היום פעם ראשונה שמעתי את השיר המקורי רוזה של מטרופנוס ולא מההופעה שלו עם טרזיס, ביחד עם התרגום שבאתר... ועברה לי וואחד צמרמורת, וואו איזה קול והבוזוקי שם מדהים. יאסו מטרופנוס !!!
למי שהזבקיקו זורם בדמו יהיה קשה להבחין בזה... אני שמעתי הרבה שינויים במקצב הזבקיקו[במיוחד בשירים החדשים,זה התחיל מקזנג'ידיס בשיר "ברדג'יזי"] אבל שינוי כזה אני מכיר רק בשני השירים הללו. נ.ב:תביא לנו בבקשה ת'תרגום...
ROZA תודות ל - the greek דימיטריס מיטרופאנוס אנגלויוונית+תרגום לעברית רוזה – דימיטריס מיטרופאנוס שפתיי יבשות וצמאות מחפשות באספלט מים הכרכרות עוברות לידי ואת אומרת לי שהסופה תגיע ואת סוחבת אותי לבר רטוב צועדים יחד באותה הדרך אך התאים (*של כלא) שלנו נפרדים בתרבות קסומה אנו סובבים לא רוצה יותר לדעת מה אנחנו מבקשים די לי שתעניקי לי שתי נשיקות את משחקת בי ברולטה ומפסידה אותי בסיפור בלהות קולי עכשיו כקול חרק כצמח מטפס הם חיי גוזמת אותי וזורקת לריק איך הצורך נהפך להיסטוריה איך ההיסטוריה נהפכת לשקט מה את מסתכלת בי רוזה "קפוא" סלחי לי שאני לא מבין מה אומרים המחשבים והמספרים אהבתי מפחם וגופרית איך התחלפו ככה הזמנים מעלינו עוברות הכרכרות ואני בתוך הערפל ובסופה ישן לצידך רעב איך הצורך נהפך להיסטוריה ... ROZA TA XILI MU XSERA KE DIPSASMENA GIREVUN STIN ASFALTO NERO PERNANE DIPLA MU TA TROXOFORA KE SE MU LES MAS PERIMENI MBORA KE ME TRABAS SE KAMBARE IGRO BADIZUME MAZI STON IDIO DROMO MA TA KELIA MAS INE XORISTA SE POLITIA MAGIKI GIRNAME THE THELO PIA NA MATHO TI ZITAME FTANI NA MU XARISIS DIO FILIA ME PEZIS STI RULETA KE ME XANIS SE ENA PARAMITHI EFIALTIKO FONI ENDOMU TORA IN' E FONI MU FITO ANARIXOMENO E ZOI MU ME KOBIS KE ME RIXNIS STO KENO POS E ANAGI GINETE ISTORIA POS E ISTORIA GINETE SIOPI TI ME KITAZIS ROZA MUDIASMENO SINXORA ME PU THEN KATALABENO TI LENE TA KOMPUTERS KE E ARITHMI AGAPI MU APO KARBUNO KE THIAFI POS EXI ALAXI ETSI O KEROS PERNANE PANO MAS TA TROXOFORA KE EGO MES TIN OMIXLI KE TIN MBORA KIMAME STO PLEBRO SU NISTIKOS POS E ANAGI GINETE ISTORIA
הביצוע שלו לבד גורם לי להתרגש (גם טרזיס שר איתו מדהים) ואיזה כיף לך ששמעת אותו בלייב... יאללה תביאו אותו ואת טרזיס לארץ עם כל הקשרים שלכם. ו parakalo על התרגום... יאסו מטרופנוס!!!