אתה צריך אישור?
אתה מתנצל? אנשים צריכים שיגידו להם מה לשמוע ולאהוב לשמוע? מה זה בכלל משנה אם זה מוגדר פופ רוק מיינסטרים אלטרנטיבי טראנס האוס מזרחי אתני עולם דאנס, מה זה בכלל משנה???? גם אצלי אם תחטט באמ פי שלושים (שהורדתי באופן חוקי לחלוטין (הערה שמופנית להנהלת תפוז אנשים)) תמצא דברים שעלולים להביך את, את , את, אם, כל מיני אנשים, ושרה יכולה להעיד על זה, אפילו היא הופתעה. ובמועדון אני רוקד דברים שלא יכנסו אלי הביתה, אלא כתחתיות לקפה, בקיצור, תשמע מה שבא לך, לא ככה? אלא אם כן זה בריטני ספירס, היא מחוץ לתחום, וגם אנריקה איגלסיאס, הוא מחוק, וגם לא מיוז, כי הם חקיינים, וגם לא מוזיקה אלטרנטיבית, הם סתם מתיימרים, וגם לא רדיוהד כי הם בריטיים, וגם לא פייב, כי מפיקים כותבים להם, וגם לבריטני בעצם, אני מקצין את זה הרבה אבל הבנת נכון? (אגב, חשבתם פעם שבריטני זה שילוב של בריטפופ ואתני?(רק השם...)) עכשיו, מי זה סיטה? אה רגע, סיטה אמרת? כן, זה באמת קצת מוגזם, לא, זה לא בסדר, אתה צריך להרביץ לעצמך על הראש ולהבין שזה דפוק. שוב אני מקצין, אבל באמת, מי זה סיטה? אני לא רואה מספיק אם טי וי? האמת היא שאני לא רואה בכלל אם טיוי.