יש לי חתיכת היסטוריה ביד

polyethylene

New member
יש לי חתיכת היסטוריה ביד ../images/Emo124.gif

ההופעה של רדיוהד מרוקסן משנת 1993 הפליי ליסט: 1. you 2. prove yourself 3. the ripcord 4. vegetable 5. faithless the wonder boy 6. creep 7. how do you? 8. stop whispering 9. lurgee 10. million dollar question 11. anyone can play guitar 12. pop is dead 13. thinking about you 14. killer cars 15. banana co 16. the bends 17. blow out 18. creep (כן, שוב פעם - הדרן אחרון) החברה מנומסים מתמיד, ממשיכים לומר תודה, נותנים הסבר על כל שיר, ואומרים לנו שהם רוצים לבוא שוב בקרוב... *קצת בשוק ועדיין לא מאמינה שסוף סוף שמתי את ידי על ההקלטה הזאת*
beck - paper titger

Fish in the sea

New member
וואו

זאת היתה בדיוק התגובה הראשונית שלי. פולי,עכשיו נשאר לך רק להשיג הקלטה מהופעת החימום לאר.אי.אם. פלייליסט בלבד יספיק גם....
אמא מבקשת הסברים מה זה פורום בכלל ולמה אני תופס לה את המחשב בעבודה

lazy

New member
ברכות...

האם יש סיכוי להעביר אותו לCD לטובת העולם?

polyethylene

New member
אני אשתדל לעשות זאת בקרוב ../images/Emo70.gif

אין לי את המכשור המתאים, אבל אני מבטיחה לנסות...
רדיו בעבודה

lazy

New member
לא צריך ממש מיכשור מדהים

כבל + כרטיס קול זה טוב מספיק...

polyethylene

New member
זה לא רק זה...

זאת המערכת ה "סופר מתוחכמת" שלי, שאין לה שום חיבור חיצוני לשום כבל מכל סוג שהוא...
עדיין בעבודה, אוטוטו הביתה
גלגל"צ...

lazy

New member
מממ

בעקרון מספיק לחבר את היציאה של האוזניות לכניסה של הכרטיס קול ואם המערכת לא מספיק מתוחכמת אפשר פשוט להשתמש בווקמן. האיכות אולי לא תצא מדהימה אבל ניראה לי שהיא תהיה סבירה

lazy

New member
בכל מיקרה

אם יש לך בעיות אני יכול לעשות את זה אצלי במחשב , אבל זה ייקח קצת זמן כי אני קצת עסוק לאחרונה , מאז שחזרתי לעבוד.

lazy

New member
PS

ומה קורה אם ההופעות בקיסריה ובסינרמה? יש סיכוי להמיר אותם לדיסק באותה הזדמנות?

polyethylene

New member
מצאתי ידיד חדש עם מיכשור מתאים

נראה לי שאני אפיל עליו את המשימה בביקור הבא שלי אצלו...
beck - guess i´m doing fine

למעלה