יש לי הרגשה שכבר לא|זבנג|

De-Panther

New member
יש לי הרגשה שכבר לא|זבנג|../images/Emo23.gif../images/Emo185.gif

משנה כמה אני מתאמץ כלום לא יוצא מזה בשנה האחרונה אני רק מתרחק מאנשים לא משנה כמה אני מנסה להתקרב... כל דרך שאני מנסה... מאז ומתמיד לא ידעתי איך לשמור על קשרים... אבל עכשיו גם קשרים שעוד קיימים פשוט נהרסים אז עכשיו חזרתי לעניין ואני מנסה להכיר אנשים חדשים... אבל זה כבר לא עוזר אין לי יותר קבוצה שאני מרגיש בה שייך... אז אני מכיר אנשים בצבא... אבל גם זה לא הכי מתאים כי אני איתם בקשר רק בצבא(כל אחד מסיבות שונות) איפשהו במשך השנה האחרונה שכחתי איך להתנהג עם אנשים... הגישה שלי השתנתה ונעשתה יותר אנטי... פעם הייתי מאוד פתוח עם אנשים ועכשיו נעשתי יותר מידיי סגור... אני עובד על לשנות את זה ושוב להפתח... אבל זה קשה וכל פעם שאני עושה את זה אני נפגע בצורה כזו או אחרת שכחתי איך מתקרבים לאנשים

לא רוצים

פשוט לדבר איתך? יש לך הסבר לתופעה? אמרו לך מפורשות שלא רוצים לדבר איתך או שזו פרשנות שלך בלי לבדוק עובדות?

De-Panther

New member
זה נובע מכך שכל פעם|זבנג|../images/Emo23.gif../images/Emo185.gif

שאני מנסה לדבר דואגים להתעלם ממני בדרכים שונות אז מנסים פעם... פעמיים... 20... ומפסיקים (בהזדמנויות שונות כמובן)

אני מצטערת לשמוע

אבל באמת שאני לא יודעת מה להגיד מעבר לכך שאולי כדאי לנצל את הזמן שאתה לבד כדי לבדוק מה החלק שלך בכל הסיפור. הרי לא ייתכן שכוווולם פתאום דווקא איתך לא רוצים לדבר.

De-Panther

New member
זה ברור... העניין..|זבנג|../images/Emo23.gif../images/Emo185.gif

הוא שאני כבר לא יודע מה מה שכן היום הייתי עם חברים והיה בסדר... ככה שההרגשה מתחילה להשתנות קצת

למעלה