יש לי חובת עידכון

יש לי חובת עידכון ../images/Emo88.gif

אז אתמול היינו בסקירה אצל תדמור בירושליים. הוא סוקר מעולה ויסודי וגם לוקח מחירים ממש מצחיקים. ואגב, המכון שלו הצטרף למכוני ההסדר של כללית מושלם, מה שאומר שסקירה אצלו עולה 114 ש"ח שזה מגוחך בכל דרך שמסתכלים על זה, אז בנות רוצו
ועכשיו לבדיקה שלנו - היה ארוך (כמעט שעה וחצי) וכואב רצח (שקלתי לבקש אפידורל ונזכרתי בלידה ולא בהקשר החיובי שלה
) אבל שווה
קודם כל, הכל הכל הכל נמצא תקין ומעולה
אין ולו בעיה אחת
ועכשיו בטח תרצו לדעת את מינם... ובכן, בעת האחרונה שטף גל בנות את פורום הריון אחרי טיפולים ומישהו היה צריך לעצור את הסחף ולאזן את לשון המאזניים. ובכן בנות, נא להכין לכל הבנות שלכן בוק במהירה כי שני הגברברים שנמצאים בבטני ירצו לבחור בנוחות. כן, כן, אצלנו כנראה רק בנים יודעים לשרוד
אז אני מתכננת על חמישיית כדור-סל פרטית בבית
יהיה שמח
בכל מקרה, כל מי שהיה במפגש אתמול כבר יודע ונותר לי לעדכן אתכן המבריזות (עמית, נו נו נו
). ביום שלישי אני לא מוותרת ועושה סקירה נוספת, בכל אופן זה תאומים וזה מסובך אז עדיף 4 עיניים על שתיים
אני ואילן מתרגלים לרעיון של כל הבנים ובעיקר מאושרים שהכל הכל פיקס

ואני הימרתי על אמנון ותמר...../images/Emo9.gif

מה שחשוב זה שהכל תקין. אלה "הולכת" רק עם בחורים מבוגרים, לכן יש את האח הגדול. היה נהדר לראות אותך, את נראית מצויין, ותומר כ"כ מקסים ויפיפה...

../images/Emo2.gif אני , למשל...

הייתי אתמול במפגש - ולא ידעתי...
אבל בשביל זה יש אינטרנט , כנראה. מאושרת לשמוע שהכל בסדר , צחקתי נורא למשמע העובדה שעוד שני גברברים יצטרפו למשפחה , ואת יודעת מה? - אין כמו בנים. הכי כיף !!! תהיי נסיכה מוקפת ב-4 בנים - נשמע לי כמו הדבר האולטימטיבי. שרק ימשיך טוב , שירלי ומקווה שגם תרגישי טוב יותר. ענת. נ.ב -רגע רגע...משהו לא ברורו לי פתאום - למה כתבת "חמישיית כדורסל"? - את מתכננת עוד בן אחרי ההריון הזה?

שירלי , עוד משהו קטנטן:

לא יודעת אם השפיעה עלי הבטנונה הקטנה שכבר יש לך , או עצם נוכחותו של הריונך במפגש , אבל בלילה חלמתי שיש לי ביד ערכה של בדיקת הריון (ואין לי מושג אם היא שייכת לי או למישהי אחרת...) שכבר "זירזפו" עליה שתן , הופיעו פסים , אבל היא כ"כ מסובכת ומורכבת ש...אין לי מושג איך לפענח אותה !!! הריון? לא הריון??? - חלמתי שאני אפילו הולכת עם הבדיקה הזאת לרופאה כלשהי ושואלת אותה והיא אומרת לי : "מה - את מתעצלת לקרוא את ההוראות של הבדיקה?"...
בקיצור - אין לי מושג מה כל זה אומר. יכול להיות שאני עד כדי כך מפחדת מעוד הריון אך בסתר לבי רוצה כזה?... ליצרניות הערכות לבדיקות הריון הפתרונים...
ענת.

ענת, בטח שהחלום הוא בהשפעתי ../images/Emo9.gif

אבל אני מרגישה שפירשת אותו נכון. אני בטוחה שאת רוצה עוד הריון כי אני מאמינה שרובנו רוצות בכך עמוק בפנים אבל מסיבות שונות ומוצדקות (הן פיסית והן רגשית) מחכות ואז נוצר קצת פחד ובלבול. והמקום הכי הכי טוב לבטא את התחושות הללו הוא החלום... אז שינה ערבה לך יקירתי
, ושלא יטרפו את שנתך יותר מידי חלומות

ושוב מזל טוב, למרות שכבר נאמר

פנים אל פנים. שיגדלו, יפרחו וייצאו בזמן בריאים ושמנמנים (חולה על תינוקות שמנים!). מקווה שהפנמת את "בזמן". תגידי לחבר´ה שחסר להם שהם יוצאים לפני שבוע 37. נשיקות, יקירתי...

ligo

New member
חובת עדכון מצריכה חובת מזל טוב מחדש

אז שוב מזל טוב שהכול תקין, וקבלי את הערצתי על כך שאת כבר חושבת על ההריון הבא... אבל אם כולם יצאו כמו תומרון הקטן אז אני רגועה

ברכתי אותך אתמול ומברכת שוב...

על שני האפרוחים הזכרים, איזה יופי לשמוע שהכל בסדר אתם! אני הייתי סומכת על ד"ר תדמור אבל מבינה את הצורך שלך בסקירה נוספת, שיהיה. שימשיך להיות פיקס ומשעמם עד שבוע 40
.

שרהודיה

New member
וואוו.. לא ידעתי על החדשות !!!!

איך שאני שמחה לשמוע על זה
המון המון בהצלחה בהמשך

../images/Emo24.gif שירלי, כבר אמרתי ואגיד שוב

המון מזל טוב ושיהיה בהצלחה עם החמישייה (תעדכני את רונאל שמצפה לו עוד סיבוב...). כמו שנאמר הכי חשוב שניהם בסדר (בדרך הביתה חישבנו את ההסתברות שזה יקרה והמסקנה היתה שעם מזל כזה תלכו מהר למלא לוטו
).

גלי88

New member
אני שמחה בשבילך

שהכל תקין, אבל תתחילי להתכונן להריון הבא כי את חייבת להביא לתומרון גם אחות!

אז נברך עוד פעם, אז מה?

לבחרת ה -
שאת מגדלת לך. העיקר שהם בריאים - זה הרי הכי חשוב, לא? ובנות? - מקסימום בלידה הבאה
.
ות מאיתנו. הא, וד"א - הפריחה היא ויראלית. היא הלכה ונעלמה לקראת אחה"צ. השעול הביא אותנו למוקד, ואז הרופא אמר לנו שיש כל מיני "פריחות" באוויר...

שוב מזל טוב לסקירה המוצלחת ../images/Emo39.gif

אז כמו שאמרנו, אם תצליחי להגביל את הפציעות הקשות לאחת לשבוע מצבך יהיה לא רע...
חמודה, באמת הכי חשוב שהכל בסדר. עומר ויובל מחכים בקוצר רוח להצטרף לנבחרת ה
. מי מתנדב לשבת על הספסל?

תודה לכולכן על הברכות ../images/Emo25.gif

מיכל, את הגברברים הגדולים שלך לקחנו בתור שחקני רכש (סנטרים כמובן!). וסיגל, אני לא הולכת על קב´
פרטית (כי 11 ילדים גם בשבילי זה מוגזם
) אלא
.

וזה רק מראה כמה ידע יש לי ב-../images/Emo86.gif

העיקר שאני יודעת שעודד קטש החתיך משחק
, הוא פצוע (הייתי מוכנה להיות האחות הרחמניה שלו
) ואולי הוא מתחתן
. ושלא יתחיל פה דיון על חתיכותו של קטש
הבחור חתיך, וזהו

איכס עודד קטש ../images/Emo3.gif

בגללו הפסדנו את דביע אירופה לאלופות להזכירך
אני מעריצה שרופה זה 10 שנים של גיא גודס
בעצם, בשנתיים האחרונות איבדתי מעקב כי למי יש זמן... אבל פעם הייתי אוהדת מושבעת של כדור-סל ושל מכבי ת"א. כשהיה הפיינל פור בארץ (עם פנתנאיאקוס, אולימפיאקוס וכו´) זכיתי לשבת בגמר ביציע הכבוד עם כל השרים ואנשי הספורט החשובים. מעבר לחווית המשחק האדיר וחתיכותו של גלילאה הרכז הרי שזו היתה חוויה אנתרופולוגית מדהימה. אני לא אשכח את היום הזה לעולם ועד היום שמור לי במגירה הכרטיס של המשחק. היית מאמינה?!

אמרתי לך לא להתחיל איתי../images/Emo46.gif

אבל אני לא מתכוונת להתעסק עם האמא של נבחרת הבנים, כי יבואו להרביץ לי בסוף... ד"א - איך תומר מסתדר לו בגן?

תומר כבר מזמן בבית ../images/Emo13.gif

היום היה יום לא רגיל בגן. כל ילד בא עם הורה אחד או שניים (במקרה של תומר) והיינו איתם שם שעתיים ואז כולם הלכו. הגננת אחלא, המטפלות גם נראות מקסימות והגן אחלא. ההורים והילדים גם הם מצאו חן בעיני. לתומר יקח זמן עד שהוא יהיה שם לבד לזמן רב. מחר מתחילים בהדרגה ונראה איך הולך. לא יהיה לו קל אבל בסוף זה יסתדר... לי היה קשה אבל עזבי, אני מטורפת

למעלה