יש לי הצעה

יש לי הצעה

שבטח תסרבו לה, אבל אני אציע בכלזאת: ערב קריאה בציבור! או לחילופין ערב צ'יטוט בציבור! hail book readers!

ויימס

New member
אמור להיות כל יום שישי ב-6,

אבל ההיענות דלה למדי. מה דעתכם לקבוע יום אחר?

DviRincewind

New member
הראשון היה מוצלח למדי

גורלה של מישל22 עדיין מדיר שינה מעיני. וגם מה שהיא לבשה.

DviRincewind

New member
וגם שוקולד מריר.

היא בטח לא אהבה שוקולד מריר. פיכס. לעומת זאת, אני בטוח למדי שהיא כן אהבה את מעשי קסמים.

בוודאי...

שוקולד מריר. דה בסט. יש את השוקולד העגול הזה, השוקולד-עוגה של עלית... ויש להם אחד בראוניז. מריר וטעים בטירוף!

שוקולד מריר? מישל22? לא סטינו קצת

לאממש הבנתי מה אמרתם אני בכולופן התכוונתי לערב קריאה בציבור של פראצט. אני מציע סקר נוסף מתי הכי נוח. שישי בערב מוצש שבת בבוקר הצעות נוספות יתקבלו....אולי

מוצ"ש שבת בבוקר?

מוצ"ש שבת בבוקר זה לא ערב קריאה. לא ערב בכל מקרה. ודיברנו על הצ'ט הקבוע, בכל יום שישי בשש, בצ'ט הבסיסיסיסיסי. חוץ מהיום. כי יש לי יומולדת.

מ א ג ר ט

New member
איפה פנחס כשצריכים אותו.

היינו פעם בצ'ט ונכנסו כל מיני אנשים ששאלו אותנו מי אנחנו ואמרנו להם שנהפוך אותם למלכי החדר והם לא הבינו מה עובר עלינו. הייתה שם אחד רקפת * או משהו... מישהו פעם קרא לעצמו מישל22 או משהו דומה? דביר67?

ויימס

New member
לא איחלנו כולנו לפני חודש מזל טוב

לכל ימי ההולדת השנה או משהו כזה..?

אמממ... לא!

אני מצפה שיברכו אותי ב 22.10, דהיינו אתמול, לרגל יום ההולדת שלי! ובנתיים ברכו ממש מעט. כולכם לפיתה.

מ א ג ר ט

New member
למה בריטית?

הוא לומד בבר אילן. ותיקי (יותר משלושה חדשים) הפורום עוזבים אותנו?

פנחסון

New member
הםםם... הזכירו את שמי?

לא, לא חזרתי! אבל איך לעזאזל משפטים בבר אילן זה בריטית???

ויימס

New member
מישל הייתה בחורה שנכנסה לצ'ט

שלנו ונשארה שם למרות שלא היה לה שום קשר לפראצ'ט. לא חיבבתי אותה. בגללה דביר הפסיק להתייחס אליי. חוץ מזה שהיא בטח בעצם נהג משאית שמן, שעיר ומקריח.

Maladict

New member
ויימס!!!!!!! איך את לא מתביישת!!!

את סתם מקנאת מישל היא נערה גרוזינית יפיפיה (כלומר בעלת שפם זקן וכרס). ולמה לא אומרים לי שיש צ'אט?!??!?!?!?!?!?!?!?!?!?! מהיום כל פעם שיש צ'אט את מודיעה לי באופן רשמתי בשלושה העתקים!!!! או שאני אדבר עם בוגי ואדאג שתעשי מילואים כל חייך!!!!!!!

למעלה