שוב פעם.....
אף אחד לא אמר שבריידי לא QB טוב,ואפילו מצויין,וכן,אני מודע לזה שרוב הפרשנים היו לוקחים אותו לדרייב אחרון כשהמשחק על כף המאזניים... אבל.... בין להגיד את זה ללהגיד שמק'נאב לא זכה בכלום...כלום... המרחק מאוד,מאוד גדול... בעונות שמק'נאב הוא ה QB הפותח,מאזן האיגלס הוא 59!!! נצחונות לעומת 21 הפסדים... איך הצלחת לסובב את זה כך ש 59 נצחונות חחת אותו QB זה לא ווינריות...זה מעבר להבנתי... לגבי ה 14 שניות...מהלך גדול הוא מהלך גדול נקודה זה לא חייב להיות מהלך שמכריע משחק,או עונה,או שום דבר דומה לזה... אני לא יודע מה איתך,אני רואה פוטבול בשביל ההנאה,ומהלכים כמו ה 14 שניות גורמים לי להנאה עצומה,ולאהבה יותר גדולה של המשחק הזה,אם זה אפשרי... אני לא יודע אם הייתי אומר שה 14 שניות הם אחד המהלכים הגדולים אי-פעם אבל זה בטח מהלך העונה שלי...ובמקום מאוד גבוה ברשימת מהלכי העשור עד כה. אז תן קצת כבוד למהלך המופלא הזה... ולמקרה שאתה לא מודע למספרים,במהלך מסירה ממוצע, ל QB יש בין 2 ל 5 שניות להיפטר מהכדור,במקרים קיצוניים,זה יגיע ל 6-7 שניות... אז יש לך מושג בכלל מה זה 14???? תן לי כזה פרוטקשן וגם אני אשלים מסירה ב NFL...וגם אתה,וגם כל אחד שאי פעם זרק כדור פוטבול... ואני חושב שיורם השתמש במרינו כדוגמה הקלאסית לאדם שלא זכה באף טבעת אליפות,אבל נראה אותך קורא לדן מרינו לוזר.... ושוב.. ברור,התשובה תבוא על השדה,ומאוד יתכן שדונובן והאיגלס שוב יפסידו ביום ראשון,או אולי בסופרבול,אבל,בניגוד אליך,זה לא יעשה אותו לוזר בעיני... כי הוא שוב ושוב מצליח להביא אותם למקומות שיש שחקנים שיעברו קריירה שלמה בלי להגיע אליהם... אז קצת צניעות לא תזיק גם לך בהערצה של הפטס,ועוד קצת כבוד לאיגלס...שנאה או לא שנאה,כבוד זה משהו שמרוויחים לאורך זמן,והאיגלס הוכיחו את זה... וכמו שעלי ג'י היה אומר RESTPKA