יש לי וידוי

בראד

New member
יש לי וידוי

אני לא יודע מה לעשות. תנו לי עצה. אני בן 16 וגר בכרמיאל. אני עדיין בתול לצערי הרב. יש לי שכנה, שהיא ובעלה מאו מיודדים עם ההורים שלי, והם באים אלינו הרבה. היא מאוד יפה ושופעת, ויחסית צעירה-32. שבוע שעבר היא הבהירה לי, שהיא מאוד הייתה רוצה שאני אבוא אליה ואעשה לה ``ביקורים פרטיים``. היא אמרה לי לבוא מתי שבא לי, בשעות הבוקר, כי אז היא לבד בבית. אני מת לעשות את זה איתה. פשוט מת. אני מתפוצץ. אבל אני גם תמיד רציתי שהפעם הראשונה שלי תהיה מיוחדת, משמעותית. ולא איזה זיון מזדמן עם שכנה תיוחמת שכנראה מחפשת ריגושים. אבל עוד פעם - אני מת לעשות את זה כבר איתה. אז פשוט תתנו לי עצה!

pachanga

New member
הלו????? למה לא עונים לבחור.??:p

המממ... מה אני אגיד לך תעשה מה שאתה מרגיש רק תזהר מבעלה אם זה נוח לך שהיא נשואה בבקשה אני לא הייתי עד כדי כך סקרנית בשביל לעשות את זה עם בחור נשוי בחיים!!!

shoteret

New member
השוטרת כאן - בראד

היי לך, ראשית אני מהססת לענות לך כי זהו פורום למבוגרים בלבד אבל בגלל ששאלתך נגעה לליבי אז אענה לך ובכן, הפעם הראשונה ולא רק אצל בחור גם אצל הבחורה צריכה להיות הכי מיוחדת במינה מרגשת מצמררת מיוחדת את הפעם הראשונה אף פעם לא שוכחים זוכרים אותה לעד לנצח נצחים אז כדאי שזו תהייה פעם מיוחדת אל תעשה את זה סתם עם שכנה מיוחמת חפש לך אחת בגילך אחת שתתקרב אליה ותרגיש שהיא היא המיוחדת שלך ורק איתה אתה רוצה להתיחד, להתאהב, לגעת ולדעת. סתם שכנה זה אחר כך כשמתבגרים וכבר את האישה לא כל כך רוצים סתם שכנה זה לא לצעירים אל תלך עליה חכה מעט כל עכבה לטובה גם אם הזיקפה עצומה תשלוט בעצמך אל תשכח המיוחדת שלך בוודאי מחכה רק לך אי שם לך חפש ותמצא אותה ואז תוכל לזכות בפעם הראשונה המיוחדת שלך. ממני השוטרת

הנשוי

New member
תנסי להיזכר

לילד לא אענה כי הוא או קטין או שקרן (כל בן 16 היה קופץ על המציאה) אבל את צריכה לדעת את האמת כשאיבדת את בתולייך זה היה כל כך מיוחד כמו שתיארת או לחוץ וכואב שכל מה שזוכרים מזה זה כאבים ודם אז תהיי ריאלית לפחות את הפעם הראשונה עדיף לעשות עם מישהו/י מנוסה

shoteret

New member
השוטרת כאן - לנשוי

היי סקסי, ובכן תגובה להודעתך אצלי הפכם הראשונה זכורה לטובה היא היתה נפלאה גם אם היה בא קצת מבוכה ואולי ירדה גם דימעה קטנה ואולי זה היה במכונית ישנה ואולי, ואולי, ואולי,,,,,, אך בעיני היא תמיד תישאר החוויה הנפלאה הראשונה שאצלי נצורה גם לעוד מאה שנה זכור זאת נשוי כי רק אנו קובעים טוב או רע חוויה נעימה או רעה שכנה או אחת שבאה מאהבה בכוחנו לקבוע גורלותינו ולכן אסור לנו להמעיט בערכנו. ממני השוטרת

איזו מין שוטרת את?????

הכניסה לפורום מוגבלת לגילאי 18 ומעלה !!!! הבחור הצהיר שאינו עומד בקריטריונים ואת כמנהלת הפורום משיבה לו בכלל??!! אין פלא שיאנה ואחרים מדירים רגלם מכאן !!! שוטרת ,את יודעת שרק עיצות טובות ומתוך כוונה טובה אני מנסה לתת---כדאי שתקשיבי,חבל על הפורום!!! מאחל לך חג שמח ושבת שלום!!!

בראד

New member
ניראה לי שכבר קיבלתי החלטה

אני לא יודע מה להגיד לכם. אתם כולכם צודקים. הפעם הראשונה באמת צריכה להיות מיוחדת. אבל מה אני יכול לעשות? הסקרנות שלי עצומה. אז אני כניראה אלך אליה מחר, וכבר ניראה מה יהיה. מחר אני אספר לכם. אבל בכל זאת-תודה.

shoteret

New member
השוטרת כאן לבראד

היי סקסי, מקווה שתהנה ואני רוצה לשמוע על כל החוויה כאן בפורום שלי אל תשכח ממני השוטרת

למעלה