יש לי חברה חולת טרשת

guychu

New member
יש לי חברה חולת טרשת

והיא הבחורה הכי הכי שבעולם
אין לי בעייה עם המחלה עצמה, אבל עם אספקט אחד שלה דווקא יש... היא לא מצליחה לגמור תמיד, לצערי, וזה אוכל אותי, מייאש, וגורם לי להרגיש לא טוב מספיק עבור בחורה נפלאה כמוה הדבר גורם לי להרתע מלעשות איתה אהבה, כי התחושה שהיא לא מצליחה (גם אם זה לא תמיד) פוגעת בי ובגבריות שלי ההימנעות שלי פוגעת קשה ביחסים בינינו, ולא אחת -- גם לויכוחים ואי-נעימויות כואב לי כי מה שהצלחתי לעשות בקלות לנשים שלא חשתי כלפיהן מאום, אינני מצליח לעשות כל הזמן עם האהבה הגדולה של החיים שלי האם יש לזה פתרון? האם יש כאן בן זוג של חולה שנתקל בבעייה הזאת? מה לעשות??
גיא

RomiVais

New member
../images/Emo24.gif היי גיא, ברוך הבא!! ../images/Emo24.gif

אני שמחה שהגעת אלינו. לי אישית, קשה לענות לך על השאלה הספציפית שלך, כי אין לי ידע בנושא, אבל אכן יש פה בני זוג של חולי טרשת וחולי טרשת בעצמם שאני בטוחה שיענו לך. למיטב ידיעתי, בעקבות שאלה שנשאלה פה מזמן, יש מומחים שיכולים לעזור לכם, במידה שאתם מעוניינים לגשת. הרי זה כך בעקבות המחלה ואני בטוחה שזה סימפטום ידוע לרופאים. אתה כותב "...האהבה הגדולה של החיים שלי". אין לי ספק שעם כזאת אהבה ופתיחות של שניכם ורצון לטפל בבעיה - אתם תצליחו!!! מצטערת שהתגובה שלי חסרת ידע, אני מקווה שהאנשים המקסימים שפה יוכלו לעזור יותר. מאחלת לך ולחברה שלך שתצליחו לפתור את הבעיה, ושתהיו מאושרים והאהבה שבניכם רק תלך ותגדל עם כל יום שעובר. תישאר איתנו... ואני מקווה שתרגיש פה כמו ב
ואולי חברה שלך תרצה להצטרף גם כן... ערב נפלא רומי

guychu

New member
מקווה ש...

אכנס לכאן מדי פעם בפעם אם תהייה בעייה או סתם
עלי והצליחי, יש כאן פורום עם אנשים מעניינים ונפלאים

RomiVais

New member
תודה גיא!! ../images/Emo13.gif

אכן יש פה אנשים מדהימים אני שמחה על כך מאוד. הדלת של ה-
תמיד פתוחה אז תרגיש חופשי חופשי!!! חברה שלך יודעת על הפורום? היא לא רוצה לכתוב לנו? שיהיה לכם לילה טוב המשך שבוע נעים והמון בריאות!!!!!! מכל הלב רומי

סיאמית

New member
אהלן גיאצ´ו

סקופ!!! גם בחורות שאינן חולות ט.נ, לא מצליחות "לגמור" תמיד. ואם החברה שלך נהנית מיחסי המין שלכם, תהנה ביחד איתה ותשמח במה שיש לכם ביחד. אני מבטיחה לך שעגמת הנפש שלך וההרתעות מיחסי מין כפי שאתה מתאר, בוודאי שלא מעוררים אותה במיוחד. מכיוון שאתה מספר לנו שבעבר הצלחת לענג "בקלות" בחורות אחרות, ומכיוון שאתה הרי יודע שהיא חולת ט.נ ויש חולים שקורה והמחלה פוגעת ביכולת שלהם להגיע תמיד לאורגזמה (למרות שאפשר להתגבר על ה-כל) לא ברור לי מדוע אתה מרגיש פגיעה בגבריות שלך??? חשבת אולי שהיא מרגישה פגיעה בנשיות שלה??? אתה ממש לא עוזר לה בכך שאתה מסתגר בתוך העלבון הפרטי שלך ומתמקד ברתיעה מיחסי מין איתה, יקירי... אתה מצער אותה בכך שאינך מסוגל להבין שלפעמים הכיף של הביחד הוא לא תמיד אורגזמות בו-זמניות של שני תותחי על... פעם ככה ופעם ככה. תפנים. אני לא יכולה להגיד לך מה לעשות כי לכל אדם יש את הכלים שלו לעבודה וכל אחד יגיב אחרת לכלים האלה. אבל יש כמה דברים שמעולם לא הזיקו בזוגיות בין אם היא כוללת חולי ט.נ ובין אם לאו: אהבה, סבלנות, חברות, חוש הומור, משיכה מינית, הרפתקנות ופתיחות ללא גבולות, אמפאתיה, ואהבה - אהבה -אהבה. רשמת?

RomiVais

New member
תודה סיאמית... ../images/Emo24.gif

בחיים לא הייתי מצליחה לנסח את הדברים כמוך מה הייתי עושה בלעדייך?
ליל מנוחה והמון נשיקות רומי

guychu

New member
תודה על קבלת הפנים ../images/Emo13.gif

ולגבי דברי סנאית, אין לי מה להוסיף מלבד מה שאמרה אריקה ג´ונג: "עצה היא מה שאנחנו מבקשים כאשר אנו יודעים את התשובה ומייחלים שלא היינו יודעים". אגב, יש טיפול תרופתי לבעייה של חברתי? מסתבר שהאגו הגברי חזק יותר מכל ניסיון חשיבה רציונלי....

gila1

New member
אגו ...

גיא - אם הבנתי אותך נכון - אז צא מזה , אל תתיאש , אל תפסיק להתאמץ (הייתי משתמשת במילים קצת יותר חריפות אבל לא נעים לי)... וחוץ מזה , אם אני לא טועה , טרשת פוגעת בד"כ בתפקוד המיני של גברים , זה קשור איכשהו לזרימת הדם לאיזור "החלציים" שנפגעת בדרך עקיפה מהטרשת . מה שכן - מניסיוני האישי , העיפות שנלוית לטרשת גוררת הרבה פעמים חוסר חשק לזוז - גם במיטה . ובהתאם לאוירה הכללית בפורום - יום טוב , תחשוב חיובי ותנסה לרדת לה עם התלהבות קצת יותר גלויה ...

סיאמית

New member
ראשית...

רק בגלל שאתה נחמד, אני מרשה לך לקרוא לי סיאמית וזה לא שיש לי משהו נגד סנאים
אין טיפול תרופתי למה שעובר על חברתך וטוב תעשה אם תפסיק לראות את זה כ"בעיה" ותתיחס לזה כחלק מהמכלול של מה שאתה קורא לו ממילא: "הבחורה הכי-הכי בעולם". אתה אומר שהעובדה שהחברה שלך לא מגיעה לאורגזמה בכל פעם גורמת למריבות ולאי נעימויות.... חבל לי לשמוע את זה כי אני רואה בך ובגבריות הפגועה שלך האחראים למריבות הללו. תנסה להיות אדם בוגר ולא ילד מפונק ונמהר ואל תמהר להחליט שהאגו הגברי חזק יותר מכל ניסיון חשיבה רציונאלי כי זה לא בהכרח נכון. אגו גברי/אגו נשי/אגו הרמפרודיטי - מה זה משנה???? הבעיה פה היא אגו, נקודה. תתעלה מעל עצמך ויפה שעה אחת קודם או ש(וסליחה על נבואות הזעם) ליחסים האלה לא תהיה תקומה. ויום אחד אתה תגלה, שבכל מערכת יחסים יש פיתולים ואבני נגף. האמן לי שאם היא גומרת לפעמים ולא תמיד - גם טוב. כי אם זו הבעיה היחידה במערכת היחסים שלכם - הרווחת. אל תקלקל דבר שהוא טוב, אל תאשים אותה במחלה שלה ובסימפטומים שנלווים אליה ואל תחפש פיתרונות קסם. והטיפ היחיד שאני יכולה לתת לך הוא השקעה וסבלנות ולמידה של הגוף של האישה שאתה אוהב. אבל גם אם לא היתה לה ט.נ הייתי אומרת לך את אותו הדבר.

bali

New member
מנהל
ועוד עצה, קצת מנסיון...

תנסה ללמוד מהחברה שלך מה עושה לה נעים. בדרך כלל האדם מכיר הכי טוב את גופו שלו, ואולי היא יודעת מה טוב לה ולא מעיזה לומר כי היא מרגישה את התסכול שלך. תשאל אותה בעדינות, תנסה דברים חדשים ותשאל אם זה נעים לה. בטוח שיש פתרונות, רק צריך סבלנות, תקשורת טובה ואהבה. ענבל.

למעלה