יש לי יום הולדת היום

מילקי110

New member
יש לי יום הולדת היום

זה לא משמח זה עצוב

חשבתי לעשות לעצמי יום כיף , אבל אין אצלי "כיף" למרות הכדורים

עם הכדורים המצב נסבל אבל לא כיף , רק בנמל ת"א כיף לי הייתי שם אתמול ואולי אלך גם היום רק שם אני מרגישה כיף

ובבריכה , אני אוהבת מים ..

בערב אני נפגשת עם חברה אבל זה לא משמח אותי , כי היא התקשרה שלשום ורצתה לבטל ונראה לי שזה בגלל שיום ההולדת שלי לא מעניין אותה ..

ובסוף היא אמרה שניפגש היום בשש וחצי והיא תוכל מקסימום עד שמונה , זה העליב אותי שהיא רצתה פתאום לבטל .. אני תמיד נעלבת מאנשים תמיד ..

נראה לי שאצא לקנות נעליים בקניון , אולי אחרי זה אסע לנמל למרות שחם .. ואז בערב פגישה איתה .. מה זה יום כיף ?

ולמה שיום ההולדת שלי יעניין מישהו , הנוכחות שלי בעולם היא לא כזאת חיונית , רוב האנשים לא סובלים אותי אז למה שירצו לחגוג את לידיתי , גם כאשר אסתלק מהעולם ( ואני מקווה שזה לא יהיה בקרוב ) זה לא יעניין את איש

למה אנשים כל כך רעים .. שאלתי אותה עם היא רוצה לבטל ? ואז היא אמרה את רוצה ביום שני הבא ? כבר קניתי לך מתנה היא אמרה , אז אני הרגשתי מחוייבת ואמרתי טוב אז היום ( זה אולי יפה שהיא קנתה מתנה אבל גם לה הייתה יום הולדת

לפני זמן לא רב והלכנו אני ועוד שתי חברות איתה וישבנו בבית קפה וגם אני קניתי לה מתנה , אני בטוחה שאז החברות לא ביטלו , ורצו לבוא בשימחה דווקא לא הלכנו ביום של יום ההולדת שלה אבל עדיין ... כאשר מדובר בי אז זה לא חשוב

אנשים כל הזמן מזלזלים בכבודי )

Lady Stark

New member
מזל טוב מילקוש
|בלון

אני בטוחה שחברה שרוצה להיפגש איתך וקנתה לך מתנה באמת רוצה להיפגש איתך.
תני לעצמך להיות היום עם עוד מישהו. לחייך קצת, לאכול אולי משהו טוב, להסתובב קצת.
ואני ממש בעד שתקני לעצמך נעליים למתנה.
מבינה שאת לא שמחה, וזה טבעי לאור התחושות הקשות שיש לך.
אבל אני כן שמחה שיש לך יום הולדת ואני רוצה להקדיש לך משהו נדוש אבל עדיין תופס תמיד:
http://www.youtube.com/watch?v=0wSB-BCltI0

מילקי110

New member
בסוף היה יום לא רע

תודה רבה על כל הברכות .

אכן הלכתי וקניתי נעליים בקניון .שתיתי קפה + עוגייה

חזרתי הביתה אכלתי משהו שבדך כלל אני לא אוכלת . נחתי קצת , ונפגשתי עם החברה מהקבוצה היה פושר

אבל בסדר סה"כ יום לא רע .

* כפי שהצלחתי ליצור חברויות כיום בהחלט ניתן להגיד שיש לי חברות כך אני מקווה שגם יהיה לי בן זוג ..

אני שמחה שיום ההולדת מאחוריי קיבלתי גם ברכות היום .. כך שזה בסדר , כלומר זה אף פעם לא יהיה בסדר אבל המצב ניסבל ..גם יצרתי קשר עם מישהי נוספת מהקבוצה כתבתי לה מסרון והצעתי שניפגש שתינו ( לא היום )

והיא הסכימה , זה שימח אותי מאד כי ממש חששתי שהיא תגיד לא , אז הנה המצב לא טוב אבל ניסבל ..

קחי את הזמן

לפעמים דברים טובים קורים לאט.
תתחדשי על הנעליים. (אני אוהבת נעליים.)

וכמובן שהמון מזל טוב! ואושר! ובריאות! ואהבה!
מגיע לך, באמת

rain drop8

New member
מזל טוב מילקי..

היום הזה חשוב בדיוק כפי שאת חשובה..
אני מאחלת, למרות שקשה ועצוב, שתצליחי למצוא נקודת אור ביום הזה..

מילקי110

New member
היום כבר שוב היה לי רע

פשוט רע , כרגיל .

ביום ראשון הקרוב אנחנו אמורות להיפגש ארבע בנות מהקבוצה בישביל לחגוג יום הולדת לי ולעוד מישהי שיש לה יום הולדת מחר .

כלת היום הולדת של מחר עובדת כבר כמה שנים עם אחת הבנות שאמורות לבוא ביום ראשון והיא לא כל כך מחבבת אותה , מסתבר שיש בינהן משקעים . כאשר הייתה בחודש שעבר יום הולדת לחברה שאיתה הלכתי אתמול

אז החברה שלה לעבודה ( של כלת יום ההולדת של מחר ) הציעה לחגוג לשתינו ביחד מאחר וזה בהפרש של יומיים .

ואז ... זאת שהציעה , זאת שכלת יום ההולדת לא כל כך אוהבת הוידיעה לי בטלפון לפני שבוע שהיא לא תוכל ביום ראשון . אני רציתי ליצור קשר עם כלת יום ההולדת כבר מזה זמן כי היא ממש חכמה , ונעים לי בחברתה , ורציתי כבר זמה מה שניפגש

רק היא ואני , ואז.. אתמול שלחתי לה מסרון שחברתה לעבודה אמרה לי שהיא לא תוכל ביום ראשון ואז אולי ניפגש רק שלושתינו , ושיהיה נחמד אם היא ואני נוכל להיפגש פעם רק שתינו ... והיא ענתה לי שכן , חברתה אומרת הרבה דברים ושזה

מעצבן אותה , וששתינו ניפגש זה רעיון נפלא . ואז ..... אתמול התקשרה אליי החברה שלה לברך אותי ליום הולדתי ואמרה לי שהיא כן תוכל ביום ראשון אבל רק לזמן מוגבל , עכשיו אני לא רוצה לעשות משהו מאחורי גבה שהיא תגלה שהלכנו

בלעדיה .. אם היא לא רוצה לבוא אז מילא , אבל כאן נראה שהיא כן רוצה לבוא . אז היום בבוקר שלחתי לכלת ליום ההולדת של מחר מסרון והסברתי לה שבסוף היא כן רוצה לבוא , ושלא נעים לי ממנה ושאני לא רוצה לפגוע בה

ושהיא ואני נוכל להפיגש רק שתינו בהזדמנות אחרת , אנחנו גם עובדות קרוב אחת לשנייה כך שאין בעייה . והיא לא ענתה לי ... וזה ישר מכניס אותי לסרטים : אולי היא לא עונה כי היא לא רוצה להיות עם החברה שלה , אולי זה שאני חברה של

אותה בחורה שהיא לא מחבבת מפריע לה , אולי זה גרם לה להתחרט והיא לא תרצה להפיגש איתי אחד על אחד , וממש אני מרגישה לחץ . אני תמיד מאד נפגעת מאנשים וחוששת מאד מדחייה . אני יודעת שחפרתי כאן אבל זה יושב לי על הלב

אני יודעת שאני אמורה לדאוג יותר בנוגע לבן זוג , אבל גם שם הקטע של הדחייה מפחיד אותי . כי קרה לי בצ'ט של תפוז שידברתי עם שני בנים והחלפנו תמונות והם לא רצו אותי , אפילו לא ללילה , היו שניים שאמרו שאני מכוערת.

בעבר זה שהייתי שמנה עבד לרעתי וכיום יש גם את עניין הגיל שלי . וכמובן המראה החיצוני שלי שלא מושך גברים .. הייתי רוצה אולי ללכת למסיבות של פנויים פנויות אתמול גם דיברתי על זה אם החברה אבל היא אמרה שהיא לא יודעת איפה יש.

ודרך האינטרנט אני לא יודעת אם זה טוב או לא , הכוונה למסיבות , שמקדלידים בגוגל מסיבות של פנויים פנויות וי כל מיני דברים אבל אי אפשר לדעת האם זה טוב .

Lady Stark

New member
מילקוש

אני חושבת שטבעי לפחד מלאבד חברה, פחד בדחיה חברתית הוא לא רק בענייני בני זוג.
תראי, אני ממליצה לך לא להסתיר מאף חברה. גם כי היית רוצה שתמיד יהיו גלויים איתך, גם כי בתכלס זה מכבד יותר את החברה וגם כי זה יכול סתם להסתבך.
אם יש ביניהן משקעים אז זה בסדר, אתן לא חייבות להיפגש שלושתכן יחד. ומאמינה שאדם בוגר לא יפסול חבר טוב רק כי לאותו חבר יש חבר שהוא פחות אוהב.
הרבה פעמים פחדים חברתיים כאלה מגיעים מדינמיקות לא בריאות בילדות בין ילדים אחרים. והגיוני, כח תככים בין ילדים זה פשוט סיוט.
אבל היום את בוגרת וכבר אין סיבה שהדינמיקה תהיה כמו בילדות.
לא מאבדים חברים כל כך מהר, מילקוש.

מילקי110

New member
כמובן שלא אסתיר

לא אסתיר כלום אני אדם ישר , וכלת יום ההולדת היא עוד לא חברה שלי , היא מהקבוצה אבל אנחנו עדיין לא חברות פשוט מטריד אותי ששלחתי לה מסרון אתמול בבוקר והיא לא ענתה לי .

* הייתי גמורה מעייפות אתמול , פשוט תשושה לגמרי , נרדמתי בתשע וחצי ודווקא ראיתי משהו מעניין בטלוויזיה , בערוץ 8 אבל לא יכלתי להחזיק את עיניי פתוחות , איזו עייפות , תשישות

החיים מעייפים מאד . כל פעם כאשר אני נרדמת על הספה אני חושבת כמה עצוב לי שאין לי מי שיעיר אותי ויגיד לי ללכת למיטה , אבל איכשהוא אני עצמי תמיד מתעוררת ומקימה את עצמי למיטה אבל זה עדיין עצוב .

תחושה של כבדות , תשישות , החיים מעייפים מאד , מתישים ..

Lady Stark

New member
מילקושונת

מצטערת שקשה לך עם תחושת הבדידות.
אני מכירה את זה שמדי פעם מתחשק המישהו הזה שיעיר אותך ויאסוף אותך, כמו שתיארת. עם זאת, פעמים רבות אני שואלת את עצמי: את באמת מרגישה מספיק טוב עם עצמך כדי להכניס מישהו עכשיו לכאן? התשובה היא "לא". אנחנו צריכים לעבוד על עצמנו ולהרגיש טוב יותר כדי להכניס מישהו פנימה.
מותק שלי, תתרכזי בטיפול שלך כהשקעה לעתיד. מה קורה עם טיפול פסיכולוגי?

מילקי110

New member
המשך..

* שלחתי לכלת יום ההולדת של היום "מזל טוב" והיא לא ענתה לי , החברה שאיתה הייתי ביום ההולדת שלי , סיפרה לי שהיא דיברה איתה היום בטלפון ושאכן היא אמרה לה שהיא לא רוצה שהחברה הזאת שלה תבוא .

במשך היום היא לא ענתה למסרון "המזל טוב" שלי , בעוד שעם החברה מיום ההולדת שלי היא דיברה בטלפון היא סיפרה לי החברה שלי שהיא התקשרה אליה כאשר היא הייתה בעבודה ושהיא לא תפסה אותה ושכלת יום ההולדת חזרה אליה

ניסתי גם אני לא מזמן להתקשר אליה היא לא ענתה , ואז קיבלתי מסרון של "תודה רבה" נראה לי שאכן יש לה אולי בעייה עם זה שאני סוג של חברה של זאת שהיא לא אוהבת , היא ואותה בחורה אגב עובדות יחד והן חברות שנים ומסתבר שיש בניהן

משקעים . אחרי שהיא ענתה לי עכשיו במסרון אז שאלתי אותה לגבי יום ראשון והיא טרם ענתה לי .... זה מכניס אותי ללחץ כל הסיפור הזה מכיוון שהודעה הראשונה ששלחתי לה שאלתי אותה האם תרצה שניפגש רק שתינו בהזדמנות והיא ענתה שזה

רעיון נפלא ועכשיו היא לא מגיבה אליי .. יש לציין שמדובר באנשים עם בעיות שכן אני מכירה את כל הבנות האלה מקבוצה שאליה אני הולכת .שמטפלת בבעיות תקשורת . אבל עובדה שלחברה שלי היא חוזרת בטלפון , ותסכימו איתי שנניח לא לרצות

להיות חבר של מישהו בגלל שהוא חבר של מישהו שאתה לא סובל ( ואני עדיין לא יודעת האם זה המקרה ) זה דבר ילודתי , יש לציין שכל הבנות הנ"ל גם מבוגרות וגרות עם ההורים בסדר ? חברתי סיפרה כאשר נפגשתי איתה שלשלום ביום ההולדת שלי

שאותה בחורה שאיתה אני רוצה להיות בקשר כלת יום ההולדת הלכה להצגה עם מישהי אחרת מהקבוצה והביאה את ההורים שלה . אבל עדיין הנה היא לא רוצה להיות חברה שלי מסתבר , תחושת הדחייה ... זה לא נעים , עובדה שלחברה היא

כן חוזרת בטלפון וכו' .. וזה מכניס אותי ללחץ כל הסיפור הזה איתה כן רוצה לא רוצה ... בגלל זה אני נמנעת מליזום דברים כי אחרי זה כואב ...

מרוב חברות הלכתי לאיבוד...

מה דעתך להמציא לכל אחת שם בדוי כדי שיהיה קל יותר לעקוב אחרי הסיפורים?

מילקי110

New member
בסוף היא ענתה לי

היא ענתה לי כלת יום ההולדת וענתה שיהיה נפלא שניפגש שלושתינו אבל בלי זאת שהיא לא אוהבת שנקרא לה עדי , אז אולי בסוף גם ייצא לי להיפגש איתה רק שתינו כפי שרציתי

ביום ראשון לא . נלך שלושתינו , כלת יום ההולדת שנקרא לה אוסנת , החברה שהלכה איתי ביום ההולדת שלי לקפה ונקרא לה מיטל (רק שאני אזכור את השמות הבדויים בפעם הבאה ).

אוסנת ממש לא אוהבת את עדי , הן עובדות ביחד שנים והן גם בקבוצה ביחד , ואוסנת אמרה שעדי מעצבנת אותה .

אבל עדי ואני נוסעות היום לי"ם ביחד , גם בעבר נסענו לי"ם ביחד והיום שוב אחרי העבודה , יש פסטיבל בי"ם , ושתינו גם גרות בר"ג ולא רחוק אחת מהשנייה אז אחרי זה אנחנו לוקחות מונית ביחד .

השמיים מתחילים להתבהר אין ספק אבל עדיין מעונן , וגם כמובן יש את חברתי הטובה שהכרתי בעבודה לפני הקודמת ונקרא לה אפרת . אתמול אפרת המקסימה שהרבה מהשינוי שחל בי אני זוקפת לזכותה , בקבלה שלה אותי ללא תנאים

היא גרמה לי לעשות שינוי חיצוני שמתפתח גם לשינוי פנימי .

* אתמול גם הלכתי לבריכה , זה ממש כיף לשחות תמיד אהבתי מאד , וזה עוד יותר כיף ללכת לשחות אחרי יום עבודה . מצפה לי יום ארוך היום , אני כמובן יעדכן אתכם איך היה בי"ם , וגם אני צריכה לשקר לעדי בישביל שהיא לא תבוא איתנו

וזה לא כל כך נעים לי אבל אין לי ברירה כי אוסנת לא רוצה שהיא תבוא , והיא אמרה לי אתמול שהיא תשמח שהיא לא תבוא כי יהיה לה שקט ...

עדיין מעונן השמיים לא בהירים עדיין מתבהר אבל עדיין מעונן .

Lady Stark

New member
באמת יותר קל עם שמות

תשמעי מותק, אני באמת חושבת שאת לא צריכה להתבייש בחברות שלך, גם לא מול חברה אחרת.
זה ממש לגיטימי להגיד לחברה Y: אני נוסעת עם חברה X לירושלים. זה לא אומר ש- Y חייבת גם לבוא.
לפעמים אנשים צריכים קצת זמן איכות לבד. לגיטימי וידוע.

תהני היום, מתוקה.

מילקי110

New member
היה נחמד בירושלים

ירושלים עיר מדהימה , בעיקר בלילה ( אבל גם ביום ) נהניתי

למרות שרוב הזמן שהלכנו חשתי כמו אדם חסר רגשות , כמו פסיכופט , הייתי אמורה להתלהב מהאורות , אבל מזה דווקא לא

נהניתי מההליכה , מהעיר , יצא לנו גם לבקר בכותל ושמתי פתק , הלכנו לרובע הנוצרי , לרובע היהודי , לקבר דוד . דווקא במקומות הדתיים חשתי שנהינתי יותר

אני לא דתייה אבל חשתי משהו , כאשר הלכנו לכותל , לקבר חשתי משהו

עדי כמובן שאלה אותי על יום ראשון ושיקרתי לה ..

אתמול ברחובות ירושלים פתאום עלתה בי המחשבה , אני פשוט יתומה ...

יש התקדמות וכו' כן ... אבל אני עדיין מרגישה רע , היום דווקא הלכתי לבריכה , ויצאתי לקניות פעילות רגילה אבל מבפנים . לא כיף להיות בן אדם עם בעיות . אני אדם עם בעיות והחיים יצרו לי עוד בעיות

* ותודה מיצי על הברכות , באיחור או לא .. שטויות זה לא משנה .. תודה לך

למעלה