יש לי וידוי...

ryonatan

New member
יש לי וידוי...

אני אוהב את השיר החדש של סיטה ( הלו) מותר לי ? כאילו , זה בסדר או שאני צריך להרביץ לעצמי על הראש ולהבין שזה דפוק? הלללפפ

lide

New member
אתה אדיוט.

אתה לא צריך להרביץ לעצמך, גם אני אוהב את רן לולה לו, למי שלא מכיר, זה מוזיקת פיוז´ן...

Superunknown1

New member
אני שונא

את כל המתלהבים האלה ש"שונאים" פופ, כי פופ זה מוזיקה לנקבות רכרוכיות... כל הפוזרים-וואנה בי פריקים האלה שכותבים בלינקין פארק 182 על השולחנות ומוות לערסים הם אלה שרואים הכי הרבה אמ טי וי אחה"צ. תאמינו לי, bene there, done that. לאהוב פופ זאת בהחלט לא בושה, ואני לצד שירים של מאשרוום הד וסליפנוט נהנה לשמוע גם אלאניס מוריסט, שאקירה (יש לה קול מדהים!) ו-פינק....

Superunknown1

New member
פופ בהגדרה של מיינסטרים, אתה מתכוון

כי לפי מה שאני שמעתי סליפנוט לא בדיוק שרים מוזיקה קצבית ושמחה- פופ.

חולוני

New member
מוזיקה קצבית ושמחה שנעשית ע"י מחשב

נקראית דאנס. ומוזיקת דאנס פופלארית כמו בריטני וכריסטינה נקראת דאנס-פופ...(ויש שמכנים אותה גם טין-פופ). סליפנוט פופלאריים? משמע הם פופ.

Superunknown1

New member
לא נוחה לי ההגדרה הזאת.

תמיד תפשתי פופ כבריטני-פיק-כרסיטנה, גם רדיוהד פופלאריים, כמו כן גם nofx ו-מטאליקה. אז פופ? אני לא חושב. מיינסטרים- זה מה שבטוח.

חולוני

New member
כן.

ומה לעשות, מה שתפסת עד עכשיו, היה טעות. ומיינסטרים (זרם מרכזי=פופלריות) זאת מילה נרדפת לפופ. כל מה שהוא מיינסטרים הוא גם פופ, ולא משנה אם זה רוק, מטאל, דאנס, טראנס, היפ-הופ, מוזיקה יוונית או מוזיקה אוזבקית. ומה שלא מיינסטרים, ולא פופ - אז זה אלטרנטיבי.

Eclipsed 0

New member
אם כבר הודעות סתמיות...

מישהו נוהג לקרוא הודעות שאני משאירה בפורומים - גם אם מדובר במשהו שהגיע לשם לפני שנים (ברור לי שהוא קורא גם את זה). כך שאעזוב עד שזה יגמר.

power play

New member
ביי ביי..

את כנראה לא רוצה לפרט, אבל זה נראה כאילו מישהו פה לקח את רדיוהד בכיוון הפרנואידי..קצת, קצת..קצת יותר מדי.

אתה צריך אישור?

אתה מתנצל? אנשים צריכים שיגידו להם מה לשמוע ולאהוב לשמוע? מה זה בכלל משנה אם זה מוגדר פופ רוק מיינסטרים אלטרנטיבי טראנס האוס מזרחי אתני עולם דאנס, מה זה בכלל משנה???? גם אצלי אם תחטט באמ פי שלושים (שהורדתי באופן חוקי לחלוטין (הערה שמופנית להנהלת תפוז אנשים)) תמצא דברים שעלולים להביך את, את , את, אם, כל מיני אנשים, ושרה יכולה להעיד על זה, אפילו היא הופתעה. ובמועדון אני רוקד דברים שלא יכנסו אלי הביתה, אלא כתחתיות לקפה, בקיצור, תשמע מה שבא לך, לא ככה? אלא אם כן זה בריטני ספירס, היא מחוץ לתחום, וגם אנריקה איגלסיאס, הוא מחוק, וגם לא מיוז, כי הם חקיינים, וגם לא מוזיקה אלטרנטיבית, הם סתם מתיימרים, וגם לא רדיוהד כי הם בריטיים, וגם לא פייב, כי מפיקים כותבים להם, וגם לבריטני בעצם, אני מקצין את זה הרבה אבל הבנת נכון? (אגב, חשבתם פעם שבריטני זה שילוב של בריטפופ ואתני?(רק השם...)) עכשיו, מי זה סיטה? אה רגע, סיטה אמרת? כן, זה באמת קצת מוגזם, לא, זה לא בסדר, אתה צריך להרביץ לעצמך על הראש ולהבין שזה דפוק. שוב אני מקצין, אבל באמת, מי זה סיטה? אני לא רואה מספיק אם טי וי? האמת היא שאני לא רואה בכלל אם טיוי.

polyethylene

New member
אני בהחלט מעידה... ../images/Emo9.gif

כשקניתי את המחשב החדש, מר לוינסון הביא באמתחתו ג´יגה וקצת יותר של מוסיקה "איכותית" שלאחר סינון קפדני השארתי בערך חצי ממנה... ושוב - למי אכפת מה זה מוסיקה טובה
כל אחד ומה שהוא שומע העיקר שהוא נהנה מזה...
amit erez - listen to me

apathic

New member
לא מכיר שום סיטה...

אבל תהנה. לי זה לא מפריע מה אנשים אחרים שומעים. קוראים לזה טעם אישי.
Pulp - Like A Friend

Esmena

New member
עמית ארז-זו מוזיקה טובה ../images/Emo13.gif

NP- פרנואיד אנדרואיד

חולוני

New member
../images/Emo45.gif

(אני משתמש ביד הזאת יותר מדי בזמן האחרון..) NP - Bjork - It´s Oh So Quiet ובאמת די שקט לי עכשיו..כולם ישנים.

polyethylene

New member
אם בעמית ארז עסקינן...

תבדקו גם את עמרי לוי. הוא הפייבוריט שלי כרגע, מנגן הרבה עם מר ארז. הוא גם ב "במה חדשה".
omri levy - spiders and demons

*Jeane*

New member
אז עוד מישהו פה שמע את עמית--

אני זוכרת שאני הוספתי לינק שלו מתישהו בעברי פה בפורום... האם יש להסיק שמישהו השתמש בזה?

Major Thom

New member
../images/Emo6.gif

הו לוינסון, עשית לי את הבוקר ..
our lady peace - middle

למעלה