יש לי הצעת יעול לפורום, כולם להכנס

• פותח הנושא Torn
  • פורסם בתאריך

Torn

New member
יש לי הצעת יעול לפורום, כולם להכנס

אוקי כמו שאתם רואים הפורום הזה לא מתקדם לשום מקום, עוד ארבעה ימים הפורום שלנו חוגג יומלדת שנה
תחשבו שנה אנחנו קיימים, בחצי שנה הראשונה באמת באמת שהיינו אחלה פורום שבעולם... רשמנו מלא והיה לנו ממש כיף
. אבל עכשיו רוני ודורון כבר לא ממש רושמים בפורום, אז הפורום התייבש בטירוף! יש לנו פה הודעות בעמוד הראשון מלפני חודשיים... ובכלל מרוב שהפורום לא פעיל חצי מהעמודים הפעילים שהיו כבר ירדו לארכיון. תכנסו נגיד לעמוד 4? אתם לא תראו שם כלום חוץ מעמוד ריק
. אז ההצעה שלי היא ככה: הנושא של נטלי אימברוליה לא יביא לנו אנשים חדשים לפורום, ולא משנה מה נעשה... כי מה לעשות, אין לה ממש מעריצים בארצנו הקטנה וחבל
אז ההצעה שחשבתי עלייה היא לשנות את שם הפורום ל"אמנים אוסטרליים", המטרה בשינוי היא לגרום לאנשים חדשים לבוא לכאן. בכל אופן אין לכם מה לדאוג לגבי קיילי לא ידברו עלייה כאן כי יש לה כבר פורום משלה. אני מדבר על פורום שאנשים יוכלו לדבר בו על אמנים כמו: דארן הייז, סאבג' גארדן (ז"ל), נטלי שלנו ועוד טובים ורבים
. אז מה אתם חושבים
אני לא חושב שיש לנו מה להפסיד...

Miss Kitty

New member
אתה יכול לנסות..

אבל רק שלא יבואו לפה מטורפי דארן וסאבג' וישתלטו על הפורום..

Torn

New member
לי אישית אין בעייה...

אבל אני יודע שיש פה מספר אנשים שלא ממש מתים עלייה, אז רק ציינתי את העובדה שיש לה כבר פורום משלה.

Torn

New member
ועכשיו אחרי שאני רואה שהפורום

חזר קצת לחיות יש לי מספר ספקות לגבי הרעיון הזה. אני חושב שבימים האחרונים הוכחנו שהפורום כן יכול להיות פעיל, והכל תלוי בנו! אנחנו אומנם קצת אנשים, אבל אם אנחנו רושמים בקביעות הפורום יכול להצליח
. טוב נראה מה נעשה לגבי הרעיון הזה, בכל אופן אני עדיין לא פוסל אותו לגמרי.

GuItAr2

New member
מתנגדת בתוקף....../images/Emo31.gif

הפורום יישאר פורום נטלי, ואנחנו נפעל למענו! נכנסתי לארכיון וראיתי שיש רק 28 דפים! אנחנו הולכים להפוך את זה ל- 28,000 דפים בארכיון! אז יאלללה משחקים!!!

למעלה