יש לי הרושם שלא מפרגנים פה לפטס

kobi08

New member
יש לי הרושם שלא מפרגנים פה לפטס

סה"כ שאלתי שאלה לאן נעלם פיטון מנינג? הMVP של הליגה שלט מסר לTD אחד!!! ביום ראשון בפוקסברו.. כל היודע נא ליידע אותי חובב פוטבול "מודאג" עוד שתי ניצחונות על נציגות פנסילבניה והעסק סגור..

Yo-man

New member
השאלה שלך נמחקה מסיבות אחרות

ולא בגלל חוסר פירגון לפאטס. כתבתי כאן הרבה (מידי) פעמים שאין לפרסם תוצאות או רמיזה לתוצאות של משחקים לפני שעברו 49 שעות מרגע שהמשחק הסתיים, ובכל מקרה יש לשים סימן ספוילר (
) ליד הודעות כאלה, כדי שמי שלא רוצה לדעת מה התוצאה אבל כן רוצה לעיין בפורום - יוכל לקרוא ללא סכנה. ולשאלתך: בשנה שעברה נבחרו פייטון מאנינג וסטיב מק'ניר ל-MVPים, וגם בשנה שעברה לא הם שהגיעו לסופרבול. למעשה, הפעם האחרונה ש-MVP לקח סופרבול הייתה לפני 5 שנים, וזה היה קורט וורנר וטרל דיוויס שנה לפניו, שנתיים קודם פארב והרשימה ארוכה. אז קודם כל MVP לא אומר שיש הכרח לנצח כל משחק. הוא את שלו כבר הוכיח. ודבר שני - אני בטוח שנושא ה-MVP מציק לך רק בגלל שאין סיכוי שאיזה שחקן מקבוצתך האהובה אי פעם יזכה בתואר הזה. לא עם המשחק המינימליסטי שהם משחקים. ואם הם יגיעו לסופרבול, ואם הם ינצחו - אני מוכן להתערב איתך שזה יהיה במקסימום 3 נקודות, כמו שקרה בפעמיים הקודמות שהם ניצחו. ככה זה שמשחקים בלי נשמה אלא רק "כדי לנצח". עצוב (ומשעמם).

תקיף, קטלני, אבל מסכים.

פייטון כבר הוכיח את עצמו והוא יהיה גדול גם ללא טבעת. אני מקווה שבעתיד הוא ייקח על מנת שלא יזכירו אותו כל הזמן עם דן מרינו.

royfr

New member
אני אוסיף נקודה נוספת

ההגדרה ל-MVP The Hart Memorial Trophy is an annual award given to the player judged to be the most valuable to his team. זה לקוח מתוך אתר ה-NHL עבור גביע הארט, המוענק ל-MVP של הליגה. האם אפשר לתת שם של משהו מהפאטס שיתאים להגדרה ? כן, ביל בליצ'יק. רק יש בעיה קטנה - הוא המאמן. מה שאני בא להגיד, וזה לזכות הפאטס, שהמושג כוכב, לא ממש קיים בקבוצה הזו, בטח לא ברמות של מנינג, מקנייר (בעונה שעברה), TO, מקנאב, ויק וכו'. אולי בריידי, אבל גם לא. לבריידי יש מספרים ברמה סבירה, אך לא יותר, וכנ"ל לדילון, אבל לא מספרים שיפילו אותך מהכסא. בריידי, הוא יותר כמו הנפלד בשעתו, שאת הדברים שהוא עושה קשה לראות בסטטיסטיקה. הפאטס הם קבוצה מאד יעילה, לכן אסור להגיע אתם למשחקים צמודים, כי הם כמעט תמיד ימצאו את הדרך לנצח. לא פוטבול מהנה, אבל מאד יעיל.

הוליסטי

New member
אפרופו הנפלד

בדיוק בגלל זה הוא היה השחקן (ועדיין) הכי אהוד עלי. ולדעתי במשחקים רבים הוא אכן היה ה MVP למרות שלא ראו כלום בסטטיסטיקה. מה זה אומר על בריידי ? לא יודע ....

Reshefgarcia

New member
ההבדל בין השניים...

כשנדב הנפלד היה עושה את הדברים שרק הוא יכול לעשות (כמו למשל לשתק את בודירוגה בשיאו ל 4 נקודות באחוזים מזעזעים) זה לרוב תרם לניצחון מוחץ של מכבי...במיוחד בשנים שהאפמן ופרקר היו בקבוצה,אז זה הכי בלט לדעתי... בריידי,טוב ככל יהיה,ואל תבינו לא נכון,הוא טוב,אפילו מצויין... הוא בסה"כ בורג במערכת...ולטעמי,אפילו בורג קטן... ההגנה זה החלק החשוב של הפאטס,ואפילו בהתקפה העונה,בריידי לטעמי היה "בורג משני" אם תרצו לקורי דילון... הנפלד,לעומת בריידי,לא היה בורג במערכת,הוא היה הבורג שמחזיק את הכל... בלי הנפלד,אין לי ספק שמכבי של שנות ה- 90 עד 2002 לא היתה מגיעה לחצי ממה שהגיעה...הוא הניע את הרכבת...[ בלעדיו,אין-ספור משחקים היו בורחים למכבי.. את בריידי לעומתו אפשר אפילו להחליף בקווטרבק ממוצע ומעלה (נניח בלדסו,או אפילו טרנט דילפר בעונות הטובות שלו,או אולי אנשים כמו ג'יי פידלר אפילו) והמכונה תמשיך לרוץ יופי...אולי הם יפסידו משחק פה ומשחק שם,אבל זה רק בגלל שבריידי הוא קווטרבק יותר טוב ממה שהקבוצה בעצם זקוקה לו... וזאת הפואנטה שלי למעשה... .

rancz

New member
בריידי והפטס...

עצוב קצת לראות את השנאה שלכם.. נכון שההתקפה לא מלהיבה כמו של האיגלס והפלקונס.. ונכון שבריידי לא מלהיט וכשרוני כמו מקנאב ויק והריקודים שלהם.. אבל,הפטס ובריידי,היו ונתנו את הסחורה(פעמיים)עם הגנה שהרבה התקפות מסויטות ע"י בלילות ומאמן מצוין... ולכל המשחקים הגדולים האלו היה מי שנתן את הסחורה(MVP פעמיים) בהתקפה..אז אין לו את הכישרון של שאר הגדולים... יש לו משהו חשוב יותר,ווינריות וקור רוח,זה מה שיחסר לויק או למקנאב (ומה שבטוח אין לביג בן..) "אני לא מבין יותר מדי,אבל נראה לי שהצדק איתי"

Reshefgarcia

New member
מה?????????????????????

נתחיל מהנושא הפחות חשוב...אני לא "שונא" את הפטריוטס...אני שונא את דרך המשחק שלהם...זה דבר ראשון... דבר שני...אני שמעתי נכון???? אתה אמרת שדונובן מק'נאב ורות'ליסברגר חסרי ווינריות וקור-רוח???? נתחיל מביג-בן...איך קיבינימט אתה יכול לומר ברצינות שרוקי שמנצח ב 13 משחקים רצופים,בעונתו הראשונה!!!! הוא משהו שהוא לא "קר רוח" או ווינר??? מאיפה הבאת את השטות הזאת? הבן אדם נולד כנראה עם ווינריות בעורקים... תראה לי QB רוקי אחר שהתקרב אפילו למספרים של ביג-בן בעונת הרוקי שלו... I DARE YOU!!! ומק'נאב...אתה קראת לדונובן חסר ווינריות וקור רוח??? אז נכון,הוא לא הגיע לסופרבול עדיין (והדגש על עדיין) אבל אני רוצה להזכיר לך סטטיסטיקה חסרת משמעות...מאז שמק'נאב הוא הקווטרבק הפותח של האיגלס יש להם את המאזן הכי טוב ב NFL באותן השנים...שלא נדבר על 3...כן 3 משחקי גמר NFC רצופים...אז נכון,הם לא זכו...אבל גם להגיע ל 3 גמרים רצופים זה חתיכת הישג...או שמא זה לא נראה לך ככה??? ולגבי היותו של דונובן קר רוח או לא...צריך הרבה יותר huevos אם אתם מבינים למה אני מתכוון...בשביל לעשות את הדברים שמק'נאב עושה,בשביל הקבוצה ובשביל המהלך,ובשביל המשחק...(אההמ,14 שניות,אההמ) מאשר לשבת בניחותא בתוך הפוקט שלך ולהעביר את הכדור לקורי דילון שילעס לך עוד 4 יארדים ועוד 40 שניות... סורי... אבל ההצהרה הזאת באמת עברה את גבול הטעם הטוב...ונאמרה,לדעתי מטעמים משוחדים לחלוטין... עכשיו,אני לדוגמא,נכון שאני אוהב את האיגלס,ונכון שאני אוהד לכל החיים של פריסקו,אבל אני מסוגל לראות את הפגמים שלהם (ובמקרה של פריסקו...שאלוהים יעזור לי,יש פגמים) וזה לדעתי אוהד אמיתי... כזה שמסוגל גם לבקר את הקבוצה שהוא אוהב,ולהחמיא לזאת שהוא שונא... לדוגמא,בשנות ה 90,לא סבלתי את הקאובויס...אבל כמות כזאת של סופרבולים לא באים בקלות...ולכן,הערכתי אותם... אתה נראה לי כאחד שיגיד שהפאטס הם קבוצה מעולה גם אם אריאל שרון יהיה הסנטר,שמעון פרס קווטרבק,עוזי כהן רסיבר,ודליה איציק פרי-סייפטי... ותוך כדי כל זה,אתה גם מוצא זמן לרדת על שחקנים שהוכיחו את עצמם כמעל ומעבר!!! אז את זה אני לא מוכן לקבל...בלי לקשר לשחקן זה או אחר בליגה,הערצה כזאת אינה מקובלת בעיני! וזהו,הסתיים הנאום

rancz

New member
CHILL!!!!!!!!!!!

באמת סליחה שהרגזתי אותך... הכונה שלי היתה שעדיין קור הרוח שלהם לא נמדד ברמה של בריידי (שני סוברבולים)הלואי שמקנאב יוכיח את עצמו ויראה זאת בהמשך (אישית,אני רוצה שהאיגלס יזכו)אבל זה לא קשור, ניסיתי כולה להגן על בריידי שאין מה לדבר ,הוא הוכיח את עצמו.. בקשר לרותלסברגר ,אם נמדוד את קור הרוח,אז אפשר לקחת את משחק הפלייאוף היחיד שלו...לא היה משהו... בקשר לכל העונה היתרונות של הסטילרס היו ההגנה המעולה ומשחק הריצה שלהם (בן עם 17 טאצ' 11 אינ') אם לא הבהרתי את עצמי ,אני חושב שמקנאב מעולה.הוא הופיע בהקשר הלא נכון כי פשוט הוא לא הוכיח זאת כמו בריידי... הלואי והוא יוכיח זאת ויהיה ה-MVP של הסופרבול...

ranatz

New member
לא יעזור, בריידי תותח על!

הבנאדם קר רוח כמו הטונדרה הסיבירית באמצע ינואר, חכם, מדוייק, קורא משחק , ווינר ענק והוא גם נראה טוב החרא הזה! בקיצור אליל אמיתי והדבר הכי קרוב לג'ו מונטנה מאז ומעולם. ביג בן הוכיח קור רוח ויכולת במהלך העונה אבל המשחק האחרון שלו מעלה קצת ספקות. עדיין הבחור רוקי ובשביל רוקי הוא עשה עונה מופלאה. המבחן הכי רציני שלו יהיה ביום ראשון ונראה איך הוא יעמוד בו. להערכתי ברוסקי ,מקגינסט ושאר החבר'ה יגרמו לו להראות רע ואפילו רע מאד...עמדתי לגבי מקנאב כבר ידועה בפורום הנכבד הזה ולהחזיק כדור 14 שניות מול דאלאס במצבה הנוכחי עוד לא עושה אותו לאחד הגדולים. בינתיים הוא לא הוכיח את עצמו כווינר וכולי תקווה שגם ביום ראשון האיגלס יפסידו ועל המצח שלו יהיה כתוב בגדול 4TH TIME LOSER . אמן!!!!

Yo-man

New member
בדקתי מה שאמרת

ומצאתי שבאמת ב-5 עונותיו הראשונות, ג'ו מונטנה מחזיק במספרים מאוד דומים לאלו של בריידי. זה לא מקרב אותו לג'ו מונטנה עדין, כי הייחוד של מונטנה היה ביכולת המנהיגות שלו, ביכולת לשנות משחקים וביחולת לסחוף אחריו קבוצה. בריידי עם כל הכבוד, ויש... לוקה באדישות בלתי סוחפת בעליל. הוא לא צריך לעשות איזה ריקוד מטופש כדי להראות שהוא שמח (ע"ע קולפפר) ולא לרוץ עם הידיים באויר אחרי כל מסירת TD (ע"ע פארב), אבל שיפגין איזו שימחה, אם לא בשביל עצמו - בשביל האוהדים. 2. ביג בן: כל העונה הבן אדם ניצח. לא הפסיד משחק אחד מאז שהוא עלה להיות QB ב-NFL. שבר כל שיא לרוקי שאי פעם היה, ואתה לא סומך עליו כי בשבוע שעבר היה לו קשה ? אז היה לו קשה מי אמר שהשבוע לא יהיה לו פי 1000 יותר קל, רק כי עכשיו הוא כבר יודע שהפליי אוף זה רק עוד משחק אחד ? וכמו שבריידי לא מגיע לבד למשחק, יש איתו קבוצה - כך גם רות'לסברגר מגיע עם הריצה השניה בליגה, עם ההגנה הכי חזקה, המאמן הכי מנוסה במצבים האלה וקהל ביתי
. that might be enoug. 3. לא משנה כמה קבוצה לא מצליחה לנצח משחקים במהלך העונה. נקודת המוצא היא כזו שאנשי קו ההגנה הם חזקים ומהירים מספיק כדי להגיע ל-QB האויב. אל תיקח למק'נאב את אחד המהלכים הכי עוצרי נשימה שאי פעם נראו במשחק הזה בתירוץ עלוב של מישהו שעיניו צרות מלראות את המציאות. זה יחד עם העובדה שב-5 השנים שלו באיגלס הוא מגיע כל שנה לפליי-אוף, 3 פעמים עד לגמר האיזורי, כן עושה אותו לאחד הגדולים. ואם לא מספיק גדול, לפחות יציב. איפה היו הפטריוטס בפליי-אוף לפני שנתיים ? אה, הם לא היו שם בכלל... ועוד שאלה. האם אתה מחשיב את דן מרינו ללוזר ? אם כן - ההבנה שלך בתרומה של אדם למשחק בעייתית. אם לא - למה לכנות את מק'נאב, שנמצא כרגע בשיא תפארתו (ולא הפסיד עדין את הפליי אוף השנה) לוזר ? ולגבי ההשוואה בין מונטנה לבריידי - לפי ההשוואה הזו ביג בן טוב מבריידי ברייטינג (למעשה הרייטינג שלו השנה גבוה מכל רייטינג שאי פעם היה לבריידי בממוצע שנתי), באחוזי השלמת מסירות, ריצות (ב-20 אחוז יותר פעמים מבריידי, למרחק גדול פי 5 ממה שרץ בריידי), וזה רק בשנתו הראשונה. זאת אומרת שעל הניר כבר עכשיו הוא טוב יותר. אז מה, עכשיו הוא - יותר קר רוח, יותר חכם, יותר מדוייק, קורא את המשחק טוב יותר ווינר ענק יותר ? ברור שההגנה של הפאטס תקשה עליו, אבל אל תשכח שהוא כבר עבר את ההגנה הזו פעם אחת השנה, ועבר הגנות חזקות יותר (בולטימור, ואיגלס למשל). מה שבטוח - הולכים להיות משחקים מצויינים ביום ראשון.

ranatz

New member
אמרתי על ביג בן רק דברים טובים

ואין ספק שהוא סיפור מדהים אבל עדיין נראה איך הוא יעבור את המבחן הכי גדול שלו עד היום ביום ראשון.דרך אגב יורם, רוב פרשני הNFL אומרים שבמשחק מכריע הם היו רוצים את בריידי כQB ולא יעזור כלום - הבנאדם ווינר מה שאי אפשר עדיין להגיד על מקנאב שעוד לא זכה בכלום חוץ מבחוזי פרסום. גם להגיד על המהלך של 14 השניות שהוא אחד הגדולים אי פעם נשמע לי קצת לא לעניין. מהלך גדול זה מהלך שמנצח משחק (רצוי פלייאוף) כמו הדרייב האחרון של בריידי בסופרבול מול הראמס למשל או המסירה לטאצ'דאון המדהים מול הקולטס ביום ראשון. לא אמרתי גם שום דבר על מרינו אז למה להכניס אותו לעניין? כבודו במקומו מונח. אבל למה להתנצח יותר מדי? בוא נראה מה יהיה ביום ראשון ובכלל יש סיכוי שנראה את בריידי מול מקנאב ראש בראש במשחק החשוב מכולם ואז נראה סופית מי ווינר ומי לוזר.לי ברור על מי אני שם את הכסף

Reshefgarcia

New member
שוב פעם.....

אף אחד לא אמר שבריידי לא QB טוב,ואפילו מצויין,וכן,אני מודע לזה שרוב הפרשנים היו לוקחים אותו לדרייב אחרון כשהמשחק על כף המאזניים... אבל.... בין להגיד את זה ללהגיד שמק'נאב לא זכה בכלום...כלום... המרחק מאוד,מאוד גדול... בעונות שמק'נאב הוא ה QB הפותח,מאזן האיגלס הוא 59!!! נצחונות לעומת 21 הפסדים... איך הצלחת לסובב את זה כך ש 59 נצחונות חחת אותו QB זה לא ווינריות...זה מעבר להבנתי... לגבי ה 14 שניות...מהלך גדול הוא מהלך גדול נקודה זה לא חייב להיות מהלך שמכריע משחק,או עונה,או שום דבר דומה לזה... אני לא יודע מה איתך,אני רואה פוטבול בשביל ההנאה,ומהלכים כמו ה 14 שניות גורמים לי להנאה עצומה,ולאהבה יותר גדולה של המשחק הזה,אם זה אפשרי... אני לא יודע אם הייתי אומר שה 14 שניות הם אחד המהלכים הגדולים אי-פעם אבל זה בטח מהלך העונה שלי...ובמקום מאוד גבוה ברשימת מהלכי העשור עד כה. אז תן קצת כבוד למהלך המופלא הזה... ולמקרה שאתה לא מודע למספרים,במהלך מסירה ממוצע, ל QB יש בין 2 ל 5 שניות להיפטר מהכדור,במקרים קיצוניים,זה יגיע ל 6-7 שניות... אז יש לך מושג בכלל מה זה 14???? תן לי כזה פרוטקשן וגם אני אשלים מסירה ב NFL...וגם אתה,וגם כל אחד שאי פעם זרק כדור פוטבול... ואני חושב שיורם השתמש במרינו כדוגמה הקלאסית לאדם שלא זכה באף טבעת אליפות,אבל נראה אותך קורא לדן מרינו לוזר.... ושוב.. ברור,התשובה תבוא על השדה,ומאוד יתכן שדונובן והאיגלס שוב יפסידו ביום ראשון,או אולי בסופרבול,אבל,בניגוד אליך,זה לא יעשה אותו לוזר בעיני... כי הוא שוב ושוב מצליח להביא אותם למקומות שיש שחקנים שיעברו קריירה שלמה בלי להגיע אליהם... אז קצת צניעות לא תזיק גם לך בהערצה של הפטס,ועוד קצת כבוד לאיגלס...שנאה או לא שנאה,כבוד זה משהו שמרוויחים לאורך זמן,והאיגלס הוכיחו את זה... וכמו שעלי ג'י היה אומר RESTPKA

ranatz

New member
טוב אתם גולשים לפסים אישיים...

אז בואו נעזוב את זה כי גם ההתנשאות שלכם בניסוחים היא לא לעניין. תהנו עם המקנאב שלכם ועם המהלך של ה14 שניות שזה מה שיזכרו מהקריירה שלו. כמו שאמרתי יש מצב שהאיגלס והפאטס יפגשו בסופרבול ואז נראה מי ווינר ומי לוזר. אבל בלי קשר, כל ההתנשאות שלך ושל יורם היא לא לעניין. לא רק אתם מבינים בפוטבול.
גם אני עם כל הצניעות ראיתי קצת פוטבול בחיים ומבין (קצת) את המשחק הזה.

Reshefgarcia

New member
מי מתנשא?

אני ויורם בסה"כ מבהירים נקודה (שנתמכת בסטטיסטיקה דרך אגב) שאתה התעלמת ממנה... מבין שני הצדדים ל"ויכוח" הזה (אתה ויורם ואנוכי) רק צד אחד לא גיבה את הטענות שלו בעובדות מוחשיות... אני לא מתכוון להיכנס עוד פעם לויכוח על מספרים,או מי עשה מה... אף אחד,אף אחד,בשום שלב לא אמר,או ניסה לטעון כאילו אתה לא מבין שום דבר בפוטבול... ולגבי הטענות שלך כאילו אני ויורם מתנשאים... אתה,כמובן,זכאי לדעתך,ואף אחד לא ינסה להכריח אותך לחשוב אחרת,אבל אני לא חושב שהיתה שום התנשאות בדברים שלי ושל יורם... שוב, (ואני מדבר רק בשם עצמי) מטרתי היתה להבהיר לך את העובדה שמק'נאב,בלי קשר לטבעת,הוביל קבוצה לפלייאוף למשחקי אליפות ולהישגים שאף אחד לא מתקרב אליהם...עובדה שאתה,בשל אהבתך לפטריוטס ולסופרבולים, בחרת להתעלם ממנה בנוחיות... בוא ואשאל אותך שאלה...ברי סנדרס,פרש ללא אליפות...האם הוא לא שחקן גדול? מהגדולים בתולדות הליגה? כנ"ל דן מרינו כנ"ל ג'ים קלי כנ"ל וורן מון כנ"ל רבים אחרים.... האם מישהו מהמוזכרים ברשימה הזאת לא שחקן גדול? האם יש לך ספק לשניה כי כל האנשים ברשימה הזאת יהיו בהיכל התהילה? בהנחה שהם עוד לא שם... זוהי אינה התנשאות... זאת הבהרה של נקודה,או,לדעתי,טיעון מנצח... אתה מודד ווינריות ולוזריות בטבעות...אני מודד אותם בהבאת קבוצה למצב שבו היא יכולה לקחת את הטבעת...ואת זה עם כל הכבוד לפאטס ולבריידי,דונובן מק'נאב והאיגלס עושים כבר 5 שנים רצוף התנצלותי אם פגעתי בך... זאת לא היתה הכוונה... זה בסה"כ ויכוח,וויכוח שמסוגו אני מקווה שירבו כאן בפורום... רשף

Yo-man

New member
אין פה שום פס אישי

אני מתנצל אם נוצרה אצלך התחושה הזו, אבל לא הייתה פה שום האשמה אישית כלפיך. אני (גם רשף, עד כמה שקראתי) מדבר רק על בריידי וקבוצתו, ושום מילה עליך או על דעותיך כאוהד. אני גם לא לוקח לעצמי (או חולק לרשף) מונופול על הבנת המשחק. פשוט במקרה "נפלת עלינו", ששנינו מאוד מעריכים את מר מק'נאב ופחות נהנים ממשחקם של הפטריוטס, אז מאוד נוח לנו להסביר מדוע דעתינו היא כזו. אני דווקא נהנה מהדיון הזה, ולא רואה בו וויכוח, שכן מועלות דיעות נכונות לשני הצדדים, ומי שקורא מהצד ואינו מכיר מספיק את השחקנים יכול ללמוד מזה די הרבה. אבל אם יש מי שלא נהנה, אין טעם לכל הדיון, ועל כן אני מציע לסיים אותו עכשיו. לדעתי הסוף הטבעי של הדיון הזה יהיה ביום ראשון, אז יפסידו גם הפטריוטס וגם האיגלס, ולא תהיה הכרעה בינינו

royfr

New member
רשף, בקשה

לא להכניס קקי מקומי לתוך הפורום הזה, במיוחד היצור ממין נקבה שהזכרת. אנשים קוראים את הפורום גם אחרי ארוחה טובה......

Reshefgarcia

New member
הבקשה נתקבלה,אבל....

רק שתבין,זאת אולי היתה הדוגמה לא הכי טובה,אבל היחידה שעלתה לי לראש באותו רגע...רציתי לקחת דברים לקיצוניות כדי להבהיר נקודה,אולי היה טוב אם הייתי בוחר דוגמאות אחרות,הדבר האחרון שאני רוצה לעשות זה להפוך את הפורום הזה לפוליטי... ורק בשביל ההבהרה,הכוונה לא היתה להשתמש באנשים ההם בתור תפקידם (פוליטיקאים) אלא בתור דוגמאות פיזיות לחוסר יכולת...

kobi08

New member
טוס בריידי=לארי בירד...זה הסיכום

הכי ממצה שיכול להיות.. ואולי הפטס הם כמו הסלטיקם של שנות השמונים בשאיפה להיות בולס בימי גורדן העליזים..

למעלה