יש לי חזה של אשה??

omri120

New member
יש לי חזה של אשה??

אני בן 28...ואני לא יודע איך..אבל אני מסתכל על החזה שלי... ואני רואה כאילו "שד" של בחורה. זה כ"כ מדכא אותי. שמעתי פעם מונח כזה שמתאר את המצב הזה ...שכחתי אבל איך קוראים לזה. אין לי מושג אם זה המצב שלי. אולי זה סתם שומן שאני צריך להוריד במשקל?? או שאולי באמת מדובר בבעיה ??? אני לא ממש שמן. אני שוקל 58 קילו...ואני די נמוך (רק 1.67) אבל אחוז השומן שלי הוא 17.7 (כך שאולי פה הבעיה לא??? אני חושב שהמצב הזה היה קיים,גם כאשר הייתי יותר רזה.אפילו באחוזי השומן...(נגיד במצב של 15 אחוז גם). איפה אפשר להידבק בבקשה?? אני מת מבושה. ומעולם לא הורדתי חולצה . בבקשה עיזרו לי

שד גברי

שלום omri120, התופעה שאתה מתאר נקראת "גינקומסטיה" והיא תופעה שכיחה ביותר. השדיים שאתה מתאר לא קשורים לאחוזי השומן שלך (שהינם נמוכים) אלא נטייה של הגוף לייצר רקמת שד. הטיפול בבעיה הינו טיפול כירורגי פשוט שמשפר בצורה ניכרת את איכות החיים של המטופל ומאפשרת לו להתנהג בחופשיות - להסתובב ללא חולצה. פנה למנתח פלסטי להמשך ייעוץ וטיפול.

omri120

New member
זה ניתוח מסובך???

זה נעשה בצורה דיסקרטית?? אני די ביישן,ואני ממש לא מעוניין שאנשים אחרים (אפילו משפחה) יידעו. זה מביך אותי. לא יודע למה. כמה זמן נמשך הניתוח הזה? בכמה כסף מדובר? יש תקופת החלמה? (ז"א,אתה מושבת ממש מעבודה??? אשמח לתשובות

אחי פשוט תתאמן

בחדכ כושר או שאתה עושה שאיבה ואל תהיה מתוסכל אחי תמיד יש יותר גרוע

omri120

New member
אני לא יודע כבר אם יש קשר

התחלתי להתאמן במכון. אבל כמו שהד"ר אמר,נראה לי שמדובר ברקמת שומן שלעולם לא תרד.

למעלה