יש לי חלום:

sasi69

New member
יש לי חלום:

אני עובדת כשכירה בגן ילדי הגיל-הרך(0-4),כבר 4 שנים אני עובדת כך.יש לי תעודת של מ.החינוך וגם עשיתי קורס של "חינוך הגיל-הרך". החלום שלי הוא לפתוח משפחתון קטן ואולי אח"כ להתפתח לגן. אבל אני חשה שאין לי ביטחון-עצמי להיות עצמאית,וכרגע אני רק מהרהרת ומפנטזת על-כך.יש לציין שאני מאוד אוהבת ילדים.אגב אני אם ל-2 בגיל בי"ס ויש לי דירה בת 5 חדרים-האם זה תנאי טוב לפתוח משפחתון?(של 5 מקסימום).אשמח לקרא דיעות ולקרוא על התנסויות משלכן.תודה.

אהובה.א

New member
סאסי יקרה

חלום , זהו דבר בחייבים להגשימו , אחרת הוא יישאר בגדר חלום בלבד. ממה יש לך לחשוש? את אוהבת ילדים , נכון? אז תארגני לך חדר גדול משני חדרים צמודים , שברי קירות ביניהם. קני לך , בתור התחלה , משחקי חצר , אספי אלטיזאכן מהשכנים , אספי לך כל מיני ציודים שלא מתכלים ועשי מהם משחקים לילדים , ילדים הרי מתים על זה. ארגני לך הורים מהגן שאת עובדת בו. הם כבר יקראו לחבריהם לבוא למשפחתון שלך. אם את עובדת 4 שנים במטפלת , את מסוגלת לכל דבר. התחילי עם 6 ילדים. לא יותר. לאט לאט תתפסי את עצמך ותוכיחי לעצמך שאת מסוגלת. כי אין דבר העומד בפני ברצון. לעבוד עם ילדים זה קשה , אולם לעבוד עם הוריהם זה קשה שבעתיים. בהצלחה לך

O C

New member
כאחת שעד לא מזמן חיפשה משפחתון

לילד, אני יכולה להגיד לך שזה דבר שתמיד צריך. עכשיו זה בדיוק הזמן המתאים כי כולם מחפשים מסגרות לספטמבר. אם יש לך קהל של לפחות 3 ילדים, לכי על זה כבר עכשיו ! תכיני את הבית עד ספטמבר, תפתחי עוסק מורשה, וקדימה. הגשימי חלום ! בהצלחה.

ברוכה הבאה לפורום../images/Emo140.gif

לדעתי לכי על זה ...אל תתני לחוסר הביטחון להוביל אותך ... תתחילי בקטן , קחי לך משהי לעזרה ..אני בטוחה שמשנה לשנה יצטרפו ..כי הריי ידוע ש"לקוח" מרוצה מביא עוד לקוח ובמקרה הזה ...עוד אח או אחות... שיהיה לך המון בהצלחה ....

מנורה

New member
../images/Emo140.gifברוכה הבאה ובהצלחה

לפי הנתונים שמסרת אין שום סיבה שלא תפתחי את הגן ותגשימי חלום קבלי רישיון קחי לך עוזרת ועם האהבה שלך לילדים והכישורים ההצלחה מובטחת. מניסיוני מעון טוב עם גננת מצוינת עובר מהר מאד מפה לאוזן תתפלאי כמה מהר יעמדו אצלך בטור להרשמה כל טוב ובהצלחה

למעלה