יש לי חדשות טובות וחדשות רעות......

יש לי חדשות טובות וחדשות רעות......

נתחיל בטובות...
מישהו מכיר את ורדה רזיאל ז´קונט? אם כן (ואם לא...) היא באה להתארח בפורום...! ב- 24.02.02 יום ראשון בשעה 20:00 והחדשות הרעות....
הפורום דיי מת..... אז יאללה תתחילו לדבר!

לא הדיבורים עיקר אלא המעשים...

ע י ק ר ! מאמרות רבי נחמן מברדיצ´ב(מייסד חסידות) כמתחיל בצעדים צולעים בשיטוט באינטרנט עם מחשב מבוגר, מעוניין להחליף ידע וניסיון חיים, עם צעיר/נער שיודע "להכניע המחשב לרצונו" ז"א - שיוכל ללמדני שלא "להפיל תוכניות ותוכנות וחלונות באמצע הגלישה". יש גישה לכמה משחקים ישנים(למתחילים- וגם כאלו שאינם דורשים הרבה זיכרון). אשמח להידבר על כל דבר.

Playground Girl

New member
לא הבנתי משהו...

מה אני אמורה לשאול את ורדה הזו?... ולמה שהיא תדע יותר טוב מחברי הפורום, שיש להם ניסיון חיים ולא רק מצפייה באחרים? וזה שהפורום מת... אני הגעתי למסקנה הזו לבד כבר!!

ושכחתי

האמת היא שאני הגעתי בעקבות ההודעה על האירוח, ואני מנהל פורום בתפוז. פאדיחה

השירשור הזה יימחק בכל מקרה.....

כיוו שהפורום מת הבאתי את ורדה כדי לעורר אותו.... ובכלל ורדה היא יועצת גדולה..... ואולי היא יודעת דברים שאנחנו לא....

ורדה באה בעוד יומיים ...!!!!!!!!

אין סיכוי שהשירשור הזה יעבור עמוד!!!!!! או שבא לכם לעבוד עוד קצת ולעורר את הפורום ?! אני בעד

Playground Girl

New member
אפשר שאלה../images/Emo35.gif

אהמממ נעשה כאילו שאתה ורדה... אז... מליץ יקר... איזה פורום אתה מנהל?
ואני מציעה כדי לחסוך פדיחות להכין מראש שאלות.. שלא יקרה מצב שהיא תבוא והפורום ימות.. מה אתם אומרים?

צודקת

בעניין של השאלות. למרות שלדעתי כדאי להתחיל להעלות את השאלות רק ביום שישי, כי אם האירוח ביום ראשון, כל מה שלפני כן לא יקפוץ למעלה, וחבל (הודעות קופצות רק בטווח של שלושה ימים). ולשאלה שלך... אני מנהל את "הודעות מומלצות" למרות שזה לא ממש ניהול, כי זה לא פורום רגיל

למעלה