יש לי הרבה דובים למסירה במצב מעולה.

נירה63

New member
יש לי הרבה דובים למסירה במצב מעולה.

קבלתי היום המון המון המון, חילקתי כאן בין המשפחות בחיפה , נותרו לי עוד בובים, וכלב ודובים ופיקצו ושמיקצו ועוד כל מיני כאלה העשויים מפרווה נעימה כזו...אז מי רוצה שיודיע ואכין מידית חבילות...

נירה63

New member
מיכלי סגור בשבילך,אורזת כבר.

דברי בבקשה עם אולי ואולי לא, שתעבור דרכי מחר או מחרתיים בערב.

תודה רבה נירה, לא הכל רק חלק

כי יש אצלי דברים שמיועדים לחלוקה, מקוה שיקחו חלק מחר וחלק במשך השבוע. כבר מדברת עם אולי ואולי.

נירה63

New member
מיכלי, הכנתי לך כבר חמישה דובים

חמודים במצב מעולה ,האם את זקוקה לעוד משהו לאותה משפחה? אגב האם הסתכלת בחבילה ששלחתי לך? האם מצא חן בעיניך ובעיני המשפוחה?

אני לא יודעת בדיוק מה שלחת

כי יש המון דברים, חלק פתחתי וחלק עדין בשקיות עם המדבקות. ראיתי שקית עם משחקי קופסא, קלטות וידיאו ומכוניות קטנות, בגדי תינוקות, בגדים למבוגרים, שמיכה לתינוק, ועוד המון דברים שאני לא זוכרת. מקוה שיקחו ממני כמה שיותר מהר, אין לי מקום להכניס את האופניים...

נירה63

New member
מיכלי העברתי לך שתי שקיות עם:

מכוניות קטנות, כמה משחקי שולחן, קלטות וידיו. על השקיות הדבקתי כמה וכמה מדבקות ירוקות עם השם שלך.

אני רוצה, בבקשה

ואשמח אם תביאי את זה למפגש, זה לא דחוף. למשפחה עם 2 ילדות קטנות - 2 ו-6 (יש גם אחת בת 10, אבל היא כבר גדולה לפרוותיים).

נירה63

New member
לאתגרית ערב טוב.

מכינה לך חבילה, אביא לך למפגש , אנא הזכירי לי בבקשה יום לפני ,אם תוכלי תזכירי לי במסר שלא אשכח להכניס לרכב שלי... בשמחה.

ניגונים

New member
נירה63, אפשר גם כמה שמיקצו'יים ?

עבור הפעוטה בנתניה ? תוכלי לשלוח עם אולי ואולי לא ? ואגב, נירה63, שכחתי לגמרי להודיע שהארגז שלך חזר אלי ייתכן שמחר אעביר אותו לאולי ואולי לא

נירה63

New member
מכינה חבילות עם בובים ל:

מיכלישל הצאט ניגונים אתגרית אנא כתבו לי לאן להעביר את הדברים? האם ניתן את כל המשלוחים להעביר עם אולי ואולי לא וממנה תדאגו לבוא ולאסוף...???

להעביר הכל לאולי ואולי

ניגונים יאסוף עבורי ועבור אתגרית, מה שאלי - אלי, ומה שעבור אתגרית, אפשר להשאיר אצלי ואתגרית תקח ממני.

לי זה עדיף, כי בינתיים חצי מהתרומות

יצאו לחולון, וחצי עדין אצלי, כנראה בימים הקרובים יעברו לחולון.

נירה63

New member
הכל תלוי מתי אולי ואולי תצליח להגיע

אלי לקחת את הדברים, ביום ראשון בצהריים אני שוב בניתוח כך שעד סוף השבוע אני רוצה להעביר את כל החבילות.

אין בעיה נירה, העיקר שתרגישי

טוב

נירה63

New member
מיכלי בוקר טוב,אולי ואולי לא

כנראה תגיעה אלי הערב או מקסימום מחר יום חמישי בערב,ולכן המשלוחים לאיזור המרכז יצאו מחיפה בתחילת השבוע . לניגונים- בובים מיכלי בובים אתגרית כנ"ל. ליובלי 2 רדיאטור+כמה דברים לפשוש. אם שכחתי משהו אנא הזכירו ..

למעלה