יש לי ויכוח

יש לי ויכוח

שלום לכולם :) יש לי ויכוח עם חבר שכמוני, מאוד אוהב את רונה על השיר נס. ואמרנו שנשאל פה בפורום איך אתם הבנתם אותו, וככה אולי ניישב את הויכוח... על מה אתם חושבים שהוא מדבר?

a10m

New member
על פרידה ורצון/סיכוי להישאר יחד...

מי מקווה לנס- רונה או בת זוגה, זה לא ממש ברור לי.

מיץ פזי

New member
על קשר שכבר לא עובד

בת הזוג היא זו שמקווה לנס ורוצה לחדש את הקשר או לחלופים לא מוכנה בכלל להכיר בסיומו. "היא לא רוצה לראות אפשרות אחרת, אולי יקרה נס". אפילו שהקשר נגמר בת הזוג מנסה בכוח אפילו להציל את הקשר "היא מבקשת שאשאר לישון ואולי זה יתמוסס". נכון שיש גם את השורה "היא לא רוצה ליפול נפילה חוזרת, אל מה שנמס", מה שאולי מרמז על כך שרונה היא זו שכאילו מחכה לנס, אבל לדעתי זה רק מחזק את העובדה שבת הזוג היא זאת שלא רוצה להכיר באי ההצלחה של הקשר, היא לא רוצה לחזור על הנפילות על הטעויות, היא לא מסתכלת על איך שהקשר לא עובד, היא לא רוצה לחזור אל מה שנמס, אלא מחכה לנס שיחזיר את היחסים שלהם לקדמותם. מקווה שעזרתי בוויכוח, לי זה דווקא היה מאוד ברור מההתחלה על מה השיר מדבר. זה גם מזכיר מקרה שקרה לי עם ידיד הומו שלי ולא ממש חבר שלו אבל לצורך העניין בן זוגו...

מיץ פזי

New member
ראיתי עכשיו את הקליפ

של "נס" בערוץ 24. קצת מוזר האמת.. לא כל כך הבנתי איך הוא קשור לרעיון... גם לא רואים אותה בכלל במהלך כל הקליפ

למעלה