יש לי הרגשה ששרון עלול להביא לאסון

יש לי הרגשה ששרון עלול להביא לאסון

זה שהגירוש היהודים זה אסון..אין מה לדבר אבל ההשלכות בעקבות הגירוש עלולות להיות קשות מאוד כל התרחישים שאני חושב הם מתוך מחשבות ליבי..והפחד שלי שזה יהיה לי יש ההרגשה ששרון יגרום לכך שיהודים עלולים לעשות מעשי התאבדות קיצונים בזמן הגירוש אני חושב כך לפי הזילזול במתנחלים והראש בקיר ששרון הדיקטטור הולך למה לשבור את הראש טמבל? לך לעם קבל תמיכה אם יש לך.....? ואז פסי ההתנגדות יהיו הרבה יותר קטנים. מה יותר עדיף מעשים של יהודים נואשים? רע לי יהיה לחשוב שיום אחד מישהו אכן יעשה מעשה טיפשי כמו התרחישים שכתבתי ועוד נגש יהודים שרון תתעורר לך לעם!!

סוהי

New member
משאל עם - שאלת חיים ומוות?!../images/Emo4.gif

ואתה רוצה שנתיחס לזה ברצינות?...גם הגדרת הפינוי בתואר "גירוש" לא עושה רושם על אף אחד,חוץ מאלה המעוניינים בכך מראש. לרוב הציבור כואב ת מאד ההתנתקות על כל הטראומה המשתמעת ממנה - אבל רוב הציבור גם תומך במהלך הזה. אף אחד לא יתאבד עקב כך,וכדאי מאד לשמור את כל האנרגיות להגנה על ההתישבות המפוארת ביהודה ושומרון.

פרנקי 123

New member
סוהי אתה אופטימי מדי דבר שלא

מתאים לך.... אני מניח שקראת עיתונים ועקבת אחרי התקשורת הכתובה בכלל והמדיה בפרט.. ישנם אנשים שמבחינתם ההתנתקות היא "סוף העולם"...יען כי תמות נפשי עם פלישתים,לא לחינם המלחין שלנו בטהובן מצטט את חגי בן ארצי השכם והערב,האמן לי בטו יודע על מה הוא שח,אגב חגי בן ארצי לא היחיד... ישנן משפחות שלמות המאיימות לאבד עצמן לדעת עם ילדיהם...... זה הולך להיות רע לדעתי...רע מאוד.

סוהי

New member
READ MY LIPS...

יהיה בלאגן לא קטן - אבל,אף אחד לא יתאבד חו"ח.

פרנקי 123

New member
אתה שוב אופטימי מדי וזה יפה סוהי

אך כנראה שאתה לא קורא נכון את המפה,או שאולי מתעלם מהמציאות שאינה וירטואלית כלל וכלל. חביבי,לדעתי יתרחש אסון במימדים אסטרונומיים... הלוואי שאני טועה,הלוואי שאתבדה...הלוואי.

בטהובן 9

New member
אני מוכן לשים בהתערבות כסף על חגי

וזה בגלל שאני מעריך אותו,בניגוד לקרוב השקרן שלו

בטהובן 9

New member
פרנקי ידידי הולך להיות רע מאד

הסכנה היותר גדולה היא פגיעה בחיילים

שנראה רק ערבים מתים...

וכמה שיותר

מה את רוצה מהערבים?

לא עשו לך כלום אז תעזבי אותם. ואני עדיין לא סולח עלייך על דברייך נגד הדרוזים והבדואים...

nili6

New member
טוב בוא לא נגזים, זה לא שממש הם לא

עשו לה כלום. שיות תמימות.

צה"ל לא יורה סתם

אם מתנחלים יפגעו בחיילים ואז החיילים יגיבו באש זה בסדר מבחינתי.

נקווה שאני טועה .

למרות שבמקרה הזה אני חושב שלצערי אני יהיה צודק. צר לי שגם מחושב כמוך ידידי סוהי לא רואה את הנולד. החמאס והגיהאד לא מוכנים לחתום על הפסקת אש.. הפלסטינאים מתחמשים לקראת פיגועים בעתיד.. המיצרים פולשים בעידוד ישראלי לציר פילדלפי.. קאסמים נימצאו בגנין מוכנים לירי על עפולה... הטרור הערבי הולך לתפוס זינוק חזק.. ואולי גם טרור יהודי מנגד. ולמה??????? בגלל דיקטטור איום שמסומם רוב היום.

למעלה