יש לי חשקוק.. וזה ממש אומר משימה

tairon

New member
יש לי חשקוק.. וזה ממש אומר משימה

יאללה בואו נעיר את המקום הזה מהתרדמת נביא לפה חיוכים נפזר קצת שמייח ונעשה אקשןןןןןןן... מי איתי בענין??????
טוב הנה זה באאאאאא.... 1. בא לי על פאדיחות... תנו לי פאדיחות ליליות שקרו לכם.. כל סיפור הולך רצוי מצחיק 2. כולנו פעם היינו טירונים במחשב זוכרים את תחילת הדרך שלכם בטוח שיש לכם סיפורים מצחיקים... מהענין הזה... 3.תביאו לי לפה תמונות מצחיקות או גיפים מי שלא יודע מה זה זה לרוב תמונה שזזה ויש כמה כאלו מצחיקים לאללה... זהו צאו לדרך אני יתן דוגמא פה למה התכוון המשורר

tairon

New member
משימה יש לי יש לי

פאדיחההההההההה שלי....טוב מוניק זה במיוחד בשבילך.. אחרי זה עם את לא צוחקת אני לאישפוז כפוי.. הסיפור מתחיל ככה.. פפעם הייתי עובד לילות.. הייתי חוזר בשעות הקטנות של הלילה.. באותו ערב הייתי קרוע מעיפות וכל הזמן רציתי ת´מיטה שלי כל הזמן דיברתי על אייך שאני מגיע הביתה מביא וואחד זינוק על המיטה.. אייך אני כבר במדרגות מתפשט כדי לא לבזבז דקה אחת רק לקפוץ ישר למיטה.. כל הדרך מפנטז על הרגע הזה .. ואז אני רואה את החניה של הבית וחיוך עולה לי ואז את המדרגות וחולצה מוריד ונעלים גם.. נכנס פנימה.. ישר לחדר לא מדליק אור מניח ת´דברים בצד.. ומזנקקקקקקקקקקקקקקקקקקק ו...... בום... מה בום טראח... מה טראח... זבנג אני נוחת על הריצפה .. למה???????? כי היא אימא שלי רצתה לעשות לי הפתעה ניקתה שיפצה ועשתה סידור חדש המיטה לא היתה שם אלא בצד השני!!!!!!!!! 2 פאדיחות מהימים הראשונים על הנט.. אהממ לא חסרים כאלו... אני זוכר שנכנסתי פעם ראשונה לצאט ולא הבנתי מי נגד מי למה כמה.. כמה מוזר זה היה... ואז בערב הראשון.. כל השמות הללו של האנשים וואחד הפחדה... תחשבו על זה לרגע.. אני ינסה לארגן רשימה דמה שאקלית עם פסים משוחרר על תנאי נעל עקב שבורה מותק הקטן התכווץ פנוייה עם מגהץ פנוי במגפים בהליכים על תנאי הבנתם את הקטע??? לפעם ראשונה זה הלם תרבות ענקי... תמונהההההההה הנה זה בא.. מי בא???? זינזאנההההההההה

משימית לילילי לה לה

פאדיחה, אהממ... לילית- לנסוע מתל אביב לרמת גן דרך ראש העין זה פאדיחה? חחחחחחחחחח טוב אני ענקית בזה... ויש לי המון שכאלה קטנים פה ושם אני " טובה" בללכת לאיבוד בנסיעות ליליות, תנו לי להיכנס לרחוב אחד ולנסות לצאת ממנו בלי בעיות... חבלז ליז לוז:) הימים הראשונים על הנט חושבת שלכל אחד זה דיי מוזר, לא רק הניקים אלא מי כותב למי ואיך בכלל לעזזל זה שכותבים לו יודע שזה לו, ולמי עונים ועם מי מצאטטים בכלל. וכשנכנסו אליי עם ה" אני מוריד לך" וכאלה... חשבתי לעצמי לתומי, או שאני יורדת מהפסים או שמישו יזביר לי מה פה קורה פה. חחחחחחח, חוויה מצחיקה ומיוחדת אין ספק.

Mוניk

New member
חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח חוצי

אני מכפת לי יס לי נהג בוס עממה וואחד בוס מרוקני כפרעעעעעעע אבוס עינו אופפפפ חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח גמני לבד הולכת לאיבוד עממה מה מה סה לא קל חוצי}{ ללללללללללללילה טוב אנשים טובים באמצע הדרך
מוניק

Mוניk

New member
חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח

חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח טאי אופפפפפ איתך איךךךךךךךךךךךך אפשר לא לצחוקקקקקקק אההההההההה חחחחחחחחחחח אמא שלך ענקיתתתתתתתתת אהבתי אפרופו עבודת לילה! טוב הינה זה בא פעם עבדתי במערכת עיתון ובימי שלישי ורבעי אלה ימים של 18 שעות עבודה ממש טרוף למה? העיתון חייב לצאת לדפוס. באיזה יום ג´קוב החליט שהוא מחכה לי ליד הבית חזרתי בשעה ארבע לפנות בוקר וזה לילה גשום בפברואר ותמיד באתי עם ליווי כי פחדתי לחזור לבד. וג´קוב עם הקטנים בבית. המלעון החליט להפתיע אותו לילה: ואותו לילה ליווה אותי איזה בחור תמימ כזה ממש חמוד. היה חושך ברחוב חושך מצריים, לא ראו מסנטימטר ההוא אמר לי טוב אני יעלה איתך עד הבית עד שתכנסי הביתה איך שאנו ניכנסים ככה לשביל של הבית ג´קוב שואל בקול (ויש לו קול בס גבוהה) מי זה מה הוא חדש במערכת, אבל היה כזה חושך ושקט שלא הבנו מאיפה ג´קוב יצא וההוא ניבהללל ותפס ריצה וג´קוב הרגיש לא נח ורצה להתנצל אז הוא רץ אחריו בכדי להתנצל כן. ואהבל מסכן ברח חשב שבעלי רודף אחריו בקיצור ג´קוב הדביק אותו בצעדיו הענקיים ושניהם נפלו והחליקו ואני רק שמעתי את החליקה אחרי כמה דקות, שניהם עולים אלינו הביתה אחד עם ברכיים חבולות וכפות ידייך שרוטות וג´קוב נפל על האףף וניראה כמו פינוקיו עם אף ממש חבול ומדממ, אני היייתי אמורה לטפל בחבלות. אבל תפסתי צחוק כזה חזק שהילדים התעררו הגדולה קמה ובאה לסלון וראתה את שניהם חבולים והתחילה לבכות ואני איפהההה רק צחקתי בקולי קולות פשוט לא יכולתי להרגע משני הקוניניימל האלה. צחקתי על זה חודש כל פעם שנזכרתי צחקתי ועכשיו שוב נזכרתי בזה היקקקקקקקקק על הנט?????????? מכל המינים והסוגים אפילו אידי אמין דדה מאוגנדה היה לי בשורה אדומה עממה מוניק
מוניק

יאא

אידי היה אצלך אחותי? סה פויה למה לא סיפרת לי? סה סמעתי הוא גדולית.... חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח

אוגי פה

New member
אז ככה ............!!!

קודם כל לגבי בפדיחה של הלילה אתם כבר יודעים (מקלחת) לגבי המחשב !!!! אחי אמר שהוא קונה לי מחשב ובקושי ידעתי מה זה שאלתי אותו מה יש במחשב והוא אמר לי ככה..... עכבר- אמרתי "יו אני הולך לקנות גבינה ומלכודת מסך- אמרתי לא צריך יש לי טלויזיה כונן- אמרתי מה כונן? מה אני צריך לשמור עליו כל הלילה ?(יענו כוננות) אמר לי "לא אדיוט כשזה יגיע תבין" בקיצור המפלצת הגיע אחי סידר לי הכל חיבר אותי לאינטרנט ודבר ראשון לאן נכנסתי ? נכון לאתרי הסקס !!! הייתי חייב לדעת מה הולך שם איך שאני נכנס התחיל להשתולל לי המחשב אמרתי לעצמי "תראה איזה מחשב חרמן השתגע מהבחורות" יתקשרתי ישר לאחי שאלתי אותו "תגיד לי מה קרה למחשב" הוא אומר לי "באיזה אתר גלשת?" אמרתי לו "מה זה חשוב" אמר "אולי יש לך וירוס?" אמרתי לו "וירוס ? אבל אני מרגיש טוב" אמר לי "לא אידיוט יכול להיות שנכנס לך וירוס למחשב" אמרתי לו "למה זה בן אדם שילך לרופא מה אני דוקטור" בקיצור זה פגישה ראשונה שלי עם מחשב

חחחחחחחחחחחחחחחחחחח

אההה טוב אם זו השאלה, אני בהתחלה תיעבתי מחשב! הייתי רואה אנשים עוגבים וחיים מול הדבר הזה. כשקניתי , לא הבנתי שום כלום מכלום, עשיתי המון "תיקונים" לבד, לחצתי על כל מה שאפשר, טכנאים היו פה כל שני וחמישי... עכברים החלפתי מלא עד שגיליתי שיש עכבר אינפרא רד שמחזיק מעמד, אינטרנט היה עבורי משהו ממש לא מובן מזתומרת גולשים בכלל? מה הקטע אני יושבת על כסא לא????.. לא הבנתי נאדה בקיצור...

Mוניk

New member
חחחחחחחחחחחחחחחחחחאוגייייייייי

וואלה אתה משווווווווווו עם חוש ההומור שלך חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח חמודדדד אוגו ז´וז´ו
מוניק

למעלה