יש לי חבר!!!!

white star

New member
יש לי חבר!!!!

ואני מת עליו! טוב עכשיו זה יצא מהמערכת , אפשר לנשום :)

ליעדון

New member
גם לי ../images/Emo26.gif

כמה עצות מליעדון:
כשמתעוררת בעיה או מחלוקת, שבו, דברו, אל תזדיינו עד שתיפתר הבעיה. מצבור של וויכוחים וקישקוש על דף האידיליה שבינכם יקשה על מהלך הקשר.
אל תפחדו לדבר גם על הדברים הלא נעימים, כמו פירוט העבר המיני. פנטזיות עכשוויות וכו. פתיחות מתונה היא התנאי לנוחות. ובהמשך מערכת היחסים יאפשר לכם להרגיש "בבית" עם בן הזוג.
דעו לשים דגש על הדברים החשובים לכם. אם צד אחד הוא תמיד הצד המתפשר סימן שקיימת בעיה. אל תכופפו יותר מידי עקרונות למען שלום בית. התוצאה הסופית היא מרמור.
תראו את "מולין רוז´" יחד
היו הוגנים ובוגרים. התייחסו לבעיה שמתעוררת אצל בן הזוג כאילו הייתה בעיה שלכם. זכרו: המדובר כאן בדבר מאוד עדין. זכרונות רעים לנצח נשארים, ולצערנו, אי אפשר למחוק אותם. סליחה אם אני נשמע טיפה פסימי
. אני לא. אבל טעויות שקרו לי במערכת יחסים, והרסו אותה (ואותי), לא הייתי רוצה שיקרו לאף אחד אחר. המון בהצלחה. וזיהו!

ליעדון

New member
אוי...../images/Emo13.gif

לא רוצה להרוס לך, כעיקרון מדובר בפתיחת כל תעלות הקיטש(
) וההתרגשות
שחווים בגיל תמים יותר...
תראה ונדבר.

עודד א

New member
מה זה, זה, מגיפה ????

סתאםםםםםםםםםםםםםםם מפרגן ובגדול לכולכם!!! בהצלחה!!!!

daniel365

New member
ימותו הקנאים ../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif

אבל שתחיה אתה עד 120...

../images/Emo68.gifבהצלחה, חמודים../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif

תהנו, תתפנקו ותאהבו הרבה-הרבה
זה מדבק? גם אני רוצה להיות מאוהבת
אנאבל

../images/Emo68.gif גם אני!!! גם אני!!!!!

הזוגיות האפלטונית שלנו לא מפסיקה להשתפר!
When I feel blue I think of you Cause you´re true where ever you are Near or far, you still are my shining star
מוקדש לך, אהובי
אנאבל

ליעדון

New member
מותר גם?../images/Emo163.gif

סליחה, אבל אף פעם לא היו לי חברים אפלטונים, כל שכן אורגיה ביסקסואלית אפלטונית. אז.. I´m IN!

../images/Emo68.gif משתפר בהדרגה...

עודדי עובד על הביצועים האפלטוניים, ואני עובדת על גיוון בתנוחות האפלטוניות... [נמאס לי לחכות לו ב- ר´, עכשיו אני מנסה ש´ ע"פ עצתו של דניאל365 ויש לי תוכנית אופק לחכות לו ב- צ´
]
אני מאמינה בזוגיות שלנו ויודעת שנצליח בסוף
ומכיוון שגם אני מעולם לא חוויתי אורגייה אפלטונית, כל מי שרוצה להצטרף ולתרום למאמץ הקבוצתי, מוזמן!
The more, the merrier
- ככה אומרים...
אנאבל

עודד א

New member
HOLD IT

האורגיה תהיה אומנם אפלטונית, אבל מבחני הקבלה כלל וכלל לא. זה לא שאני רוצה, פשוט אין ברירה וכדי שלאנאבל שלי יהיה את הסקס האפלטוני הטוב ביותר, אני מחוייב לבדוק אותו באופן אישי. אז לכל המועמדים, נא להירשם ולתאם שעות קבלה. נא לתרגל תנוחות בעלות זיקה לשפה העברית (כדוגמת ר´ פ´ ודומיהן) התוצאות ייתלו על לוח המודעות בבית העם.

hatul

New member
מזל טוב נפלא ורב על מציאת האהבה../images/Emo140.gif

זה אכן נפלא לשמוע כשחבר מוצא אהוב
אני מקווה שבקרוב יהיה לי מה לספר

Liroy26

New member
../images/Emo41.gifמזל טוב חברים! ../images/Emo41.gif

מי יתן ותמשיכו להיות מאושרים!!

למעלה