יש לי הרגשה שיכניסו איזה אקסית שלו לוילה

silkii

New member
יש לי הרגשה שיכניסו איזה אקסית שלו לוילה

באיזשהו שלב

silkii

New member
חחחחחחחחחחחחחחחחחחח

נכון נכון..אבל התכוונתי אקסית יותר משמעותית,לונג טיים

שיחזירו את אחותו של אית. היא הייתה ממש סיפטית

סופר-אינטלגנטית, חייכנית, רגישה ויפהפיה. איתן הכי יסתדר איתה...

רגע רק רגע

Active member
אולי היה לה סיכוי איתו ../images/Emo67.gif

כבר היו מוכרים לנו איזה לוקש שהם לא מכירים אחת ת'שני...

tapuzo

New member
לחשוב שהשאירה לו המלצות מי לדעתה מתאימה לו..

what a joke טוב שהוציאו אותה תוך כמה ימים איתה היו צריכים להוציא גם את החברים שלו

רגע רק רגע

Active member
חחחחחחחח

מי היו ההמלצות? עדי - נזרקה בצד הכביש. אורטל - יחי אורן. ומי השלישית שהיא המליצה עליה? (הראש לא עובד בשעות האלה
)

tapuzo

New member
אחותו מסכנה צריכה לראות איך דניאל מסובבת אותו

קצת סיליקון והוא איבד עשתונות

כשאחותו הייתה בוילה דניאל התקרצצה לידה

כשהיא ישבה עם איתן וחבריו. היא ניסתה להתחבר אליהה ולפתח שיחה אבל אחותו בערך שלוש רמות מעליה. ראו שהיא משתדלת להיות נחמדה לדניאל וזה לא בא לה בטבעיות.

tapuzo

New member
אז הוא מצא את האחת שיכניסו רווקים חדשים

יש להם יופי של תירוץ הוא מצא את האחת, שיוציאו את איתן ודניאל לשלום יחד עם חבריו ויכניסו רווקים חדשים. הרייטינג יעלה פלאים

silkii

New member
אני דווקא מחבבת את בן ויוני

שניהם סבב בעיני,רק הבעיה שהם לא רוצים כ"כ להתחבר לבנות וזה מוריד עניין, הם מוצלחים בהרבה מאיתן,ואורן שטחי עם ליפסוס של תינוק,ויש לי חשד שהוא סתום+

רגע רק רגע

Active member
יוני לא רוצה להתחבר לבנות?! ../images/Emo12.gif

חברת אפוקסי רוצים לקנות ממנו את הפטנט על הידבקות ללא יכולת שחרור. אם רק היה יכול... היה קופץ על כל אחת מהבנות. לגבי בן- גם אני חושב שהוא אחלה. קצת יבשושי, אבל מתעכל

silkii

New member
יוני?? כל הזמן אומר שיש לו מישהי בחוץ

הוא מפנטז על ענת ועל ליז (בהודאתו) ואולי על עוד (לא שמעתי עוד),אבל לא עושה כלום.איפה ההידבקות? הוא רק עושה להן שיחות נפש כרגע,לא היה שום רמז מצידו למשהו מעבר

רגע רק רגע

Active member
לא יודע...

זאת התחושה שאני מקבל ממנו כרגע... נראה לי שכל סיפור "ההיא שמחכה לו בחוץ" הוא סיפור כיסוי. אבל אולי אני טועה
וכמו שאמרתי (בהנחה ואני לא טועה) אם ליוני היה מצב עם אחת הבנות... הוא היה זורם בלי בעיה.

silkii

New member
למה לא אבל?הוא נמשך לענת,ואיתן בכלל לא מעונין

למה לא היה עושה כלום,ואפילו למשל אורן מעונין באורטל ואיתן ויתר עליה בשבילו,אז אותו הדבר יכול היה להיות ליוני עם כל אחת כמעט שהיה רוצה

רגע רק רגע

Active member
אין בעיה שיזום קטע עם מישהי....

אבל שלא ישחק אותה הבחור המתחשב, החושב והמחושב (וכל מילה שנכנסת בשורש ח.ש.ב) בתור צופה מהצד, אני רואה שיוני היה מעוניין בכל אחת ואחת מהבנות. הוא אולי מעוניין בענת יותר מהאחרות, אבל לא היה מתנגד לקטע עם ההיא וההיא וההיא... מצטייר בתור בחור ח'רמן שמשחק אותה אותה. *זו דעתי בלבד!

למעלה