יש לי חברה..

יש לי חברה..

יש לי חברה שהיא די מלאה בגופה , אבל ממש ממש מלאה ,הבעיה היחידה איתה היא כאשר אנחנו הולכות לקניון ביחד לקנות בגדים ..
הבעיה פה שהיא תמיד קונה בגדים ואני לא .. תבינו זה מבחירה .. אני לא מסוגלת לקנות איתה בגדים
אני מעדיפה ללכת עם בנות אחרות ( שזהות גופנית לגוף שלי או שלא מגיבות ביחס אחר כלפי)

קרה ו..יום אחד היא זרקה הערה שהיא אף פעם לא באה איתי לקנות בגדים..והיא לא מבינה למה , עניתי לה שאני פשוט מעדיפה ללכת לבד ככה יותר כיף לי , היא די הבינה שאני מנסה לנפנף אותה כי היא יודעת שאני הולכת וקונה עם בנות אחרות

הבעיה האמיתית שאני לא הולכת איתה -כי כל פעם יש לה הערות כלפי ( יש כאלה שיגידו שזה מקנאה אבל אני חושבת שהיא פשוט מרשה לעצמה כי היא חברה טובה )

לדוגמא 1: המכנס שאת לובשת עושה אותך רזה ונמוכה ( אבל אני רזה .. ונמוכה ..:\ )
לדוגמא 2: את כוסית חבל"ז אבל את חייבת להתחיל לאכול ..( היא אומרת לי תוך כדי שאני בולסת סנוויץ )
לדוגמא 3: לאנשים רזים יש כיבה קטנה..תתחילי לאכול כמוני ואז הכיבה שלך תגדל ..( הלוואי ויכולתי ..גנטית הגוף שלי לא עובד ככה )

הפעם היחידה והאחרונה שכן הלכתי איתה לקנות לעצמי בגדים בקניון היא עשתה לי מלא פרצופים , זרקה הערה ששום דבר לא מתאים לה , ( תבינו עזבתי הכל אמרתי לה שלא מצאתי כלום, המשכנו לטייל ולא קניתי כלום בסוף) או שנכנסו לחנות שהיא אוהבת , במקרה שתינו נדלקנו על אותו בגד.. החלטנו למדוד ..מה שקרה בסוף היא התבאסה כי זה לא הסתדר עליה בגוף טענה שזה מכוער ( ועשתה לי פרצוף כי עלי זה היה נראה טוב )

אין לי בעיה איתה אישית , כיף לי איתה ואנחנו מבלות הרבה יש לה חבר אפילו ..מרגיש לי כאילו אנחנו בתיכון אבל הסיטואציה הזאת לא נעימה לי כלל רק בגלל התגובות שלה

איך אפשר לגרום לבחורה להבין שאני לא יכולה לקנות איתה בגדים בגלל היחס שלה ?

Blue Potion

New member
השאלה אם את באמת רוצה להגיד לה...

אם את באמת רוצה להגיד לה שהיחס שלה מעליב אותך - תגידי, אחרי הכל אם אתן חברות טובות וקרובות, חייבת להיות איזושהי הבנה הדדית. אולי היא לא מודעת להערות שלה ולא שמה לב שזה כ"כ צורם לך, ואומרת את זה מתמימות.
בסופו של דבר היא באה לטובתך ורוצה לעזור לך למצוא בגדים מחמיאים...
אם היא ממשיכה לשאול לגבי זה, פשוט תפתחי איתה את הנושא, תשמיעי את הצד שלך ותשמעי את הצד שלה.
אם היא לא מעלה את הנושא שוב אף פעם, אני לא רואה סיבה לפתוח את זה.

אני בקושי קונה עם חברות.
אבל זה מטעמי טעם

Liliumit

New member
נשמע לי כמו קנאה רצינית.

אבל ממש.
אל תעשי דברים שלא עושים לך טוב עם אנשים שלא עושים לך טוב.
:)

vjytugubau1

New member
באופן כללי...

אני תמיד אומר שאם מישהו שקרוב אלייך עושה לך תחושה לא נעימה או בכלל משהו בהתנהגות שלו מפריע לך, ואם באמת חשוב לך לשמור איתו על קשר, את חייבת בשביל שניכם להעיר לו/ה, אחרת סתם המצב ימשיך להיות מעיק וזה אפילו יכול לעורר אנטגוניזם כלפי אותו אדם, ממה שתיארת ההערות שלה באות לאו דווקא בקניית בגדים אלא תמיד אז לדעתי זה בכלל חשוב שתדברי איתה על זה, אם היא באמת חברה טובה וחשוב לה הקשר כמו שלך זה חשוב-היא תשתדל לשנות את ההתנהגות שלה כלפייך.

גילושיט

New member
נשמה,

בנות שמנות מקנאות בבנות רזות. ככה עובד העולם.
היא מנסה לרסן את עצמה כי היא אוהבת ומעריכה אותך אבל מה לעשות זה בלתי נשלט.. ועוד ללכת לשופינג עם כוסית שהכל נראה עליה טוב (מבינה לליבה)
או שתגידי לה פשוט שלא כיף לך לקנות איתה בגדים כי את מרגישה שהיא יותר מידי מעבירה ביקורת, ואתן יכולות לעשות עוד הרבה דברים אחרים יחד. או שפשוט תתחמקי אבל זה עלול להוביל לפיצוץ

TheSecretWithin

New member
חייבת להגיד שזה נשמע כאילו את מזלזלת בה

"אפילו יש לה חבר", למה שלא יהיה לה?
בקשר לגישה, אני חושבת שחברות אמיתיות יכולות להגיד אחת לשניה מה שהן חושבות.. ואת יכולה פשוט להגיד לה אחת ולתמיד "כמו שאת אוהבת את הגוף שלך כך גם אני אוהבת את שלי, אני לא חושבת שאני צריכה להשמין כדי להיראות טוב וזה פוגע בי כשאת אומרת את זה, בגלל זה אני לא אוהבת לקנות איתך בגדים". במקרה הטוב היא תפנים ותפסיק להעיר, במקרה הרע היא תגע בדיוק למה את לא קונה איתה בגדים.

L i n t u

New member
לא נראה לי שהיא התכוונה לזה במובן שאת פירשת

לי זה היה נשמע שהיא התכוונה ש"אפילו יש לה חבר" = עוד סיבה למה אני לא חושבת שזה מגיע מקנאה, יש מישהו שאוהב אותה כמו שהיא

למעלה