יש לי הצעה !!!

ביאטה

New member
יש לי הצעה !!!

ההודעות ו/או התגובות של כולם מעניינות מאוד וכל אחד כותב אותן מנקודת מבטו,יהיה נחמד (רצוי) לדעת מי הוא המוען,לא שמית אלא התפקיד או הסטטוס. מה אתם אומרים ??? אני אתחיל... אני יו"ר תא הנוער בפ"ת.

ולדי

New member
את יודעת...

את יודעת כמה זמן יקח רק לרשום את הסטטוס הלא ברור שלי?! קלטי, קלטי: סטודנט לרפואת שיניים שנה א´, חבר ב"שינוי" סניף פתח-תקווה, וב"שינוי בקמפוס" בירושלים - בשניהם ללא תפקיד מוגדר. אולי פשוט אני צריך לסדר לעצמי איזה חתימה אלקטרונית, או משהו כזה.

או אולי בקיצורים? ../images/Emo8.gif

סרפ"ש-א´ חספ"ת חקי"ם

לי אין תפקיד, אבל אספר על עצמי

שמי אלעד אברון, ואני בן 18 (בקרוב) מחיפה. הייתי בזמנו פעיל בתנועת הנוער של שינוי בחיפה, כשהוא רק קם (קצת אחרי הבחירות קודמות, כן, זה היה די מזמן). אבל די מהר התנתקתי משם מסיבות של חוסר התאמת זמן. בנפשי תמיד נשארתי תומך שינוי, ובבית ספר מזהים אותי כ- "זה ששונא דוסים על בסיס פוליטי" או "זה שכמעט בכל דיון כיתתי איכשהו ימצא איזה דוס להאשים". לא שזה נכון, כלומר, תמיד הבעתי את דעתי הממורמרת, אבל מעולם לא התבטאתי בצורה חריפה נגד דוסים או משהו כזה... פשוט נגד כפיה. לא חשוב. בכל מקרה, כאמור אני בן 18 מחיפה, ודי ערני מבחינה פוליטית, עד כמה שמתאפשר לי לפחות. אני ואמא שלי שנינו חברי שינוי, כשאמא שלי מעריצה של טומי עוד מלפני שאני ידעתי איך קוראים לי, ולי (וגם לה) פשוט קשה לראות איך החרדים משתלטים לנו על המדינה והחיים, עושים את זה בסטייל, ועוד מקבלים על זה כסף! יש לי נטיה לדרמטיות מופרזת (משפט שמוכיח את עצמו), אז ראו הוזהרתם
שמח שנפתח סוף סוף פורום שבו נוכל סתם להתבכיין מבלי שאיזה מתחסד יקפוץ ויקרא לנו "אנטישמים" (כנסו לפורום "דתיים-חילונים", תכתבו הודעה אחת שבה אתם פשוט חווים את דעתכם, ותראו מה יקרה). -אלעד

אנדרי ז

New member
כבר הצגתי את עצמי, אציג שנית

אני מתכנת בן 27, גר בהרצליה (לשעבר בחיפה) ועובד ביבנה, חבר בשינוי מזה מספר חודשים. לתקופה שלפני זה יש לי תירוץ טוב, הייתי בקבע... בכל מקרה כולם בצבא זכו להכיר יפה מאוד את הדיעות הלא מתפשרות שלי. היינו מחלקה מוזרה, עם 3 אתאיסטים (כולל אותי) ו-3 ש"סניקים, והשאר איפה שהוא באמצע, כך שהיה די שמח. אבל לפחות הכל ברוח טובה, עד כמה שאפשר. אני כותב קבוע בפורום חופש מאז שהוקם ואני שמח שיש לנו עכשיו עוד במה. והעיקר, תתכוננו לוויכוחים עם הדתיים, תסמכו עליי שהם עוד יגיעו במספרים יותר מתוגברים. אבל זה בסדר, התרגלתי בפורום חופש. ולמי שרוצה לדעת יותר מזה, אני רומני, אז תשמרו טוב טוב על הארנקים.

all

New member
ואני, אני +/- שום דבר.

בן 35 טכנאי שרות במקצועי, מתרוצץ בכל הארץ כ-14-15 שעות ביום. גרוש ללא ילדים, חבר בסניף בנימינה. להנאתי כותב שירים וספרים.

למעלה