יש לי חברה אסקסואלית-

18דניאן18

New member
יש לי חברה אסקסואלית-

אני לא בטוח, היא גם לא אומרת. וזאת הבעיה שלי, אנחנו חברים טובים כבר 6 שנים. הבחורה בת 20 ועדיין לא התנשקה. לא היה לה חבר ואפילו לו חושבת על זה. היא לא נמשכת לאף אחד- לא לגברים ולא לנשים. היא לא מספרת לנו- לכל החברים אם היא רואה מישהו חמוד או אם ראתה מישהי שווה. היא בכלל לא מרגישה. כאילו היא לא מביעה רגשות- בשום צורה. (אפילו לא מצליחה להשתכר אחרי כמה אבסינטים...) האם להיות אסקסואל זה נורמאלי? זה הגיוני שלא נמשכים? זה מתלווה בלא להראות רגשות בכלל? אנחנו החברים הכי טובים שלה ושום דבר, אין רגש.

האם זה נורמלי...

מצד אחד כן... הם בני אדם... מצד שני, הנורמה זו הקבוצה הכי גדולה, לא? אני התנשקתי לראשונה בגיל 22... קורה... ואני הטרו מוצהר... בקיצור, יכול להיות שהיא א-מינית, זה לא פשע, פשוט תן לה לחיות את חייה הידיעה לגבי העדפותיה המיניות או חוסר העדפות לא ישנה לך כלום.

אם טוב לה, היא נורמלית, לא?

נסה לא לקבוע שאין לה רגשות רק בגלל חוסר משיכה מינית. משיכה מינית לא מניעה את הרגש, יתכן שהיא מרגישה שמחה, עצב, אבל לא משיכה מינית או רצון להשתכר. אולי היא מסתירה רגשות אחרים, כי היא לא יודעת שאסקסואליות קיימת, וחושבת שמשהו ברגשות שלה לא בסדר. אל תעודד את זה, זה רק ידכא אותה.

למעלה