יש לי חולצה של גרין דיייייייייייייי קנו לי בניו יורק!!!!!!!!!!!
P Princess Grace New member 12/5/03 #1 יש לי חולצה של גרין דיייייייייייייי קנו לי בניו יורק!!!!!!!!!!!
B BlueBeIl New member 14/5/03 #6 רעיון טוב../images/Emo142.gif אולי גם אני אחפש חנות כזאת? איך הם הדפיסו לך משהו של גרין דיי? אין להם דברים קבועים כאלה, ציורים שאת בוחרת מהם? אם אפשר להביא להם תמונות ולבקש אני אבקש את הלוגו פה או אולי את כל התמונה זו תמונה שווה אש
רעיון טוב../images/Emo142.gif אולי גם אני אחפש חנות כזאת? איך הם הדפיסו לך משהו של גרין דיי? אין להם דברים קבועים כאלה, ציורים שאת בוחרת מהם? אם אפשר להביא להם תמונות ולבקש אני אבקש את הלוגו פה או אולי את כל התמונה זו תמונה שווה אש
L Like_Wise_potter New member 15/5/03 #7 עשו לי א זה בארהב- חוצמזה יש מקומות שאתה יכול להביא מונה משלך ואז זה עולה הרבה יותר!!
P Princess Grace New member 16/5/03 #8 יש בכניסה לשוק הכרמל כזו חנות שעושים בה הדפסות, ואם ראיתי אחד של פינק פלויד שם, אז גרין דיי בטוח יהיה.
יש בכניסה לשוק הכרמל כזו חנות שעושים בה הדפסות, ואם ראיתי אחד של פינק פלויד שם, אז גרין דיי בטוח יהיה.
L Like_Wise_potter New member 16/5/03 #9 כ באמת יש כזה אבל לא ראיתי פינק פלויד \= גרר טוב אז לאנורא מקס רוב החנויות אפפשר גם להביא תמונה משלך