יש לי הרבה דיכאונות

Bolton

New member
יש לי הרבה דיכאונות

הרבה חרדות גם כל יום משהו אחר מכניס אותי לדיכאון ואני לא יוצא מזה לפעמים ימים לפעמים שבועות ואני חושב שבצבא אני דווקא יכול להשתנות הבעיה היא שאני לא בטוח בזה כי מצד שני בצבא גם מקבלים המון אכזבות ודיכאונות גם אנשים שאין להם בעיות אני יותר סובל מהחיים האזרחיים בגלל חוסר החברים ובגלל שאין לי בכלל חברים שאני יכול לדבר איתם על הבעיות שלי ובעיקר בגלל שגם אין לי אם מי לצאת ולהנות

Bolton

New member
החלטתי שאם אני מתגייס

אני ילך לקרבי ככה לפחות בטוח שאני לא יחזור הבייתה כל יום גם ככה אין לי מה לחפש פה סתם מקום מגעיל

סהר-תמיכה

Active member
מנהל
החלטות....../images/Emo102.gif

"משנה מקום, משנה מזל" נראה שתחושות הבטן שלך רוצות לצאת מהמקום שבו אתה מצוי היום והצבא עשוי להיות המקום שבו יתחיל השינוי... המקום ישתנה, האנשים יהיו חדשים, יהיה "דף חלק", אפשר יהיה להתחיל הכל מהתחלה... העיקר... כל בכל החלטה שלא תחליט, אנחנו איתך... ו...

Bolton

New member
אני יותר מפחד

שאני לא ירצה לחזור הבייתה פה אין לי כלום לא חברים לא משפחה לא כיף ולא הנאה אהבה לא הייתה והסיכוי שתהייה קלוש מה יקרה לי אז ? אני יהיה בלי בית ? אם בכלל אפשר לקרוא למקום המגעיל הזה ככה

kaban

New member
שירות

שלום לך במשך מספר שנים הייתי קבן של חיילים ביחידות קרביות היו חיילים שפגשתי שמצבם דמה למצב שאתה מתאר והם הלכו לקרבי כי או שהיו להם בעיות עם הבית או עם חברים או שהיו להם בעיות אחרות, ואני מדגיש כי כל אחד היה מקרה בפני עצמו ולכן אני לא מכליל אבל עדיין אלו היו חיילים שהלכו לקרבי כדי לנסות לשנות. אני אומר בצער כי לחלק גדול מהם האמרה "משנה מקום משנה מזל" לא עבדה וכי התגלו לעיתים גם בעיות בשירות רק שבשל האינטנסיביות והלחץ בשירות קרבי הבעיות היו חריפות יותר!! זה לא אומר שכולם יצאו מקרבי וחלקם פנו אלי לצורך טיפול או יעוץ וליוויתי אותם בשירות אך היו כמה שהבעיות החריפו מאד עד שהיה צורך לשחרר אותם משירות בכלל אני מציע לך לא להסתיר את בעיותך מהצבא ולפנות לקבן בלשכת הגיוס, ספר לו את בעיותך והבא חוות דעת מהפסיכולוג המטפל, יחד עם זאת תדגיש ותתעקש כי אתה רוצה ללכת לשירות קרבי, הקבן ואולי גם עם פסיכיאטר יחליטו על סמך כל מה שתביא האם לאפשר לך זאת או לא - ובכל אופן איך שאתה מתגייס פנה לקבן שיעזור לך וילווה אותך במהלך השירות או לפחות בהתחלה. זו הצעתי - אתה תעשה מה שאתה חושב לנכון לעשות

למעלה