יש לי חדשות עצובות....

• פותח הנושא bali
  • פורסם בתאריך

bali

New member
מנהל
יש לי חדשות עצובות....

אני לא יודעת מאיפה להתחיל בדיוק אבל לצערי, אחרי תשעה וחצי חודשים נוראיים, אבא שלי נפטר מסרטן ביום שישי שעבר בשעה 20:00 בערב. לא רציתי להעציב אתכם, אבל אז הבנתי שאנחנו משפחה (תודה רומי´לה) ומשפחה ביחד בטוב וברע... קמנו מהשבעה לפני יומיים ואני כבר חזרתי לעבודה וללימודים. קשה לי להתרכז אבל לפחות אני לא נמצאת בבית עם עצמי כל היום... אני יודעת שזה בטח שוק לכולכם, מה גם שלא סיפרתי לכם בכלל שאבא שלי חולה... פשוט לא רציתי להוסיף עוד צרות ועצב לפורום שלנו. גם ככה הטרפצת שלנו נוראית ואיומה... אוהבת אתכם- ענבל.

אבישג20

New member
באלי ...חמודה שלי ......./images/Emo12.gif../images/Emo24.gif

אני משתתפת בצערך.....וגם שולחת לך הרבה נשיקות וחיזוקים , יש לי משהו לומר לך , אבל זה אני אעשה במסר ...תהיי חזקה !!! ואנחנו מאחורייך.

אורית...2

New member
../images/Emo16.gifענבלי...../images/Emo16.gif

משתתפת בצערך, ובצערך משפחתך... ויכולת לשתף אותנו במה שעובר עליך...אנחנו כאן
לטוב ולרע ... (אני מאמינה שרומי תסכים איתי...)

RomiVais

New member
בהחלט!! אני מסכימה עם זה...

במיליון אחוזים וזה גם מה שאמרתי לענבלי שלנו, כשלא ידעה אם לשתף או לא. אני מרגישה שהפורום הזה הוא מעין משפחה שנייה וכמובן שזה כולל את כל הטוב ואת כל הרע. בלי יוצא מן הכלל! אוהבת אתכם וצר לי שנעלמתי טיפה.. אבל אני פה עכשיו ולא הולכת לשום מקום!! נשיקות וחיבוקים..

lior_r

New member
../images/Emo7.gif בוכה יחד איתך

אילו מילים יש לי לומר לך שיוכלו לנחם? להקהות את הכאב, ולו במעט? מזדהה עמוקות עם כאבך... הייתי שולח לך חיבוק ,אבל יותר מזה, אני כולי תקווה שחבר שלך לידך ומחבק אותך שם, חיבוק אמיתי, לא וירטואלי, מהחיבוק שאפשר להתמכר אליו, שאפשר לטבוע בתוך זרועותיו, שאפשר לבכות עד קץ כל הדמעות.... מקווה בשבילך שתחזקי את עצמך ואת שאר בני המשפחה. שלך , ליאור

סיאמית

New member
ענבלי... ../images/Emo10.gif

אני כל כך מצטערת... כמה זה בודאי קשה בשבילך. גם אני, כמו ליאור מקווה שיש לך מישהו שמחבק אותך עכשיו "על אמת" אבל בכל זאת - שולחת לך חיבוק וירטואלי ומי יתן ולא תדעי עוד צער לעולם!!!!

anat11

New member
מצטערת לשמוע ../images/Emo10.gif

ענבל יקרה, אני באמת מצטערת לשמוע. אני יודעת שזה קשה. כדי לתת לך קצת רקע אספר לך שאני איבדתי את אבא שלי בתאונת דרכים לפני שמונה שנים. הוא היה בן 56. הלך לעבודה ולא חזר. אמא שלי (תבדל"א) חולה בסרטן די אלים (כבר פעם שניה), עברה (שוב) ניתוח וכימותרפיות, ואני לא יודעת כמה זמן יש לי איתה. התמודדות עם אובדן היא קשה. אני לא יודעת אם העובדה שהיה לך זמן להיות עם אביך אחרי שידעת שהוא חולה, מקלה עליך או מקשה. לי עצמי אין תשובה. אני יכולה רק לומר לך שזמן עושה, לפחות חלקית, את מה שמצפים ממנו. וכמו כולם - אני רוצה לאחל לך שלא תדעי עוד צער.

RomiVais

New member
ענתי ../images/Emo24.gif

צר לי לשמוע. אני תמיד אובדת עיצות במקרים האלה.. אף פעם אין את המילה הנכונה שתעזור באמת. מאחלת לאמא שלך את כל הבריאות שבעולם.. לך - את הכוח להתמודד.. ולשתיכן, את כל הזמן שרק תוכלו לבלות יחד. שאף אחד מכם לא ידע עוד צער - אמן! אוהבת

סיאמית

New member
ענתוש מתוקה שלי... ../images/Emo24.gif

(ולמה אין סמיילי מחבק עם פרצוף קצת פחות עולץ???) זהו, בעצם אין לי מה להוסיף על מה שבסוגריים... חוץ מ-

RomiVais

New member
ענבלי ../images/Emo24.gif

אני שמחה שבחרת לחלוק איתנו את הכאב שלך.. ושאנחנו יכולים להיות פה בשבילך, גם אם וירטואלית. אין לי כל כך מה להוסיף על מה שכבר אמרתי.. רק אגיד שוב שאני משתתפת בצערך ובצער משפחתך. וכמו ליאור וכולם, אני מקווה שאכן יש לך את חבר שלך שיחבק ויעזור בכל מה שרק אפשר, על אמת! את תהססי לפנות אלינו בכל מה שרק אפשר יהיה לעשות עבורך! אוהבת, ומחזקת אותך מרחוק
גדול

bali

New member
מנהל
תודה רבה יקירי! ../images/Emo24.gif ../images/Emo140.gif

אני בהחלט רואה בכם משפחה, ואני לא אהסס לפנות אליכם כשאצטרך. וכן, החבר המקסים שלי איתי לאורך כל הדרך, מחבק, דואג, תומך ואוהב... אתמול הוא הודיע לי שהוא הזמין לנו זוג כרטיסים להצגה ביום שני הקרוב... הוא גם מפנק
אשתו של אבא שלי אמרה לי לשמור עליו טוב טוב כי מצאתי אוצר. אני מסכימה איתה במאה אחוז. אז שוב, אוהבת אתכם ומודה לכם על התמיכה. לאט לאט אני חוזרת לסוג של שגרה... כבר ביום שני חזרתי לעבודה וזה די טוב... ענבל.

RomiVais

New member
../images/Emo24.gif ../images/Emo25.gif

תחזיקי מעמד יקירתי! אנחנו איתך לאורך כל הדרך!! ערב נעים ותנסי לחייך... בשבילנו! אוהבת..

bali

New member
מנהל
../images/Emo13.gif ../images/Emo13.gif ../images/Emo13.gif ../images/Emo13.gif ../images/Emo13.gif במיוחד בשבילך!

אני מתאוששת לאט לאט... אוהבת אותך.

bebo

New member
ענבל, מזדהה עד מחנק

אמי נפטרה מסרטן לאחר מאבק של 15 שנה, שלו הייתי שותפה. אני בת יחידה, והוריי גרושים, כך שזה היה היא ואני, אני והיא. בזמן הזה סבלנו וצחקנו ואהבנו זו את זו, והיא גידלה אותי וגם אני קצת אותה ועברנו כל מדור גיהנום שניתן לדמיין במרדף אחרי הסרטן המתעקש להמשיך ולהתפשט, כשמולו ניצבת אמא שלי הגיבורה ומסרבת לוותר...אחרי שנפטרה (כשהכרתה מעורפלת שרתי לה בלחש שירים שאהבה, והבטחתי לה, אם כי, בינינו, שיקרתי, שאני אהיה בסדר ושאם היא רוצה כבר ללכת, היא יכולה) והיא הלכה.לא הרבה זמן אחרי זה התחלתי להרגיש יותר ויותר רע, ולצבור כל מיני סימפטומים שהתייחסתי אליהם כנפשיים, ולאחר מכן סתם פחדתי להיבדק כי הייתי משוכנעת שיש לי גידול במוח והעדפתי למות בשקט בלי שיטריחו אותי בכל מיני C.T וטיפולים. בסוף טורפצתי.. (גם זה סיפור!!!) הזמן אכן עובד, והאובדן עובר כל מיני מטמורפוזות. הוא שוכך, אך כשהוא עולה שוב הוא יכול להיות חד מאשר בהתחלה. ספרי את הסיפור, אל תקברי אותו יחד עם אביך היקר. כתבי אותו, דברי אותו, חלמי אותו. אל תדחיקי! מחשבותי איתך.

bali

New member
מנהל
../images/Emo24.gif של הבנה... תודה יקירתי

אני מבטיחה לעצמי ולך, על גבי הפורום- אני לא אדחיק ולא אשכח. אני מנזה להיזכר בכל הרגעים הטובים והיפים עם אבא, וגם את הקשים אני זוכרת... עם הזמן אני אוכל גם לספר את כל הסיפור הארוך פה, אבל בינתיים זה עוד כואב מדיי. תוך תשעה וחצי חודשים אבא שלי הגיע ממצב של בריאות ואושר למצב של גסיסה מהירה ואכזרית, עם סבל וכאב, עד המוות... קשה לעכל.

רחלית

New member
הצטערתי לשמוע

אני מצטערת על האיחור בתגובה אני קצת לחוצה בזמן האחרון. באמת עצוב כשהורה נפטר אני מאמינה שתלמדי להתמודד עם האובדן משתתפת בתצערך

למעלה