יש לי חוסר ביטחון קשה חייבים לעזור לי

jojs8j3

New member
יש לי חוסר ביטחון קשה חייבים לעזור לי

קיצר אנשים בגלל שלא הייתה לי חברה אף פעם אני יושב עם בחורות פה ושם עכשיו איך בדיוק מצאים לבחרוה חברות ? מה אני אמור להגיד לה ? רוצה להיות חברה שלי נשמה לא טובבב קיצר תסבירו לי מה אומרים

o r e n 4 U

New member
להתחיל עם בחורות

הי, לא ציינת בן כמה אתה - זה קצת שונה לפנות לנערה בת 16 או לאישה בת 30. באיזה מצבים היית רוצה לפנות לבחורה - בבית הספר? במסיבה? בפאב? באינטרנט?

jojs8j3

New member
בסביבות

הגיל 20 גם באינטרנט וגם סתם עם אני יושב עם איזה משהי באיזה מקום איך אני מציא לה שאני רוצה אותה ואני רוצה להיות איתה ביחד ?? מה אומרים בדיוק ? פשוט לא רוצה שיהיה לי פדיחות

o r e n 4 U

New member
ביטחון עצמי

הי, מהניסיון האישי שלי - משפט הפתיחה הכי מוצלח שלי הוא "הי", ולפעמים "הי, אני אורן..." סביר להניח שמה שאתה אומר הרבה פחות חשוב מאיך שאתה אומר את זה. כשאתה מגיע עם ביטחון - אז יש לך סיכוי טוב. אגב, אדם שבטוח בעצמו הוא פחות מפחד מפאדיחות. היו לי לא מעט פאדיחות בחיים, ושרדתי. לעומת זאת כל הפעמים שבהן לא העזתי לפנות בגלל שפחדתי מהתגובה - הן הפעמים שהרגשתי החמצהי. כיום, אני מעדיף לעשות ולהכשל, מאשר לחיות עם התחושה שלא ניסיתי, ואולי הייתי מצליח. ועוד משהו - עם כל התנסות וכל "פאדיחה", הביטחון העצמי גדל. עם חלק מהמתאמנים שלי אני עובד בדיוק על הנושא הזה - אנחנו מגדירים יחד "תרגילים" להתנסות בשטח עם להתחיל עם בני המין השני, למרות הבושה. כולם, בלי יוצא מן הכלל. יצאו מחוזקים מההתנסות הזאת. בקיצור - מה שיש לי לייעץ לך הוא: עזוב את המחשבות על מה להגיד - הכי חשוב שתפנה, ובצורה הכי טבעית. בהצלחה! ואם אתה מעדיף לא לעשות את הצעד הזה לבד - אתה מוזמן לפנות.

sani48

New member
לפי מה שאני הבנתי

הוא מדבר על בחורות שיש לו כבר קשר איתם,כך שהשאלה לא על איך להתחיל איתם,אלה איך לקדם את הקשר למשהו רציני יותר(אם הבנתי נכון),והתשובה שלי שאתה לא צריך להציע שום חברות,אתה צריך להיפגש איתה כמה פעמים,לבלות איתה,לגרום לה להנות בחברתך,אם אתה רואה שיש לה חיבה אליך והיא מראה היתענינות,אתה יכול לנסות בזמן הנכון לנשק אותה,ואם מעונינת בך זה יגרום לכם להיקרב לאט לאט יותר,תלמד להעיז לעשות דברים,ולא לחשוב ולנתח כל דבר,בחורות אוהבות שגבר אוהב להעיז,ולא חושש לעשות צעדים,תנסה להיות עם כמה שיותר ביטחון,אבל לעומת זה גם על תלחץ או משהו,תפעל לפי התחושות שלך,הכי חשוב תיהיה חייכן,ותיהיה אופטימי,אם תצטרך עוד משהו,אז תגיד. כל טוב

אני בגישה של SANI48. לדברים יש

קצב משלהם, לפעמים ההגדרות השונות עלולות להיות דווקא גורם מפריע. אם נחמד לך עם בחורה מסוימת וגם לה נחמד, כל הלחץ של "להציע חברות" הוא די מיותר, אני מאמינה כי אם לשניכם טוב יחד, אתם תשאפו להיפגש יותר ויותר כל פעם, ונהנ פתאום מבלי שאף אחד מהצדדים הציע להיות חברים- אתם חברים. נסה להתמקד בלהרגיש טוב עם הבחורה שאתה איתה, אני מניחה כי התנהגות וגישה רגועה תוציא ממך את הטוב שיש לך להציע, יותר ממצב בו תהייה בלחץ מתי להגיד מה. דבי.

poli36

New member
איך מציעים חברות?

היחסים שבינו לבינה זה עולם ומלואו מה שמתאים עם בחורה אחת, יכול מאד לא להתאים ואפילו להרוס עם בחורה אחרת ולא רק זה, משפט כזה או אחר, לא יהפוך מישהי לחברה/בת זוג שלך. זו לא משימה שעושים עליה "וי" אלא תהליך שבונים של הכרות עד למצב בו מגיעים לסוג של אינטימיות שמאפשרת שיחה יותר קרובה אם תרצה לשוחח, תשאיר טלפון במסר ואתקשר בהצלחה בכל מקרה מושית

למעלה