יש לי יום הולדת היום שרונה
ע עדי כספי New member 29/10/07 #2 מז''ט אושר בריאות ואהבה ../images/Emo212.gif ../images/Emo213.gif (רציתי עוגת יומולדת...אבל לא מצאתי...)
מז''ט אושר בריאות ואהבה ../images/Emo212.gif ../images/Emo213.gif (רציתי עוגת יומולדת...אבל לא מצאתי...)
ס סיגל שהרבני New member 29/10/07 #3 יום הולדת שמח/tapuzforum/images/emo65.gif שרונה יקירתי אני מאחלת לך אושר והצלחה, נחת מהילדה וסיפוק ממעשייך. מאחלת מכל הלב סיגל /tapuzforum/images/emo24.gif
יום הולדת שמח/tapuzforum/images/emo65.gif שרונה יקירתי אני מאחלת לך אושר והצלחה, נחת מהילדה וסיפוק ממעשייך. מאחלת מכל הלב סיגל /tapuzforum/images/emo24.gif
N nOway1 New member 29/10/07 #4 ../images/Emo24.gif איפה העוגה ...!!!? מזל טוב שרונה .... מאחל לך המון הצלחה אושר ועושר ובריאות ... שיהיה לך אחלה ימים ... עד 120 ...
../images/Emo24.gif איפה העוגה ...!!!? מזל טוב שרונה .... מאחל לך המון הצלחה אושר ועושר ובריאות ... שיהיה לך אחלה ימים ... עד 120 ...
S soso_sami New member 1/11/07 #8 קצת באיחור אבל... זה מה שמיוחד מזל טוב!!!! ברכות ואיחולים מכל הלב שיחדרו אל הלב...