יש לי חתימה של בילי פייפר!

יש לי חתימה של בילי פייפר! ../images/Emo99.gif../images/Emo9.gif

אוקיי, אני לא כותבת פה כ"כ הרבה.. וזה.. אבללל יש לי להשוויץ!!! ידיעה שבת כמה ימים בודדים
והשווצתי להרבה אנשים סביבי באובססיביות וטירוף. אמי ואחותי היו בלונדון בהצגה של בילי פייפר treats היו בשורה השלישית!!! אמרו שהיא הייתה מצויינת! ו.. בגלל שהם יודעים שאני מעריצה של ד"ר הו דייויד ובילי וזה.. הם חיכו אחרי הצגה ביציאה של הקאסט.. וביקשו ממנה חתימה בשבילי!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! יש לי חתימה של בילי פייפר!! ותמונות מקרוב!! אמא שלי ואחותי דיברו איתה!! אעה!!! ואחותי אמרה לה שבכיתי כשהיא עזבה [כ"כ נכון, רוז.. אמן תשובי
] והיא הייתה כזה "הוו איזו חמודה" ואעהה! זהו! לי יש חתימה מוקדשת מבילי פייפר! אז לא ראיתי אותה -_- כן באסה. אבל אעה זה גם משהו!! ו.. קנו לי בובת 10אינצ' של הד"ר וK-9!!! יאאאא
זהו. עד כאן. הטירוף.

TheSegal

New member
אמא שלך רוצה אולי עוד בת ???????

רק אמא שלי הייתה בשוק מלא מוצרים של hello kitty ולא הביאה לבת שלה כלום !!!!!!!!! הן במקרה הזכירו לה שהן מישראל ? מעניין אותי לדעת אם הם יודעים שיש להם מעריצים פה...

../images/Emo205.gif

אעיי אני אבל טחנתי לאמא שלי ואחותי במשך תקופה שמעצבן אותי שאחותי שנה(!!!) הייתה בקארדיף! שנה! ואני לא הלכתי לבקר את אחותי היקרה לו פעם אחת ויש שם מלא מוצרים של ד"ר הו ולעולם לא יהיה לי והתחלתי לקטר ולהיות דרמטית. אז. בעקרון כפרע על אמי ואחותי חחח אבל יש טחינת שכל ונקיפות מצפון מאחורי כל העניין -_- וזהו הקטע אם הם הזכירו לה שהן מישראל זה בין הדברים הראשונים ששאלתי.. אני חושבת שכן והיא הייתה כזה "הוו ואוו" או משהו כזה אבל באותם הרגעים הם היו שם ליד כזה והיה מלא רעש ואני לא הפסקתי לצווח ולרוץ מצד לצד שלא ממש בטוחה מה הלך.. אע ו, אני חושבת שצריך לצלם פרק של ד"ר הו בהולי לנד
, לא? הם הולכים בהיסטוריה וזה.. לא רוצים לעשות היסטוריה על הסעודה האחרונה ולבוא לארץ..?

I Tusha I

New member
פרק של דוקטור הו בהולי לנד זה מה זה נדרש

אבל אם וזה אכן קורה הם בטח יעשו תקופת התנ"ך ויצלמו במצרים או משו כזה P: אני בעד לעשות בירושלים שהדוקטור נתקע בירושלים של איזה משהו לפני הספירה והמלווה שלו (לא אכפת לי איזו) תתקע בירושלים של עכשיו ואיכשהו יהיה איזה משהו שמקשר את שניהם וסיבה חייזרית למה כל אחד הגיע בתקופה אחרת... ובתקופה של היום יכניסו גם פוליטיקה וכאלה :)

TheSegal

New member
אני דווקא חושבת שדאלקים בשנקין

יכול להיות פרק מעניין

איזה כיףףףלךךךךךך../images/Emo99.gif../images/Emo2.gif

אני כלכך מקנאה
חחחחח איזה כיףף

הוֹ, איזה כיף ../images/Emo9.gif

מזל"ט! היה לי יום הולדת אתמול, אני יכולה את דייוידי מתנה?

../images/Emo9.gif תמונות

אז ההגדרה בפלאפון של אמא שלי הייתה על האיכות הכי נמוכה >_< ובדיוק באותו ערב אחותי לא סחבה איתה את המצלמה שלה.. אז התמונה של בילי פייפר דיי קטנה ועלובה

../images/Emo22.gifדייויד טנאינצ'!

צילמתי קצת תמונות של הבובה של הד"ר עם הפלאפון.. האיכות גרועה.. צילמתי גם עם המצלמה הטובה.. אבללל עדיין לא העברתי את התמונות

למעלה