נשנה את שם הפורום לפורום סקנדינביה? כי כאילו... אתם רואים שכבר בקושי נשאר על מה לדבר ואתם לורוצים מלודיפסטיבללן! אז אם נשנה את השם נוכל לדבר על נורבגיה ופינלנד ודנמרק ואיסלנד!! יהיה ממש יותר עניין!

python 4

New member
האמת, זה היה הרעיון שלי מההתחלה..

ואין שום בעיה לדבר פה על כל דבר שהוא נורדי, אני חושב. "סקנדינביה: שפות ותרבויות".. איך זה?

python 4

New member
ואגב - סקר חדש..

האמת, הסקר הזה קיים כבר שבוע אבל שכחתי להודיע עליו פומבית בפורום.. אתם מישראל או משבדיה? מעניין לדעת כמה שבדים קוראים את הפורום..

kipod2

New member
../images/Emo6.gif הרגת אותי עם סוניה לומה!

אם כבר חברה שקוראים לה ארייה סיונאמה

python 4

New member
שכחתי שאריה פינית!../images/Emo99.gif

אומנם יש לה את השיר הכי טוב אי פעם בתולדות המלודי (מלודי 87), אבל עדיין.. סוניה לומה היא בדרגה אחת מעל כולם! בתמונה
- סוניה לומה!

p i n g o

New member
רגע!!! ../images/Emo12.gif

סוניה לומה הזאת... השם שלה נשמע לי מה זה מוכר ועכשיו נזכרתי! זאת לא ההיא ששרה את Eläköön Elämä של פינלנד ב-1985?! אז מה היא קשורה למלודיפסטיבלן, חשבתי שזה שוודי... אתם מבלבלים!

python 4

New member
אבל אנחנו בפורום.. סקנדינביה!

ובאירוויזיון פינלנד עולה על שבדיה עשרות מונים. סוניה לומה היא אכן נציגת פינלנד ב- 85, והיא שרה את יצירת המופת של האירוויזיון לדורותיו! אריה היא גם פינית, אבל יש לה שתי השתתפויות במלודיפסטיבלן: ב- 87 (זו יצירת המופת של המלודי לדורותיו) וב- 2005. אני לא בטוח (אני לא כותב מהמחשב שלי) אבל נדמה לי שהיא הופיע גם באירוויסוט (הקדם הפיני) פעם אחת או יותר..

kipod2

New member
אוי ארייה ארייה ../images/Emo99.gif

ארייה השתתפה פעמים בקדם הפיני:
בשנת 1971 עם השיר Talvilintu
ובשנת 1990 עם השיר Gabriela (זה שיר מקסים
) וכמובן שהיא השתתפה גם בחלק האומנותי של מלודי 2000

python 4

New member
../images/Emo41.gifלמישהו יש התנגדות לכך?

שאלתי את המנהל האחראי על הפורום בתפוז והוא מסכים שזה רעיון לא רע. אם אין התנגדויות, נשנה את שם הפורום (בפעם השניה מאז פתיחתו) למשהו קצת יותר כלל סקנדינבי. וכדי שלא נצטרך לשנות שוב, אני מבקש את עזרתכם בשם - "סקנדינביה: שפות ותרבויות" נשמע לי אקדמי נורא.

p i n g o

New member
אם כבר נאלצים לשנות,

אז אני מסכים עם אור... למרות שעדיין אני חושב שעדיף להישאר עם פורום שוודיה וקומונות לנורווגיה ודנמרק!

נראה לי סקנדינביה-שפ]ה ותרבות

ולא שפות ותרבויות.. זה נשמע יותר מידי או עצם אולי רק סקנדינביה כבר יבינו על מה זה בעצם!

למעלה