יש לי וידוי (ארוך ומיגע)

רונית28

New member
יש לי וידוי (ארוך ומיגע)

אולי זה קיטור של הורמונים של הריון ואולי זה משהו שרציתי להגיד ולא היה לי למי.... אני אנסה להסביר את התמונה לעצמי וגם לכם אני נשואה באושר כבר ארבע שנים הגעתי להבנה שצריך לעשות כבר ילד גם בעלי נורא רצה ילד היה לו כבר די לבד ושיגרתי בבית יום אחד הוא החליט שאנחנו פשוט חיבים כלב, טוב ויתרתי לו יש לנו כלבה היה לי קשה להתרגל לעובדה בעצם היא גרמה לנו להיות מזוג לשלישיה נורא קינאתי בה שבעלי אוהב אותה אבל התגברתי בינתיים הבנתי שאין טעם לחכות עוד עם הריון הרי כבר כמו שהיינו פעם לא נחזור להיות החברות החלו להודיע לי שהן בהריון או מנסות ואני החלטתי שזה סימן גם בשבילי...חודש אחד פשוט הפסקתי גלולות ועוד לפני שהספקתי לעכל מה קורה נכנסתי להריון... קיויתי שיהיה לנו בן...אבל נודע לנו שזו בת ואני חוששת שוב שסצינות הקינאה שלי יחזרו ושכשבעלי ובתי יהיו יחד אני לא אוכל לסבול את זה ולהתנהג נורמלי.... מה לעשות?! ממש קשה לי המחשבות ואני כבר ילדה גדולה ואמורה לדעת שכל הריון זה מבורך וזה חלק מתוכניות שעשו לנו מלמעלה אבל יש לי ממש מחשבות משונות לגבי ההריון אני כל הזמן חושבת שאם יכולתי להחזיר את הגלגל הייתי שוקלת קצת יותר את עניין ההריון הלידה ולקיחת האחריות אולי פשוט עוד לא הייתי מוכנה לזה מאז שנודע לי שזה לא בן כמו שקיויתי המצב החמיר למשל יש לי חברות בהריון וגיסתי התעברה אחרי טיפולים וההריון שלהן הרבה יותר מעניין אותי מההריון שלי אני ממש מנסה להתנתק לא הולכת לטיפת חלב לא עושה את כל הבדיקות הפרטיות שבדכ עושים מנסה לתת לזה לעבור בלי יותר מדי ציפיות ותיקוות אומרים לי שזה יעבור לי ושיש יתרונת גם בבנות אבל אני מרגישה כאילו נגמר לי המזל אין לי כל כך מה לעשות בנידון רק להמשיך לקוות שמחר אני אקום על צד יותר אופטימי............ טוב זהו אני חושבת פרקתי קצת מטען חוזרת לעבוד רונית

היי רונית

עשה לי משהו כשקראתי את מה שכתבת...הסיפור דיי דומה אצלינו, רק שכבר ילדתי לפני חמישה חודשים וילדתי בן. אני הייתי מציעה לך לדבר על התחושות האלה עם אדם מקצועי, יש כל מיני מחשבות משונות בהריון,חלומות מפחידים ותחושות מזעזעות..אגב,אני לא חושבת שיש מצב כזה של להיות מוכנה ב-100 אחוז, גם אחרי הלידה לוקח זמן לעכל את הרעיון. אני רק יכולה להגיד לך שזו החוויה המדהימה והקסומה וזה הדבר השלם והגדוש שידעתי מעודי!!!!

מכשפה

New member
היי רונית, ראיתי, קראתי, אגיב מחר..

פשוט עייפה מדי, והנושא חשוב, אז לילה טוב.

odeia

New member
רונית שלום, לי יש בת וזה כייף שיש

בת. בהתחלה זה היה רק אמא כי ככה זה עם תינוק לא יכול בלי אמא, כולם אמרו לי שאני צריכה לחכות לגיל שזה רק אבא ואני חיכיתי בקוצר רוח. הגיל הגיע והנה זה פלא, זה לא רק אבא, יש גם הרבה צורך לאמא גם בדברים המשמחים וגם בדברים הרעים. אני נותנת להם את היחד ויש גם את הביחד של שלושתינו ויש גם את הביחד שלי איתה. לגבי הבדיקות - את חייבת לעשות כי זו הבריאות שלך ושל העובר שלך. זו ממש הזנחה לא לעשות את הבדיקות וזה מסוכן, ואני מדברת מנסיון. עוברים הרבה תהליכים והרבה ירידות ועליות בהריון ואח``כ אחרי הלידה ובגידול הילד, ומי כמוני יודעת, אבל צריך לקבל, להודות כשרע, לטפל בזה ולנסות להמשיך הלאה, כי בעצם, את לא יכולה להחזיר את הגלגל אחורה. תנסי למצוא מטפל בפרחי באך, זה מותר בהריון ולי זה עזר מאוד לכל הבעיות והפחדים שהיו לי אחרי הלידה. אני לא יודעת מאיזה אזור את אבל אם מהמרכז אולי אוכל לעזור לך עם שם של מטפל, תשאירי לי הודעה בדואל. שיהיה רק בשמחה

רונית28

New member
תודה שהגבתן

דיברתי קצת עם בעלי על התחושות שלי אבל הוא לא לוקח אותי ברצינות (טוב זה גם דרך להתמודד עם דברים) הוא טוען שגם אם אני אקנא זה יעבור לי כמו שקרה עם הכלבה כשעוד האמנתי שיש סיכוי שזה בן ידעתי בדיוק איך יראה החדר ואיפה נעשה לו את הברית ופתאום עכשיו מהאכזבה כבר לא מתחשק לי לא להכין חדר ולא לעשות מסיבות כמו שכולם וכן גם הבדיקות אני עושה רק מה שהכרחי מה שהרופא מפנה אותי וגם זה לא בעונג גדול (לא כמו שתמיד חשבתי שיהיה שאהיה הרה) וזה ממש מוזר לי...כי אני לא טיפוס קשה או עם בעיות אני אוהבת ילדים אני פתוחה מאוד לרוב אופטימית וחיכנית והיו לי סהכ חיים טובים ונעימים ללא משברים מיוחדים פשוט הדברים לא הולכים כמו שחשבתי וזה מאכזב אותי מה זה פרחי באך??? -אני מהדרום דוקא אבל יש לי משפחה במרכז אז אפשר יהיה לסדר משהו אני דוקא חושבת שנסיעה ותרפיה מכל סוג שהוא יש לו סיכוי לחולל לי פלאים בהרגשה אני מתארת לי שכהילדה תיולד תשתנה הפרספקטיבה שלי אבל עכשיו אני באמת כנראה צריכה עזרה

odeia

New member
רונית שלום שוב, פרחי באך אלו תמציות

צמחים שמטפלות ברגשי. מאוד מומלץ. אני מאמינה שבאתרים של רפואה משלימה באינטרנט תמצאי מטפלים גם בדרום. מאוד מומלץ, לי זה עזר מאוד. תנסי לחפש ואם לא תמצאי תשלחי לי דואל ואני אנסה להחזיר לך לינקים של אתרים מתאימים. שיהיה בהצלחה

אמיר.

New member
נאום הגבר.

דבר ראשון, בלי שום פקפוק - בהצלחהההההההההההההההההה. ילד משלך ? זו היצירה הכי מופלאה והכי אישית שאי פעם תצרי. זה גדול ! שנית - האולטאסאונד לפעמים מפספס :) יש סיכוי ..... (אני אף פעם לא רציתי לדעת מה זה, אשתי היתה צריכה לשמור בבטן, זה היה מצחיק תמיד לשאול את המילדת - מה זה ? היום הרי כולם יודעים ...:) בהנחה אופטימית שאת לא מקרה קיצוני (ואז כדאי להתיעץ בטיפת חלב ולבקש עזרה מקצועית) אז אני מניח שאחרי ההריון, הלידה וההנקות בלילה תשמחי מאד שאישך יקח את הצאצא/ית ויתן לך לישון קצת. עכישו קצת הערות -אין דבר יותר נפלא מהריון `משעמם` מנסיון !!! שלא תדעי מצרות. -אני ממש לא מבין את הקטע עם `בן`. למה זה משנה ? מילא אם הו לך כבר איזה חצי תריסר בנות.... :) תרשמי לך כלל מול העינים : `מי שבא - ברוך הבא`. העיקר הבריאות... - לכי לטיפת חלב ותבדקי. גם תאכלי לפי ההוראות (יש ויטמנים שמומלץ לבלוע). והעיקר - רק הצלחה ואושר אמיר. (אבא לבת ושלשה בנים ורוצה עוד בת !!!)

lmerav

New member
בקשר לבן אז

את צודקת. כי יש לי בן והוא אוהב רק אותי ולא מוותר עלי.(בן יחיד) אבל אני רוצה בת. אני מבינה למה זה משנה לך כל כך אבל רק שתדעי שישנם בנות שקשורות יותר לאמא מאשר לאבא. אם שמנסה להבין את בתה ומאוד משתדלת - בתה תמיד תאהב אותה ! אל תשכחי הבת שלך תאהב אותך רק אם תראי לה שאת אוהבת אותה מאוד. אני אישית בתור ילדה אהבתי את אבא יותר מאמא אבל רק בשל העובדה שהוא הבין אותי תמיד יותר. או לפחות כך הרגשתי. אבל זה לא מחייב. יש לי המון חברות שיותר קשורות לאמם מאשר לאביהם. יכול להיות שאת חווה משהו כמו דכאון לפני לידה. שמעתי על זה. יש לכך תרופה. אבל צריך לציין שזו הבעיה. כלומר את צריכה להיות מודעת לבעיה על מנת לצאת ממנה. תחזיקי מעמד. מירב

אמיר.

New member
רוצה בת ? תטילי שוב את הקוביות...

יש דרכים לשפר את הסיכויים. :)

מאי ח

New member
היי רונית

אז קודם כל, מזל טוב ובהצלחה. דבר שני - בחלק גדול מהשנה הראשונה לחיי התינוקת, היא תהיה כל כך צמודה אלייך שפשוט תתחנני שהיא תרצה "רק אבא". דבר שלישי - צרי איתי בבקשה קשר ב אי מייל [email protected]

למעלה