יש לי התלבטות אם ללכת למצדה או לא..

handlessman

New member
יש לי התלבטות אם ללכת למצדה או לא..

זה יוצא כל הסיפור יותר מ-250 ש"ח, וזה במקרה שאני לא אצליח לקבל זיכוי על הכרטיס ממצדה בקיץ, מה שאני לא מאמין שיקרה... כי בתכלס, ופה אני חייב להסכים עם כל מיני אנשים, מה חברת הכרטיסים כבר חייבת לי? היא בסה"כ מוכרת את הכרטיסים, ואם לא באתי אז בשבילם זה די "בעיה שלי"... אז חשבתי... הרי רוב הכסף של הכרטיס מגיע בסוף לאמן (מינוס הרווחים של הנגנים המלווים, חברת ההפקה וכו'), ואולי אני אוכל ליצור קשר עם דויד או עם כספית ולספר את הסיפור שלי ולקבל ממנו הזמנה למצדה בסוכות... רק השאלה היא איך אני עושה את זה? ישירות עם דויד, דרך כספית, במייל??

popikon23

New member
עומריקי!

התגעגענו!! לגבי השאלה שלך-לדעתי אין לך מה להפסיד אם תנסה במשרד הכרטיסים. אמנם הסיכוי נמוך אבל עדיין ישנו. אם זה לא יצליח תנסה לדבר עם כספית ותראה מה הם יגידו, ואם גם מזה לא יצא כלום תחייך יפה לאנשים הנכונים פה בפורום ואולי תזכה לקבל את האימייל של דיויד ותנסה איתו את מזלך. בהצלחה ותעדכן אותנו בהתקדמות.

romens

New member
כן לא יקרה כלום אם תנסה

ואם תקבל את האימיול של דויד תביא לי אותו בשו -שו =]

handlessman

New member
ענבלי...?

glitter8

New member
כן, מותק, קראת לי??

אני במסן, אבל הולכת לנוח קצת מכל הבישולים והנקיונות..(היום כ-ל המשפחה-אחי ואמאשלי) אצלי לארוחה נדבר בקרוב ואל תדאג נמצא בעיה לפתרון שלך!

glitter8

New member
ובקיצור..

אני מסכימה עם קרן. כדאי קודם למצות את האפשרות של בדיקה בקלעים. לאחר מכן , אם יהיה צורך לדבר עם כספית, תסביר להם שאתה תפרן בן 15 שאת מיטב כספך משקיע בדיסקים והופעות של דיויד ואם לא...דיויד ישמח להרוויח ממך פעמיים...סתאאם...נראה מה אפשר לעשות, אבל קודם תבדוק את האפשרויות הקודמות. למה לא דיברת איתו במפגש?

alti26

New member
עומרי !!!!!!!!!!!

באם יש לך בעיה כספית לגבי המופע דבר איתי ויש לך כרטיס בטוח על שמך אשמח לעזור על תעצור תענוגות שנה טובה דודי לך ולכולכם

handlessman

New member
כי...

במפגש עוד לא היה בטוח שתהיה מצדה ולא חשבתי על זה עדיין... טוב אז אני אנסה אולי בכספית קודם... (מה ליצור קשר עם קלעים בקשר לנושא יעזור לפתור את הבעיה? הרי הכרטיס שיש לי עכשיו הוא מקסטל ולא נראה לי שקלעים יוכלו לעשות משהו בנידון... ואם אני לא אצליח בכספית אז תתני לי את המייל הנכסף?

handlessman

New member
וואי תודה!

אני בדיוק גם כתבתי מילל לכספית אבל עוד לא שלחתי אותו... וגם רונן מוסר שהוא התקשר לכספית והם כן מוכרים כרטיסים למצדה, אפילו שהם לא מפרסמים את זה באינטרנט!!! חח אולי הם עושים את זה פיראטי?? (בדיחה של רונן)

למעלה