יש לי חלום

יש לי חלום

לחזור לבקר בבית של אחותי בדרום(הבית שהייתי בדרך אליו ביום הנורא). לשבת במסעדה בחוף הים בתל אביב בערב, בטיילת ולאכול ופל אמריקאי לשבת הרבה זמן, בלי צלמים, בלי התקפים, בלי פחד, חופש , אויר חיים. להכנס לים/לבריכה ולהיות במים או לפחות בחוף למרות החום. להכנס מחדש לקולנוע לראות סרט בכיף, עם בילוי במסעדה אח"כ. ללמוד מחדש בספריה למשפטים באוניברסיטה, ולשרוץ שם שעות על גבי שעות כמו שאהבתי עם ערימת הפד"י סביבי אפילו המרצים צחקו עלי-תפסיקי ללמוד!!!!!!!. לעלות לרכב שלי שנאלצתי למכור, לקנות מחדש את הרכב הזה מהחברה חדש, הפיאט אונו היקר שלי, ולנהוג ולשמוע מוסיקה שקטה לארוך הדרך כשהשעה שתיים בלילה והגשם בחוץ משתולל, ואורות רמת גן מאירים להם. להכנס למיטה ביום חורף קר, לשים עלי שמיכת פוך, להדליק טלויזיה ולראות סרט טוב, ולהירדם בשלווה תוך צפיה. ללכת למכולת, לבנק, לסידורים, לטייל ברחובות בלי חרדות, בלי מלווים, בלי מכשירים. לקום בבוקר במיטה שלי בבית הורי לצאת לשכנה שלהם לחבק אותה ולאמר לה סבתא יונה מה שלומך? באתי לשבת איתך (היא כבר לא בחיים מתה אחרי התאונה שלי , אבל זכיתי להיות איתה בכמה חודשים שהייתי בבית הורי אחרי...והיא אז גססה מהסרטן , הבטחתי לה שהיא תנצח אבל לא הייתי שם בשבילה חזרתי לבית חולים מחדש לטיפול נמרץ). זהו יש לי עוד הרבה חלומות.....אבל הדמעות כבר מציפות....אז אחזור לספר שלי. שכל היום אני מנסה לקרוא ולא מצליחה, כי כנראה יותר מידי טוב לי בחיים. רחל-נשמה

דרך אגב

אני סתם מציפה את הפורום מדברת לעצמי , למען הפרוטוקול.אתם ל אמורים להגיב.

lance-knight

New member
אז למען הפרוטוקול

אני אגיב. אף על פי שאין לי מושג מה לומר. רק שתדעי שלא שוכחים ממך. שאת מאוד יקרה לנו. בחלומותיך- את לא מבקשת הרבה. את לא מבקשת אפילו רבע ממה שמגיע לך. מאחל לך שהכל זה יתגשם.

סהר-תמיכה

Active member
מנהל
נשמה יקרה

החלומות שלך (כמו שכותבים לך כאן האנשים הטובים) מאד אנושיים, טבעיים, רגילים, ואינם בלתי-מציאותיים... בסך-הכל הרי את רוצה את החיים הנורמליים שלך, החיים שחיית בעבר (וגם אז, מן הסתם, לא היו מושלמים), החיים שכל אדם שואף אליהם: שקט, שגרה, איזון, הנאה, הישג. מקווים איתך שלפחות חלק יתגשם מחדש. את יודעת (כבר אמרת את זה בעצמך עשרות פעמים) שאסור לוותר, צריך להמשיך לחלום ולשאוף. אם לפחות חלק מהחלומות יהפך למציאות דיינו, לא?

רחל רציתי לספר לך סיפור

על השותפה שלי לשעבר בדירה שבה גרתי בנס ציונה. אותה שותפה, עברה תאונת דרכים קטלנית שכתוצאה ממנה לא יכלה ללכת למשך תקופה מסויימת. הרופאים קבעו שהיא לעולם לא תוכל עוד ללכת על רגליה. אבל היא לא וויתרה והמשיכה להאבק בעקשנות מדהימה. ואת יודעת מה? היום, לא רק שהיא יכולה ללכת, לרוץ ולקפוץ כמו כל אדם אחר ואפילו יותר. היום אותה בחורה, שהרופאים קבעו שהיא לא תוכל ללכת על רגליה היא היחידה בארץ שמתאמנת על טרפז. ובין הבודדים שיכולים לעשות תרגילים על קביים (את יודעת, המקלות הגבוהים האלה של הלוליינים שאין לי מושג בעצם איך הם מצליחים לעמוד עליהם). והכל בזכות כוחות הנפש האדירים שלה. בגלל קצר בתקשורת שיש לי (הנכות שלי) לא היה לי ממש קשר עם אותה שותפה ואת הסיפור שלה קראתי בעיתון מקומי. והסיפור הזה נתן לי השראה ואמונה שהכל אפשרי. מקווה שזה ייטע גם בך אמונה. אוהבת ומחבקת, נטע

מריה...

New member
רחלי

היום בבוקר נכנסתי לאחד האתרים באינטרנט ונתקלתי במפשט הזה "The man who has no imagination/dreams, has no wings" הערב, נכנסתי לפורום וקראתי ההודעה שלך והמשפט הזה קפץ ישר לתודעה ורציתי לחלוק אותו איתך, למה? כי, רחלי, למרות שאת מוגבלת כיום בכל מיני מובנים, עדיין בפנים משתוללת לה נפש חיה, חופשיה...אני מרגישה את זה... אני מרגישה את זה, בכל פעם שאת מגיבה בפורום. בחלום שלך. במאבק שעדיין לא הסתיים. אני יודעת, את תגידי שרחלי כבר הפסיקה להלחם אבל אני אחלוק על דעתך ואגיד לך:" הכנפיים שלך עדיין מרפרפות ובקרוב הם ישתחררו מכבלי המציאות הקשה כדי שתוכלי לעוף חזק וגבוה מעל לפני האדמה" יש אנשים, רחלי שבריאים בגוף וכבולים בנשמה...את לא דרך אגב, לא הגבתי בגלל ההודעה השנייה שלך
אני לא זוכרת שהגבתי לך פעם...תמיד הרגשתי שאין לי מילים מספיק טובות בשביל האדם החזק והחכם והמחזק שעמד מולי בכל פעם שקראתי ההודעות שלך...אפילו בהודעות הכאב אני מקווה שזה בסדר שהגבתי היום תשמרי על עצמך מריה...

רחל, את לא תאמיני אבל...

יש חלומות שכן אפשר להגשים! גם אם הם נראים בלתי מציאותיים לחלוטין. וגם אם לא, אף פעם אל תפסיקי לחלום! כי החלומות עצמם, כך אני מאמינה בכל אופן נותנים המון כוח (שלך יש אותו ממילא). אוהבת ומחבקת
נטע

למעלה