יש לי יום הולדת...

alona37

New member
יש לי יום הולדת...../images/Emo192.gif

והשמחה רבה[?!] השמחה-תלויה בכן! חחח

shongold

New member
../images/Emo49.gif לך אלונה../images/Emo65.gif

התגשמות כל המאווים וכל החלומות הקסומים בריאות חוסן אהבה והגשמה!

שונית 7

New member
../images/Emo49.gifמתוקה../images/Emo24.gif ו-../images/Emo25.gif

שיהיו לך חיים מקסימים ומאושרים:זה אומר שאת בגיל שאפשר להתחיל ללכת למהופעה בסילבר?

talytal

New member
מזל טוב אלונה! ../images/Emo140.gif

את באה להופעה ביום שישי? דרך מעולה לחגוג, לא?

שונית 7

New member
נראה לי שכן כתוב בנים מגיל 17 ז"א

שאם תצרפי חר קצת יותר גדול בטוח תכנסי וגם אם לא נראה לי בנות יכניסו שוה להתקשר לשאול

Nova5

New member
../images/Emo49.gifלאלונה../images/Emo70.gif../images/Emo41.gif../images/Emo65.gif../images/Emo212.gif../images/Emo39.gif

מזל טוב לאלונה, המתוקה!! הרבה הצלחה בבית ובלימודים ותהיי הכי מקובלת בין החברים. את ג'קו תראי בזמן הקרוב ואם לא כל הפרום, אז לפחות רוב.

רנה6

New member
מזל טוב, המון!

המון מזל טוב, אושר , יושר, כושר וג'קו כל היום וכל הלילה....

a d i d a s 2 1

New member
מזל טוב מתוקה~~~!!1

sweat sixteen ah? יומולדת שמח יקירתי... שתהיי מאושרת ולעולם תמצאי את הילדה שבך.. ושיהיה לך רק טוב ותדעי הצלחות והרבה! נשיקותתת

rootteem1

New member
מזל טוב!!!

סויט סויט סיקס טין!!!!!!!!!!!!!! המון אושר ובריאות! איזה כיף לך יש לך יומולדת בקריסמס איב!! בדיוק חזרתי ממסיבה אצל בת דודה שלי שגם חוגגת היום יומולדת... אבל כמה שנים מתחתיך...טפלתיה נששששששששששששמה.. את באה להופעה? מזל"ט ביושש..
שיר לשמתאים ל- occasion..=] יש כזו סידרה באמ טי וי שנקראת מי סופר סויט סיקטין וזהו שיר הנושא.. Sweet Sixteen Hilary duff Today I'm gonna ride away And feel the sun throughout my hair Finally free to be who I wanna be Who that is I don't really care 'Cuz I've got friends who love me Blue skies are above me My blonde hair is everywhere [Chorus:] Sweet sixteen Gonna spread my wings Sweet sixteen It's my chance to shine Sweet sixteen Discovering Sweet sixteen So much more to life Sweet sixteen Drivin' down to the club where we go to dance Radio is blastin' and the top is down There ain't nothin' in my way 'Cept the traffic of L.A. And I've got friends who love me Bright stars shine above me My blonde hair is everywhere [Chorus] Mamma loves me and a sister who shows me, and a daddy's always there [Chorus] I wanna know what it feels like I need to see it from the inside I can taste a bit of what I will find So much more to life Sweet sixteen [Repeat]

מגושקה

New member
יום הולדת שמח ../images/Emo24.gif

הרבה אהבה, אושר ומוזיקה טובה
שיהיו לך חברים נאמנים, שתעברי בשלום את תקופת הנערות, ותמיד תמצאי הנאה בחיים

דורית41

New member
../images/Emo47.gifלאלונה מלכת ההצבעות!!!

המון מזל טוב ליום ההולדת,רק אושר,הצלחה,שכל מה שתאחלי לעצמך,אכן יהיה ויקרה לך.

reviital

New member
יא! איזה יופי! מזל טוב! ../images/Emo215.gif

הרבה ימי הולכת יש כאן, כל יום הוא יומולדת!!

למעלה