יש לי ורידים כחולים ... בולטים

סתר

New member
יש לי ורידים כחולים ... בולטים

מה עושים על מנת להקל על כאבים ? היה לי שבר ברגל שמאל בגיל 8 מעל הקרסול.. מתקשה לעמוד על הרגלים... תודה, אתי

דליות

חסרים לי פרטים רבים , כמו היכן הורידים האם הם חמים במגע? מתי החלו הורידים ? בת כמה את? הדליות ( התנפחות הורידים) הינם תוצאה של פגיעה בדופן הוריד והיא הגורמת להפרעה בזרימת הדם אל הלב מה שגורם להתרחבות הורידים. הדליות נוצרות בעיקר ברגליים עקב עמידה ממושכת ונשיאת משאות כבדים ( ילדים לדג.) גורם ללחץ שנוצר על הורידים. בעיקרון ,דליות מעידים על חולשה של הטחול שצריך להחזיק את הדם בכליו , חולשה שלו גורמת לצניחות , טחורים, ודליות . גם תזונה דלת סיבים ועשירה במזונות מעובדים גורמת להופעת ורידים , אחת מהסיבות להופעת ורידים בעיקבות תזונה לקויה הינה עצירות (מאמץ בפעולות המעיים מעלה את הלחץ בבטן תחתונה ומאט את זרימת הדם אל הרגליים). בדליות ניתן לטפל בשמנים ארומתיים ( עיסוי ומשחות שרוקחים לאחר איבחון) בדיקור ובתזונה. הייתי ממליצה לך לגשת למטפל רב תחומי כיוון שניתן להקל על סיבלך . בנתיים נסי לאכול מאכלים המכילים סיבים כמו ירקות ופירות חיים (לא קר מהמקרר) , פחממות מורכבות. פירות יער , אוכמניות ודובדבנים מחזקים את כלי הדם. בצעי פעילות גופנית ( אפילו קלה אם קשה לך) , הליכה , רכיבה על אופניים פעילות זו גורמים להתכווצות שרירי הרגל אשר גורמת לדחיפת הדם המצטבר בוריד חזרה אל מחזור הדם. לגבי תוספי מזון יש בשוק פורמולה לטיפול ומניעה של דליות הרגלים הנקראת ווינס פלוס ( של דר´ גרין) לקיחת תוספי המזון בשילוב עם הטיפולים שיציינתי מעלה יכולים להקל ולשפר את איכות חייך. הרבה בריאות יעל

סתר

New member
תודה , יעל

בת 34 לפני ילדים ולידות, הוורידים חמים למגע, והחלו בשנות ה- 20 לחיי. לאבא יש בעיות בכלי דם ולדודתי, אחותו, יש וורידים בולטים מאוד, ברגל שמאל. ושוב תודה, אתי

למעלה