יש לי וידוי...

Another Girl

New member
יש לי וידוי...../images/Emo1.gif

אתמול היה לי..כן,כן,את חלום הביטלס הראשון שלי
אז דבר ראשון תוציאו את כל הלכלוך שבטח עובר לכם בראש,כי זה היה חלום תמים וחמוד לחלוטין... זה התחיל מזה שקמתי היום בבוקר והיתה לי באיזושהי פינה של המחשבות תחושה אמיתית שיש משהו מרגש שאני חייבת לשתף איתכם..וניסיתי וניסיתי לחשוב מה זה,והדבר היחיד שזכרתי הוא שזה קשור לפול מקרטני וגיטרה...אבל כלום! קיצר,פתאום זה היכה בי... נזכרתי בלילה חלמתי שאני מגיעה לאיזשהו מרכז מסחרי(פהה,לא יודעת,נו...לא בטוחה) ויש שם חבורה של אנשים ובהם פול...לא זכור לי הרבה מהחלום,הכל די מטושטש, מה שכן אני זוכרת זה שישבתי איתו ועם עוד כמה אנשים ושרתי איתו יחד שירים שלו בזמן שהוא ניגן בגיטרה..נראה לי את Yesterday ואת Mother nature's son...ועוד כמה..והוא היה במצב-רוח ממש טוב,וצחק איתי,והיה בשיא הסבבה..ובכלל דיבר איתי..ואולי אפילו נתן לי לנגן על הגיטרה שלו...
וכל הזמן הזה חשבתי "שיואוווו אני חייבת לספר את זה לחבר'ה בפורום מחר,הם ישתגעו..."
והמחשבה הזו נשארה איתי עד שנזכרתי בחלום! התפלאתי איך עד עכשיו לא חלמתי עליהם באיזושהי צורה,וזאת למרות שאני לא מעריצה אותם בצורה חולנית,או משהו... אז זה הסיפור. היה חלום נחמד
יצא לכם(או לכן) לחלום עליהם או על כוכב שאתם מעריצים פעם?...מעניין לשמוע...

הנה החלומות

אחד מהם היה שהביטלס מגיעים להופעה, והיה נורא חביב, ובסוף אני רוצה חתימה מפול מקרטני ומקיפים אותו המון אנשים ואני לא מצליח להגיע אליו, ואחר כך אני מוצא אותו בצד, והוא כותב לי דף שלם בעברית ובסוף חתימה... החלום השני (יום אחרי יום) היה שאני מקליט איתם סרט (a hard day's night אם אני לא טועה, למרות שלא ראיתי אותו...), ואני איתם במין אולם מוזר כזה שמבחוץ נראה כמו בועה כחולה, ו... זה מה שאני זוכר.

כן, את האמת ../images/Emo13.gif

לפני...זמן...זה היה ערב חג...הממ...נו...פסח? מתי היה פסח בכלל? לא יודעת. בכל אופן, שמעתי את Hey Jude שוב ושוב ושוב, ואז הלכנו לבני דודים שלי, ואז התחלתי לזמזם את השיר המקסים הזה, והסתבר שבת דודה שלי ודוד שלי גם אוהבים את הביטלס וזה...אז דברנו על זה, וכשחזרתי הבייתה באותו ערב והלכתי לישון, חלמתי שהערב הזה ממשיך, והם מסבירים לי שרינגו הוא בן דוד שלי (כלומר, אח של בני דודים שלי), והם הסבירו את זה בדרך מאוד משכנעת והגיונית (ככה אני זוכרת את זה לפחות
), ואז פתאום רינגו נכנס, היה לו שיער טיפה ארוך, וגם כובע נדמה לי, והוא בא, והוא חיבק את דוד שלי ואז לחץ לי את היד כזה בצחוק, ואמרתי "Oh my God, you're a Beatle!", ו, ו, נראה לי שזה גם בכרטיסישי שלי
בכלופן, אז התעוררתי והיה לי איכסה כי רינגו כבר לא בן דוד שלי

מאור 87

New member
חלמתי פעם ש..

פגשתי את אנייטה פלסקוג (חחחח.. ומי שלא יודע מי זאת - עדיף כך!).. כמובן שהיא הייתה בצעירותה, ולא כמו שהיא נראית היום.. ומן הסתם גם היה לנו סטוץ קטן.. אבל אני גם זוכר שהיא שרה לי וממש התרגשתי..

Another Girl

New member
אני יודעת../images/Emo70.gif זה סימן../images/Emo70.gif../images/Emo12.gif

שצריך להמשיך במאבק להביא את פול לארץ...חחח

ל י מ ו ן

New member
חחח.....מצחיקים אתם.....

לי אין בכלל חלומות... אני ילדה נטולת חלומות..... לונורא קורה...

היה לי חלום

היה לי חלום שאני פוגשת את ליאם ונואל גלאגר... היו בו כמה דברים מוזרים... 1)דיברתי איתם באנגלית, בדר"כ אני מדברת בעברית בחלומות וגם הכוכב שאני פוגשת מדבר בעברית. ועוד דיברתי במבטא בריטי.. זה היה משונה 2)לליאם ונואל היה שיער.. מחומצן.. יאאקקק זה היה מזוויע למדי

אני חלמתי איזה 4 חלומות על....

אביב גפן!!! רק שאני זוכר חלום אחד עכישו....
חחח

SickAgain

New member
לי היה כמה פעמים חלום.. ../images/Emo8.gif

כשהייתי קטן היה לי כמה פעמים אותו חלום מדהים שנורא אהבתי... יש לציין שהייתי תמיד בטוח שאני המעריץ הכי גדול של הביטלס בעולם (אני עדיין בטוח בזה) ואני היחיד שבאמת מעריך את המוסיקה והגדולה שלהם (עד שהבנתי שזאת להקה דיי מוכרת שכבר כמה דורות גדלו עליה :) ) בכל אופם, בחלום אני עולה עם המיטה שלי לשמיים ועף על המיטה אל ה-עבר לשנות השישים להופעה של הביטלס ורואה אותם כזה בשחור לבן :) היה לי עוד חלום מאוחר יותר לגבי אגדה אחרת- רוברט פלאנט, הזמר האגדי של לד זפלין, חלמתי שאני פוגש אותו מאחורי הבמה בהופעה שלו. אבל מה שמדהים שהחלום הזה התגשם עד לפרט האחרון (הוא חיבק אותי וחתם על כמה אלבומים..:) מסתבר שיש חלומות שמתגשמים... עוד מאט ואני באמת יחזור לעבר אל הביטלס...

John LennonS

New member
לגבי החלום...

באיזו שפה חלמת אותו? עיברית אנגלית? מעורב? וחוץ מזה זה די נחמד לחלום על זה בטח, לי לא יצא. זה כמו לחלום שאת עף או שיש לך המון כסף? אה ועוד משהו, בזמן החלום חשבת שאת צריכה לספר את זה בפורום או אחרי שהתעוררת? כי זה לא היה ממש ברור

למעלה